Verhuur eenvoudig je winkelpand via Huurbieding.nl

Wil jij jouw winkelpand verhuren? Huurbieding.nl is het advertentieplatform die jou begeleidt en ondersteund om potentiële huurders te werven voor jouw leegstaande winkelpand. Met meer dan 50.000 unieke bezoekers en meer dan 1.500 leads per maand is het bereik van Huurbieding enorm en kun je jouw winkelpand snel en gemakkelijk verhuren! 

 • Bereik eenvoudig duizenden potentiële huurders per maand, maximaal exposure
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA) 
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media en Google
 • 1500+ huurders per maand die reageren via Huurbieding.nl
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur bedrijfspand
 • Heldere aanpak tegen één vaste prijs à €625,- excl. btw per gebouw of straat
 • Onbeperkt leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst

 

Mijn winkelpand verhuren Meer info

Meer dan 50.000 maandelijkse bezoekers

O.a. dankzij: Google SEO, SEA, nieuwsbrieven, social media en offline campagnes. 

Meer dan 1.500 leads van potentiële huurders

Reagerende huurders direct in je inbox, zonder tussenkomst van een platform of derden. 

Meer dan 650 adverterende vastgoedbedrijven

Waaronder bedrijfsmakelaars, beheerders, beleggers, fondsen en particuliere beleggers.

Prijzen en Tarieven 

Het aanmelden van een bedrijfspand kost slechts 625,- excl. btw voor het eerste jaar en €395,- excl. btw voor ieder opvolgend jaar, indien gewenst! Wanneer je een winkelcentrum/straat met meerdere units hebt dan wordt dit gerekend als één aanmelding.

Huurbieding

€ 625,-

vaste prijs (excl. btw)

Wij hebben een heldere aanpak: vaste prijs; geen courtage bij verhuur

Voordelen winkelpand verhuren via Huurbieding.nl

 • Winkelcentrum, kantoorgebouw, of bedrijfsverzamelgebouw, is één aanmelding
 • Leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA) op plaatsnaam winkelpand
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media en Google
 • Werk samen met je bedrijfsmakelaar via het dashboard
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur
 • Retargeting op websites en Social Media
 • Profiteer direct mee van onze offline campagne in de media
 • Je makelaar laten uitvoeren van bezichtigingen en onderhandelingen
 • Gebruik dashboard met extra marketing tools, extra diensten, huurcontracten en inzien leads

Meer weten? Transacties en referenties:

Onze recente verhuurdeals.

Lees wat klanten over ons vertellen.

Account aanmaken op Huurbieding.nl!

Maak vrijblijvend en kosteloos een account aan. Bij interesse kan je snel en makkelijk jouw bedrijfspand online zetten en wij zorgen voor de vindbaarheid! Zelf geen zin om je panden aan te melden? Neem dan contact op met het team van Huurbieding.nl:

Heldere aanpak & vaste prijs!

Je zet jouw winkelruimte voor slechts €625,- (excl. btw) in de spotlights van Huurbieding.nl. Dit wordt geïnvesteerd in de online marketingcampagne en promotie van jouw winkelruimte. Bij verhuur van jouw ruimte brengen we geen courtage of andere kosten in rekening. 

650 vastgoedpartijen

We werken op dit moment samen met meer dan 650 vastgoedpartijen, verspreid over heel Nederland. Denk hierbij aan beheerders, beleggers, fondsen en bedrijfsmakelaars. Hierdoor hebben wij een aanbod van ongeveer 4.500 kantoren, winkels en bedrijfspanden. 

Landelijke spreiding

 • Ruim 650 aangesloten huurders
 • Meer dan 1.500 reagerende huurders p/m
 • Ruim 4.500 panden online
 • Aanbod in provincies; van grote steden tot kleinere gemeenten. 
 • Meer dan 50.000 maandelijkse bezoekers

Winkelpand verhuren via Huurbieding

Huurbieding is het advertentieplatform voor het aanbieden van leegstaand vastgoed en is opgericht om de vastgeroeste verhuurmarkt open te breken. Met een actueel aanbod van ruim 4.500 panden voor circa 650 vastgoedpartijen zijn we inmiddels een van de grootste, onafhankelijke verhuurwebsites binnen de bedrijfs vastgoedmarkt. Ons aanbod is enorm divers waardoor er voor ieder type ondernemer de juiste bedrijfshuisvesting mogelijk is.

Het platform is uniek in de bedrijfs vastgoedmarkt. Het is een platform waar iedereen gebruik van kan maken: van particuliere beleggers, beheerders, asset managers tot aan makelaars. Iedereen is welkom om zijn vastgoed te verhuren. In slechts enkele minuten staat jouw winkelpand online en kan je al reacties ontvangen van potentiële huurders. Ons team houdt zich dagelijks bezig om de aangemelde panden bij duizenden ondernemers onder de aandacht te brengen. Dit doen wij op verschillende manieren. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op


NEEM CONTACT OP

Wij helpen je graag om je leegstaande winkelpand te verhuren. Er zijn via ons platform al diverse winkelpanden verhuurd aan bekende retailers maar ook aan lokale ondernemers. Heb je meer winkelpanden leeg staan in een winkelstraat of winkelcentrum? Dan betaal je slechts € 625,- excl. btw. Kortom, voor meerdere winkelpanden rekenen wij geen extra kosten! 


Hoe werkt het precies? 

Eenvoudig een winkelpand verhuren via Huurbieding.nl? Binnen een aantal stappen staat jouw winkelpand online op het platform van Huurbieding.nl:

 1. Maak een account aan
  Dit doe je via de pagina 'verhuur jouw pand' of via deze link
  1. Heb je al een account dan kun je op dezelfde pagina ook gemakkelijk inloggen. 
 2. Plaats jouw te huur staande winkelruimte eenvoudig en snel online. Je vult alle gegevens in en upload alle beschikbare foto's. 
 3. Binnen enkele minuren staat jouw winkelruimte online in ons aanbod.  
 4. Vanaf nu kun direct reacties ontvangen van potentiële huurders
 5. De betaling voldoe je eenvoudig per factuur of via iDeal. 

Wij kiezen voor een heldere aanpak tegen een vaste advertentieprijs van €625,- excl. btw, ongeacht de afmeting(en), huurprijzen en eventuele beschikbare units. Deze prijs geldt voor het eerste jaar dat jouw winkelpand online staat op ons platform. Per advertentie kan je namelijk adverteren met meerdere panden. Je kunt de advertentieprijs eenvoudig per factuur of via iDeal voldoen. Daarnaast worden courtage of andere kosten niet in rekening gebracht zodra jouw winkelpand is verhuurd of afgemeld. Na het eerste jaar verlengen wij automatisch de advertentie voor nog eens één jaar. Voor dit opvolgende jaar betaal je dan slechts € 375,- excl. btw per pand. Wij hanteren hierbij een opzegtermijn van één maand. 

Er worden daarnaast ook geen extra kosten gerekend bij het aanmelden van deelverhuur ruimtes. Per object kun je diverse afmetingen toevoegen. Wil je direct starten met het adverteren van meerdere winkelpanden? Informeer naar onze staffelkorting!Of wil je dat Huurbieding je begeleidt? Wij kunnen ook het account voor je aanmaken, om vervolgens de winkelpand(en) voor je online te zetten, dit neemt geen extra kosten met zich mee. Je kunt ons gemakkelijk bereiken per e-mail: info@huurbieding.nl of per telefoon op: 085-4013999.

Jouw winkelpand krijgt aandacht

Zodra jouw winkelpand online staat, wordt het aanbod direct onder de aandacht gebracht bij een groot aantal potentiële huurders. Wij zijn de grootste online aanbieder van kantoorruimtes, bedrijfspanden en winkelpanden in Nederland.  Een betere (online) plek voor jouw leegstaande winkelpand(en) is er eigenlijk niet!We zijn actief in meer dan 230 steden, waaronder natuurlijk alle A-locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Arnhem en Groningen. Hierdoor heb je met jouw bedrijfspand een enorm groot bereik!

Huurbieding.nl biedt meer

Wil je jouw beschikbare winkelpand verhuren? Bij Huurbieding.nl ben je aan het juiste (winkel)adres. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de verhuur van een leegstaand pand. Om die reden kun je bij ons terecht voor veel meer diensten dan alleen het aanbieden en het matchen van vraag en aanbod van leegstaand vastgoed. We helpen je graag met het (verder) verduurzamen van je pand, of leegstandbeheer (antikraak), of het inrichten van diverse ICT gerelateerde zaken zoals, internet, bellen of alarminstallaties. 

Wil je liever jouw winkelpand verkopen in plaats van verhuren? Dankzij ons uitgebreide netwerk van particuliere beleggers en institutionele beleggers brengen we je graag met een van hen in contact! 


Meer informatie over eenwinkelpand verhuren via Huurbieding.nl?

Heb je een vraag over het verhuren van jouw winkelpand? Of wil je meer weten over Huurbieding.nl? Neem gerust contact met ons op! We zijn bereikbaar per telefoon: 085-4013999 en per mail: info@huurbieding.nl

Wil je alvast kennismaken met Huurbieding? Bekijk dan onze bedrijfsvideo: