Bedrijfspand huren in Arnhem? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren
Diverse units

Arnhem

De Overmaat 30
€112,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Arnhem

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Arnhem? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfspand Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. In deze stad is veel cultuur en gezelligheid te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld in de binnenstad vele cafés en restaurants te ontdekken, en is het centrum gevuld met mooie winkels en historische pleinen. Het is zeer gunstig om in Arnhem een bedrijfspand te huren. De stad ligt namelijk centraal gelegen in het oosten van het land, wat de reistijd naar omliggende grote steden zoals Apeldoorn, Nijmegen en Utrecht zeer gangbaar maakt.

Gunstige infrastructuur

Arnhem is zowel via de auto als het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. De stad kent vele parkeergarages en parkeerterreinen voor de auto. Daarnaast beschikt Arnhem ook over vier treinstations. Ook geografisch ligt de stad gunstiger ten opzichte van andere steden in de provincie Gelderland. De grote steden in Noord-Brabant en Utrecht liggen namelijk op zo’n uur reizen vanaf Arnhem. Met de trein doe je hier maar 35 minuten over. Kortom: de ligging van Arnhem is bijzonder goed te noemen.

Stimuleren van ondernemerschap

De gemeente van Arnhem heeft als doel om de stad in de top van Nederland te krijgen op het gebied van hoogopgeleide bevolking en bedrijvigheid. Om dit te kunnen verwezenlijken investeert de provincie Gelderland veel in het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Daarnaast geeft de gemeente Arnhem startende ondernemers graag een duwtje in de rug.

Bedrijfspand huren in Arnhem?

Op onze website bieden wij diverse bedrijfspanden aan in verschillende oppervlaktes. Heb jij vragen over ons aanbod of wil je graag nog meer informatie over een bedrijfspand in Arnhem? Neem dan gerust contact met ons op.