Veelgestelde vragen

1. Waarom zelf je bedrijfspand verhuren?

Zelf heeft u de meeste kennis van uw bedrijfspand en het beste inzicht in uw financiële situatie. Uiteraard bent u zelf ook het meest gebaat bij het vinden van een geschikte huurder voor uw bedrijfspand. Daarom is het zo verstandig om zelf uw bedrijfspand te verhuren. U heeft alles zelf in de hand en bepaalt uiteindelijk zelf wie de huurder wordt.

2. Wie maakt gebruikt van Huurbieding.nl?

Particuliere beleggers, makelaars, asset managers & beheerders. Kortom iedereen met leegstand mag gebruik maken van Huurbieding.nl.

3. Wat is Huurbieding.nl ?

Huurbieding.nl is een online verhuurplatform voor kantoor- , winkel- en bedrijfsruimte in Nederland en België.

4. Hoe werkt Huurbieding.nl voor u?

Huurbieding.nl heeft twee kanten: mensen die vastgoed willen verhuren en mensen die vastgoed willen huren. Voor meer uitleg klikt u op onderstaande link en kiest u wat voor u van toepassing is. 

https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

5. Wat houdt vrijblijvend bieden in op de gevraagde huurprijs?

Vrijblijvend bieden wil zeggen dat het plaatsen van een bod niet rechtsgeldig is. Een bod geplaatst door u als bieder is niet bindend en u bent na het plaatsen van het bod niet verplicht het object te huren. 

6. Moet ik een account hebben om te reageren op panden?

Nee, via Huurbieding.nl kunt u direct reageren zonder account.


7. Ben ik verplicht het object te huren na mijn bieding?

Uw bieding is te allen tijden vrijblijvend. U heeft geen enkele verplichting tegenover de verhuurder na het plaatsen van uw bieding. Andersom geldt het zelfde; een aanbieder heeft geen verplichting het door uw geboden bedrag te accepteren.

8. Zijn er kosten als ik een bieding plaats?

Huurbieding.nl is te allen tijde gratis en vrijblijvend voor u als huurder.

9. Is mijn bieding zichtbaar op het platform?

Uw bieding is niet zichtbaar op het platform en uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar de verhuurder.

10. Kan ik ook alleen een bezichtiging aanvragen?

Ja, via Huurbieding.nl bent u niet verplicht om alleen en bieding te plaatsen. Naast een bieding kunt u ook direct een vraag stellen of een bezichtiging aanvragen.  In alle drie de gevallen vult uw enkele gegevens in (naam, e-mail en telefoonnummer) zodat de verhuurder contact kan opnemen.

11. Waar gaan mijn gegevens heen?

Uw gegevens gaan rechtstreeks naar de verhuurder van het betreffende object waarop u gereageerd heeft. Uw gegevens zijn te allen tijde beschermd volgens de privacy voorwaarden en zullen niet verkocht of verhuurd worden aan derden.

12. Wanneer neemt de aanbieder contact op?

Huurbieding.nl streeft ernaar dat aanbieders binnen 24 uur contact opnemen met u. Indien de aanbieder geen contact heeft opgenomen bel dan het nummer: 085-4013999.

13. Hoelang zit ik vast aan een huurcontract?

Wanneer u een bieding plaatst op Huurbieding.nl bent u nergens aan verbonden. De duur van het huurcontract is bespreekbaar en onderhandelbaar met de eigenaar van het object. De eigenaar zal bepalen en aangeven hoelang u minimaal moet huren. De ene eigenaar wil minimaal 1 jaar, de ander zegt minimaal 3 maanden. Huurbieding.nl is én blijft gratis en vrijblijvend voor de bieder. U zit dus nooit gelijk vast aan een huurcontract.

14. Waarom verhuren via Huurbieding.nl ?

Indien u als eigenaar, beheerder, asset manager of makelaar kantoor, winkel of bedrijfsruimte aanmeldt op Huurbieding.nl hoeft u zelf niets meer te doen aan online promotie via social media, Google Adwords, re-marketing, blogs, Youtube, Google SEO en verspreiding op andere websites. Huurbieding.nl plaatst namelijk ook uw pand op maar liefst 13 andere websites, waaronder: Bedrijfspand.com, Debedrijfsmakelaar.nl en Marktplaats.nl. Het team van Huurbieding.nl is dagelijks bezig om uw pand bij duizenden ondernemers onder de aandacht te brengen totdat het is verhuurd. Door middel van een spinnenweb constructie ontstaat er geen wildgroei. Wanneer u op Huurbieding.nl de huurprijs of andere gegevens aanpast, synchroniseert dat met alle andere websites. Indien huurders reageren via Huurbieding.nl of op één van de andere websites komen de reacties direct in uw mailbox.

Het enige wat u nog moet doen is  ‘’transacties realiseren’’ met de binnenkomende huurders. Huurbieding.nl kiest voor een heldere aanpak tegen een vaste advertentieprijs van eenmalig € 625,- excl. BTW per pand, ongeacht de afmeting en huurprijs. Uw aanmelding en de marketing blijven net zo lang actief totdat het pand verhuurd is. Na verhuur van het aangemelde pand bent u geen extra kosten verschuldigd.

15. Hoe kan ik objecten aanmelden?

Om een object toe te voegen heeft u een account nodig. U kunt een account aanmaken door te klikken op de groene knop object toevoegen of klik op registeren. Vervolgens  kiest u tussen een zakelijk of privé account. Het verschil is dat u bij een zakelijk account bedrijfsinformatie kan toevoegen.

16. Wat zijn de kosten als ik een object toevoeg?

Wij kiezen voor een heldere aanpak tegen een vaste advertentieprijs van €625,- excl. BTW, ongeacht de afmeting(en), huurprijzen en eventuele beschikbare units. Per advertentie kan je namenlijk adverteren met meerdere ruimtes. Courtagekosten of andere kosten worden bij verhuur of afmelding van het pand niet in rekening gebracht! 

Ook het aanmelden van deelverhuur panden, winkelcentrums of multi-talent gebouwen brengen geen extra kosten met zich mee! Je kunt dus per object diverse afmetingen toevoegen. Direct starten met het adverteren van meerdere panden? Informeer naar onze staffelkorting! Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Wij kunnen ook het account voor je aanmaken, om vervolgens het/de pand(en) voor je live te zetten, dit neemt geen extra kosten met zich mee. Je kunt ons gemakkelijk bereiken per e-mail: info@huurbieding.nl, per telefoon op: 085-4013999 of via de chatfunctie op onze website.  Zowel je aanmelding, als de marketing en promotie blijven actief tot je pand verhuurd is. Bij verhuur, opzegging of aanpassingen ben je geen courtage of andere kosten verschuldigd aan Huurbieding.nl.

Het team van Huurbieding.nl is dagelijks bezig om je pand bij duizenden ondernemers onder de aandacht te brengen, totdat deze verhuurd is. Na het eerste jaar verlengen wij automatisch de advertentie voor een tijdsperiode van wederom één jaar voor €395,- excl. BTW per pand. We hanteren hierbij een opzegtermijn van één maand.

 

17. Wat houd Up-selling in ?

Buiten ons standaard marketing pakket, kunt u bij het aanmelden van uw object nog kiezen uit diverse extra marketing up-selling mogelijkheden.

18. Wie voegt het object toe en levert de informatie?

U kunt eenvoudig zelf de panden aanmelden of de informatie toesturen naar info@huurbieding.nl. Na uw aanmelding komt de advertentie direct online en is deze te beheren in uw persoonlijke dashboard. Het enige wat u nog moet doen is  ‘’transacties realiseren’’ met de binnenkomende huurder

19. Kan ik zelf wijzigingen aanbrengen aan mijn pand?

U kunt te allen tijde informatie van zowel uw profiel als uw object aanpassen. Dit doet u door in te loggen met de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

20. Wat houdt projectverhuur in?

Op Huurbieding.nl heeft u de mogelijkheid om uw object als projectverhuur aan te melden. Dit wordt weergegeven in de advertentie.

U heeft meerdere units te huur in het zelfde pand. U meldt uw object aan als projectverhuur. U kunt nu selecteren hoeveel ruimtes u beschikbaar heeft en deze individueel invullen met een prijs en vierkante meter. Op deze manier kunnen ondernemers reageren op units met verschillende afmetingen in het pand.

21. Ik wil een object toevoegen, maar Huurbieding.nl is nog niet actief in deze plaats?

Huurbieding heeft als doel om in elke plaats actief te worden in Nederland en België. Indien u een object heeft leegstaan in een plaats waar wij nog niet actief zijn is dit geen enkel probleem of nadelig voor u. Huurbieding.nl werkt online en is dus niet plaatsgebonden. U kunt zelfs zeggen dat het positief kan werken, omdat u de enige bent in de regio waar de mensen de mogelijkheid hebben om op een laagdrempelige manier te reageren.

22. Wanneer stopt de marketing van mijn object ?

Huurbieding.nl is een marketingplatform voor onbepaalde tijd. We stoppen pas met de marketingactiviteiten wanneer er een geschikte solide huurder is gevonden.  U heeft dus na het gebruik van Huurbieding.nl geen zorgen en kosten meer over de marketingactiviteiten voor uw object.