Verhuur jouw bedrijfspand eenvoudig via Huurbieding.nl

Ben je opzoek naar een platform om jouw bedrijfspand te verhuren? Huurbieding.nl is het advertentieplatform die jou begeleidt en ondersteund om potentiële huurders te werven voor jouw leegstaande bedrijfspand!

 • Bereik eenvoudig duizenden potentiële huurders per maand, maximaal exposure
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA) 
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media en Google
 • 1500+ huurders per maand die reageren via Huurbieding.nl
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur bedrijfspand
 • Heldere aanpak tegen één vaste prijs à €625,- excl. btw per gebouw of straat
 • Onbeperkt leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst

 

Mijn bedrijfspand verhuren Meer info

50.000+ bezoekers per maand 

O.a. dankzij: Google SEO, SEA, nieuwsbrieven, Social Media en offline campagnes.

1.500+ huurders per maand   die reageren

Reagerende huurders direct in je inbox, zonder tussenkomst van platform of derden.

650+ adverterende vastgoedbedrijven

Waaronder bedrijfsmakelaars, beheerders, beleggers, fondsen en particuliere beleggers.

Prijzen en Tarieven

Het aanmelden van een bedrijfspand kost slechts €625,- excl. btw voor het eerste jaar en €395,- ex btw voor ieder opvolgend jaar, indien gewenst! Wanneer je meerdere bedrijfshallen leeg hebt staan in hetzelfde complex of op hetzelfde bedrijventerrein dan wordt dit gerekend als één aanmelding.

Huurbieding.nl

€625,-

Vaste prijs (excl. btw).

Heldere aanpak, vaste prijs, geen courtage bij verhuur

Voordelen van bedrijfsruimte verhuren op Huurbieding.nl

 • Winkelcentrum, kantoorgebouw, of bedrijfsverzamelgebouw, is één aanmelding
 • Leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA) op plaatsnaam bedrijfspand
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media
 • Werk samen met je bedrijfsmakelaar via het dashboard
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur
 • Retargeting op Websites en Social Media
 • Profiteer direct mee van onze offline campagne in de media
 • Je makelaar laten uitvoeren van bezichtigingen & onderhandelingen
 • Gebruik dashboard met extra marketing tools, extra diensten, huurcontracten en inzien leads

Meer weten? Transacties en referenties:

Onze recente verhuurdeals.

Lees wat klanten over ons vertellen.

Account aanmaken op Huurbieding.nl!

Maak vrijblijvend en kosteloos een account aan. Bij interesse kan je snel en makkelijk jouw bedrijfspand online zetten en wij zorgen voor de vindbaarheid! Zelf geen zin om je panden aan te melden? Neem dan contact op met het team van Huurbieding.nl:

Heldere aanpak, vaste prijs!

Je betaalt een opstart fee van slechts € 625,- excl. btw. Dit wordt geïnvesteerd in de online marketingcampagne en promotie voor jouw pand. Bij verhuur brengen wij geen courtage of andere kosten in rekening.

650 vastgoedpartijen

Momenteel werken wij voor circa 650 vastgoedpartijen door heel Nederland. Bestaande uit beheerders, beleggers, fondsen en bedrijfsmakelaars. Hierdoor hebben wij een aanbod van zo'n 4500 kantoren, winkels en bedrijfspanden.

Actief in heel Nederland 

 • Al ruim 650 verhuurders aangesloten
 • 1500+ huurders reageren per maand
 • Ruim 4500 panden online
 • Meer dan 50.000 bezoekers per maand

Bedrijfspand verhuren via Huurbieding

Wij helpen je graag met het verhuren van je bedrijfspand in Nederland. Of het nou gaat om een opslagbox, garagebox, bedrijfspand of een logistiek centrum? Bij Huurbieding.nl ben je aan het juiste adres!  Wanneer jouw bedrijfspand wordt aangeboden op Huurbieding.nl, hoef je je geen zorgen meer te maken over de online zichtbaarheid ervan. We zorgen voor een efficiënte advertentie-verspreiding op diverse andere verhuurwebsites en we promoten via Google SEO, Google Adwords en social media. Hierdoor kunnen we zeer gerichte leads genereren voor het aangemelde pand.

Hoe werkt het precies?

Start met het aanmaken van een account via de ‘verhuur mijn pand’ pagina. Plaats jouw te huur staande bedrijfspand eenvoudig. Je aanmelding staat direct live en binnen enkele minuten kan je al reacties ontvangen van potentiële nieuwe huurders. De betaling voldoe je eenvoudig per factuur of via iDEAL. Wij kiezen voor een heldere aanpak tegen een vaste advertentieprijs van €625,- excl. btw, ongeacht de afmeting(en), huurprijzen en eventuele beschikbare units. Per advertentie kan je namelijk adverteren met meerdere ruimtes. Courtage of andere kosten worden bij verhuur of afmelding van het pand niet in rekening gebracht!

Er worden daarnaast ook geen extra kosten gerekend bij het aanmelden van deelverhuur ruimtes. Per object kun je diverse afmetingen toevoegen. Wil je direct starten met het adverteren van meerdere bedrijfspanden? Informeer naar onze staffelkorting! Of wil je dat Huurbieding je begeleidt? Wij kunnen ook het account voor je aanmaken, om vervolgens de bedrijfspand(en) voor je online te zetten, dit neemt geen extra kosten met zich mee. Je kunt ons gemakkelijk bereiken per e-mail: info@huurbieding.nl of per telefoon: 085-4013999.

Zowel de aanmelding als de marketing en promotie blijven actief totdat je pand verhuurd is. Bij verhuur, opzegging of aanpassingen ben je geen courtage of andere kosten verschuldigd aan Huurbieding.nl. Het team van Huurbieding.nl is dagelijks bezig om jouw bedrijfspand bij duizenden ondernemers onder de aandacht te brengen, totdat deze verhuurd is. Na het eerste jaar verlengen wij automatisch de advertentie voor een tijdsperiode van wederom één jaar voor €375,- excl. btw per pand. We hanteren hierbij een opzegtermijn van één maand.

Jouw bedrijfspand onder de aandacht

Met Huurbieding.nl zet je jouw bedrijfspand in the picture bij een groot aantal potentiële huurders. Als je jouw bedrijfspand via Huurbieding wilt verhuren sluit je je aan bij de grootste online aanbieder van bedrijfspanden, maar ook van kantoorruimtes en winkelpanden in Nederland. We zijn actief in meer dan 230 steden, waaronder natuurlijk alle A-locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Arnhem en Groningen. Hierdoor heb je met jouw bedrijfspand een enorm groot bereik!

Meer informatie over bedrijfspand verhuren via Huurbieding.nl?

Heb je vragen over het verhuren van jouw bedrijfsruimte(s)? Of wil je meer weten over Huurbieding.nl? Neem gerust contact met ons op! We zijn bereikbaar per telefoon: 085-4013999 en per mail: info@huurbieding.nl.