Bedrijfspand huren in Nijmegen? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren

Nijmegen

kerkenbos 1051
€2.333,- Per maand
330 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Nijmegen

Ambachtsweg 11
€157,- Per maand
Vanaf: 16 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Nijmegen

de Vlotkampweg 12
€135,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Nijmegen

Kerkenbos 1111
€6.750,- Per maand
1448 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Nijmegen

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Nijmegen? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfsruimte Nijmegen

Op zoek gaan naar een bedrijfsruimte in Nijmegen is slim, want deze stad groeit en bloeit. Daarnaast  kent Nijmegen een zeer gunstig klimaat voor ondernemers en profiteert elke ondernemer hier van het feit dat de grens van Duitsland zo dichtbij is. Er kan dus veel handel gedreven worden en goederen kunnen eenvoudig doorgevoerd worden naar het achterland van Nederland. Op deze pagina informeren we je nader over de andere voordelen die ondernemen in Nijmegen aangenaam maken.

Wat meer context over Nijmegen

Nijmwegen is een grote stad en dat zorgt voor een hoop bedrijvigheid, dynamiek en potentie. Door de universiteit, vele opleidingsinstituten en het rijke culturele aanbod is het kennisniveau van de inwoners van Nijmegen hoog te noemen. Dit biedt perspectief als voor jou als ondernemer. Ook in de Middeleeuwen was Nijmegen al een belangrijk centrum voor handel en bedrijvigheid en in die periode werden de stadsrechten verworven. De ontwikkeling van de stad is daarna nooit meer gestagneerd, want Nijmegen kent uitsluitend toename van het aantal inwoners en groeit dus structureel door.  

De bereikbaarheid van Nijmegen

Misschien wel de grootste plus van ondernemen in Nijmegen is de uitermate goede geografische ligging van de stad. Rondom Nijmegen ligt een uitgebreid wegennetwerk en er zijn ook genoeg OV-voorzieningen. Vanuit Nijmegen zijn met name de Randstad, Noord-Limburg, Noord-Brabant en de noordelijke provincies van Nederland makkelijk te bereiken. Ook het Duitse Ruhrgebied en de Belgische regio Antwerpen zijn goed aan te rijden. Dankzij de aanleg van de A73-zuid is ook het zuidelijke deel van Nederlands-Limburg vanuit Nijmegen beter bereikbaar.

Ons aanbod in Nijmegen

Van het centrum en het hart van Nijmegen tot en met de buitenrand. Ons aanbod van bedrijfsruimtes wisselt met de dag en de ligging van beschikbare huurmogelijkheden varieert dus ook geregeld. Op dit moment zijn dit onze beschikbare locaties.

Als je vragen over een bedrijfsruimte in Nijmegen hebt, stel deze dan gerust aan ons! We zullen er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden en we helpen je met ons advies graag ook verder op weg in de zoektocht naar een geschikte bedrijfsruimte voor jouw onderneming.