Kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte verhuren?

Al ruim 650 vastgoedbedrijven maken gebruik van het advertentieplatform Huurbieding.nl. Waaronder bedrijfsmakelaars, beheerders, investeerders, fondsen en particuliere beleggers. Huurbieding.nl is een advertentieplatform voor extra marketing en vindbaarheid bij potentiële huurders voor leegstaande kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte!

 • Bereik eenvoudig duizende potentiële huurders, maximaal exposure
 • Prijs inclusief vindbaarheid in Google SEO, SEA, Socials en verhuurwebsites
 • 1500 huurders per maand die reageren via Huurbieding.nl
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur bedrijfspand
 • Heldere aanpak tegen één vaste prijs a €625 ex. btw per gebouw of straat
 • Onbeperkt leads direct in je mailbox

Start verhuren Meer info

50.000+ bezoekers per maand 

O.a. dankzij; Google SEO, SEA, nieuwsbrieven, Social Media en offline campagnes.

1.500+ huurders per maand   die reageren

Reagerende huurders direct in je inbox, zonder tussen komst platform of derden.

650+ adverterende vastgoedbedrijven

Waaronder Bedrijfsmakelaars, beheerders, beleggers, fondsen en particuliere beleggers.

Wat kost adverteren op Huurbieding.nl?

Het aanmelden van een bedrijfspand kost slechts €625,- ex BTW voor het eerste jaar en €375,- ex BTW voor ieder opvolgend jaar, indien nodig! Een winkelcentrum/ straat, kantoorgebouw/ businesscenter of bedrijfsverzamelgebouw met meerdere units, wordt gerekend als één aanmelding.

HUURBIEDING.NL

€625,- 

Vaste prijs (excl. BTW).

ONLINE MAKELAARS

€3.900,-

Courtage op basis van 200m2 kantoorruimte á €2.500 p.m.

Heldere aanpak, vaste prijs, geen courtage bij verhuur

Voordelen en werkzaamheden Huurbieding.nl

Direct in contact met de potentiële huurder van jouw leegstaande bedrijfspand. Huurbieding.nl helpt je met de online vindbaarheid van jouw bedrijfspand. Voor slechts €625,- excl. BTW staat je bedrijfspand op Huurbieding.nl, lees hier de werkzaamheden die wij uitvoeren en de voordelen:

 • Winkelcentrum, kantoorgebouw, of bedrijfsverzamelgebouw, is één aanmelding
 • Leads direct in je mailbox, zonder tussenkomst platform
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA) op plaatsnaam bedrijfspand
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media
 • Werk samen met je bedrijfsmakelaar via het dashboard
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur
 • Retargeting op Websites en Social Media
 • Profiteer direct mee van onze offline campagne in de media
 • Je makelaar laten uitvoeren van bezichtigingen & onderhandelingen
 • Gebruik dashboard met extra marketing tools, extra diensten, huurcontracten en inzien leads

Meer weten? Transacties en referenties:

Onze recente verhuurdeals.

Lees wat klanten over ons vertellen.

Maak GRATIS een account aan en kijk VRIJBLIJVEND eerst even rond!

Maak vrijblijvend een account aan en begin met verhuren! Heb je hier zelf geen zin in? Wij kunnen hierbij van dienst zijn door kosteloos een account voor je aan te maken en jouw pand(en) online te zetten! Mail dan naar info@huurbieding.nl of bel: 085 401 3999.

Vooraf betalen?

Heldere aanpak, vaste prijs! Je betaalt een opstart fee van slechts € 625,- excl. BTW. Dit wordt geïnvesteerd in de online marketingcampagne en promotie voor jouw pand. Bij verhuur brengen wij geen courtage of andere kosten in rekening.

Wie gingen je voor?

Momenteel werken wij voor circa 650 vastgoedpartijen door heel Nederland. Bestaande uit beheerders, beleggers, fondsen en bedrijfsmakelaars. Hierdoor hebben wij een aanbod van zo'n 4500 kantoren, winkels en bedrijfspanden.

Cijfers & feiten

 • Actief in heel Nederland;
 • Al ruim 650 verhuurders aangesloten;
 • 1500+ huurders reageren per maand;
 • Ruim 4500 panden online;
 • Meer dan 50.000 bezoekers per maand;

 Bekijk hier een korte uitleg video over Huurbieding.nl;

  

Kantoorruimte verhuren

Huurbieding.nl is het platform voor het verhuren van je leegstaande kantoorruimte in Nederland. Of je nou een businesscenter wilt verhuren, meerdere kantoorkamers of een heel kantoorgebouw of per vloer?  Dan betaal je slechts €625 ex BTW, wij rekenen voor meerdere ruimtes geen extra kosten!

Bedrijfsruimte verhuren 

Wij helpen graag met het verhuren van je bedrijfsruimte in Nederland. Opslagbox, Garagebox, bedrijfsruimte of een logistiek centrum? Bij Huurbieding.nl ben je aan het juiste adres! Heb je slechts meerdere bedrijfshallen leeg in hetzelfde complex of op het zelfde bedrijventerrein? Dan betaal je slechts €625 ex BTW, wij rekenen voor meerdere ruimtes geen extra kosten!

Winkelruimte verhuren

Winkelruimte leegstaan? Wij helpen je graag met het verhuren van je winkelruimte. Er zijn via Huurbieding.nl al diverse winkelruimte verhuurd in Nederland. De leads zijn de bekende retailers, maar ook voor lokale ondernemers. Meer winkelruimtes leeg staan in één winkelstraat of meerdere winkelruimtes in een winkelcentrum? Dan betaal je slechts €625 ex BTW, wij rekenen voor meerdere ruimtes geen extra kosten!

Waarom kantoorruimte,  bedrijfsruimte of winkelruimte verhuren via Huurbieding.nl?

Dus je bent van plan je kantoorruimte, winkelruimte of bedrijfsruimte te verhuren? Staat die praktijkruimte al lang leeg of wil je een of meerdere werkplekken verhuren? Met ruim 50.000 maandelijkse bezoekers (website én diverse social media kanalen) is huurbieding.nl het complete verhuurplatform om jouw bedrijfspand (online) in the picture te brengen bij potentiële huurders. Wanneer je je bedrijfspand gaat verhuren via Huurbieding sluit je je aan bij de grootste online aanbieder van kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes in Nederland. We zijn actief in meer dan 230 steden, waaronder alle A-locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Arnhem en we hebben daarmee een enorm groot bereik! Het aanbod bedrijfspanden via Huurbieding is opgesplitst in de volgende categorieen:

Het aanbod van Huurbieding

Een bedrijfspand verhuren via Huurbieding is binnen no-time geregeld! Je kunt gratis en vrijblijvend een account aanmaken. Binnen dit account kun je vervolgens je bedrijfspand(en) online zetten. Wij houden van een heldere aanpak en hanteren een vaste prijs van €625,- excl. BTW. Zodra je jouw bedrijfspand of bedrijfspanden online hebt staan, is jouw aanbod te zien op verschillende verhuurwebsites en profiteer je van de Google Ads, SEO, social media en offline campagnes van Huurbieding.nl. Zodra je een reactie op je bedrijfspand hebt, wordt deze direct naar je doorgezet.

Meer weten over bedrijfspand verhuren via Huurbieding? 

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over adverteren op een website welke je wellicht niet kent. Niet alleen over het adverteren op een verhuurplatform, maar ook over ons bedrijf. Neem daarom gerust contact op met één van onze verhuuradviseurs. Je kan ons bereiken per telefoon: 085-4013999 of een e-mail sturen naar: info@huurbieding.nl.