Bedrijfspand huren in Eindhoven? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren
Diverse units

Eindhoven

Professor Doctor Dorgelolaan 2
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 150 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Werkplekken

Eindhoven

Professor Doctor Dorgelolaan 2
€375,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Eindhoven

Daalakkersweg 2
€59,- Per m2, per jaar
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Eindhoven

Tarasconweg 2
€210,- Per maand
Vanaf: 11 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Eindhoven

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Eindhoven? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfspand Eindhoven

Eindhoven is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Eindhoven heeft een behoorlijk inwonersaantal. Officieel is Eindhoven dan ook de vijfde gemeente van Nederland. De stad staat natuurlijk bekend om haar gezelligheid, Guus Meeuwis en carnaval, maar Eindhoven heeft ook op ondernemersvlak heel veel te bieden. Van plan om een bedrijfspand in Eindhoven te huren? De voordelen liegen er niet om.

Veel bedrijvigheid

Er zijn veel verschillende bedrijven te vinden in Eindhoven. Dit loopt uiteen van hightech bedrijven tot aan hoogwaardige toeleveranciers. De ondernemers in de stad trekken goed met elkaar op en weten elkaar regelmatig te vinden. Dit zorgt voor verbondenheid tussen de ondernemers en een goede samenwerking. ‘Samen ondernemen’ krijgt hier dan ook een hele andere dimensie.

Ondernemen in Brabant

Naast de goede samenwerking tussen de bedrijven en de gunstige ondernemersomgeving, heeft Eindhoven nog een pluspunt om hier een bedrijfspand te huren. Er wordt hier namelijk veel geïnvesteerd in het bedrijfsleven. Zo worden snelwegen verbreed om de drukte aan te kunnen en wordt er veel geïnvesteerd in bedrijfspanden. Bijkomend voordeel: ook het openbaar vervoer in Eindhoven is zeer goed te noemen. Met de trein kun je ongeveer binnen één uur in de Randstad zijn.

Bedrijfspand huren in Eindhoven?

Op onze website is een breed aanbod van bedrijfspanden te vinden in diverse oppervlaktes. Heb jij vragen over ons aanbod of wil je graag nog meer informatie over een kantoorpand of bedrijfspand in Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op.