Winkelpand huren in Rotterdam? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Winkelpand huren
Diverse units

Rotterdam

Goudsesingel 232-252
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 821 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
Diverse units

Rotterdam

Vissersdijk 219-245
€160,- Per m2, per jaar
Vanaf: 140 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Rotterdam

Zuidplein 622
€7.000,- Per maand
365 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Rotterdam

Ceintuurbaan 127
€4.584,- Per maand
366 m²
Bekijk dit pand

Winkelpand huren in de omgeving van Rotterdam

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Rotterdam? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Winkelpand Rotterdam

Rotterdam, wie kent het niet? De stad staat bekend om zijn wereldberoemde havens, de Erasmusbrug en de Euromast. Er is genoeg te beleven in deze bruisende wereldstad. In 2016 is Rotterdam zelfs nog uitgeroepen tot ‘Best in Travel City’. De jaarlijkse stijging in het aantal toeristen en de groeiende populariteit van de stad, maakt dit de ideale locatie om een een winkelpand te huren.

Rotterdam leeft

Rotterdam is populairder dan ooit tevoren. Volgens sommigen is Rotterdam in plaats van Amsterdam dé stad van Nederland aan het worden. Hoe dit komt? Rotterdam was één van de eerste steden die aan citymarketing deed. Daarnaast heeft de stad de afgelopen vijfentwintig jaar enorm geïnvesteerd. Dit heeft zeer toonaangevende gebouwen opgeleverd zoals bijv. het compleet vernieuwde Centraal Station, de Markthal en het zeer indrukwekkende gebouw: De Rotterdam. Dit trekt meer toeristen dan ooit tevoren, maar ook steeds meer mensen uit eigen land maken er vaker een dagje Rotterdam van.

Diverse winkelstraten

In Rotterdam kom je veel diverse winkelstraten tegen. De bekendste is de Coolsingel, hier kun je o.a. de Bijenkorf vinden. Daarnaast zijn de Beurstraverse (Koopgoot), de Lijnbaan en de Meent ook zeer prominente winkelstraten in Rotterdam. De stad biedt op meerdere aspecten een complete shopbeleving. Van high-end winkels tot aan goedkope euro-shops. Je kunt ze hier allemaal vinden.

Stimulans vanuit de gemeente

De gemeente Rotterdam doet er alles aan om het winkel- en leefgebied in de binnenstad te verbeteren. Het stadsbestuur stelt zich zeer dienstverlenend op en hanteert lage vestigingsvoorwaarden, daarnaast willen zij goed bereikbaar en benaderbaar zijn voor toekomstige ondernemers. Genoeg toekomstperspectief dus zodra je besluit om je als ondernemer in Rotterdam te vestigen.

Winkelpand huren in Rotterdam?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om een winkelpand te huren in Rotterdam? Bekijk dan eens ons zeer uitgebreide aanbod. Wil je eerst meer informatie? Dan kan natuurlijk ook. Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

Winkelpand huren in de omgeving Rotterdam

Geen geschikt winkelpand gevonden in Rotterdam? Wellicht is er een geschikt winkelpand te huur in de omgeving:

Capelle aan den Ijssel Delft Hoogvliet Spijkenisse Den Haag