Over Huurbieding.nl

Vastgeroeste verhuurmarkt openbreken

Huurbieding.nl is opgericht om de vastgeroeste verhuurmarkt open te breken. Binnen twee jaar waren wij actief in alle twaalf Nederlandse provincies. Nu bieden wij ruim 4500 bedrijfspanden aan voor circa 650 vastgoedpartijen in Nederland. Ons verhuuraanbod stijgt met 70 nieuwe kantoor-, winkel-, en bedrijfspanden per maand en zo 1500 ondernemers per maand reageren via ons platform. Huurbieding.nl is hard op weg om de grootste, onafhankelijke verhuurwebsite voor bedrijfsvastgoed te worden. Wij bieden voor elk type ondernemer de juiste bedrijfshuisvesting.  

Huurbieding.nl is uniek

Huurbieding.nl is uniek ten opzichte van alle andere verhuurplatformen in Nederland. Iedereen kan gebruikmaken van ons platform: van particuliere beleggers, beheers, asset managers tot aan makelaars. Iedereen is welkom om zijn vastgoed aan te melden. In slechts enkele minuten staat jouw pand online en kan je reacties ontvangen van potentiële huurders direct in je mailbox. Wij zijn dagelijks bezig om de aangemeldde panden bij duizenden ondernemers onder de aandacht te brengen. Dit doen wij op verschillende manieren. Nieuwsgierig geworden? meer informatie vind je op de pagina ‘hoe werkt het' onder het kopje 'verhuurder'.  

Huurders direct in je mailbox 

Wij onderscheiden ons niet alleen met onze marketingtools. Huurders die reageren komen namenlijk direct één op één in je mailbox. Dit maakt Huurbieding.nl het meeste transparante platform van Nederland. 

Jouw panden aanmelden op Huurbieding.nl? 

Je kan eenvoudig zelf de panden aanmelden of de informatie toesturen naar info@huurbieding.nl. Na je aanmelding komt de advertentie direct online en is deze te beheren in je persoonlijke dashboard. Het enige wat je nog zelf moet doen is het realiseren van transacties met de binnenkomende huurders.  

Hedere aanpak, vaste prijs! 

Geen courtage of andere kosten bij verhuur. Je betaalt een opstart fee van slechts € 625,- excl. btw per bedrijfspand, complex of gebouw. Dit wordt geïnvesteerd in de online marketingcampagne en promotie voor jouw pand. Wij werken niet op basis van courtage, dit omdat de leads één op één worden doorgezet in je mailbox en omdat wij werken voor diverse bedrijfsmakelaars.

Ons team 

Huurbieding.nl bestaat uit vijf gedreven professionals en is gevestigd in Barendrecht aan de Augustapolder 64. Wil je in contact komen met ons team? Kees Jan Verplanke, verantwoordelijk voor al jouw vragen en sales, is te bereiken op telefoonnummer: 085-4013999. 

Handige links

Hoe werkt het verhuurder
Hoe werkt het huurder
Kantoorruimte huren
Bedrijfsruimte huren
Winkelruimte huren
Onze klanten
Contact