Over Huurbieding.nl

VASTGEROESTE VERHUURMARKT OPENBREKEN

Huurbieding.nl is in 2012 opgericht om de vastgeroeste verhuurmarkt open te breken. Binnen twee jaar waren wij actief in alle twaalf Nederlandse provincies. Ons verhuuraanbod stijgt met 70 nieuwe kantoor-, winkel-, en bedrijfspanden per maand. Huurbieding.nl is hard op weg om de grootste, onafhankelijke verhuurwebsite voor bedrijfsvastgoed te worden. Wij bieden voor elk type ondernemer de juiste bedrijfshuisvesting.  

ONLINE VRAAG EN AANBOD VAN VASTGOED

Onze missie is om verhuurders van onroerend goed via online (marketing) kanalen in contact te brengen met mensen die op zoek zijn naar huurobjecten. 

HUURBIEDING.NL IS UNIEK

Huurbieding.nl is uniek ten opzichte van alle andere verhuurplatformen in Nederland. Iedereen kan gebruikmaken van ons platform: van particuliere beleggers tot aan makelaars. Iedereen is welkom om zijn vastgoed aan te melden. In slechts enkele minuten staat jouw pand online en kan je reacties ontvangen van potentiële huurders. Huurbieding.nl is eveneens gespecialiseerd in online marketing. Wij zijn dagelijks bezig om de aangemeldde panden bij duizenden ondernemers onder de aandacht te brengen. Dit doen wij op verschillende manieren. Nieuwsgierig geworden? meer informatie vind je op de pagina ‘hoe werkt het' onder het kopje 'verhuurder'.  

BEPAAL JE HUURPRIJS

Wij onderscheiden ons niet alleen met onze marketingtools. Huurders kunnen via Huurbieding.nl namenlijk vrijblijvend zelf de huurprijs bepalen ten aanzien van de gevraagde huurprijs per maand. Via deze methode halen wij nog meer geïnteresseerde huurders naar binnen. Hiermee bieden wij de mogelijkheid voor je om met mogelijke verhuurders te onderhandelen. Naast het bepalen van de huurprijs kunnen de huurders bij ons ook een vraag stellen of een bezichtiging aanvragen. In alle drie de gevallen komen de reacties direct in jouw mailbox terecht en zijn deze niet zichtbaar op de website.  

JOUW PANDEN OP HUURBIEDING.NL?

Je kan eenvoudig zelf de panden aanmelden of de informatie toesturen naar info@huurbieding.nl. Na je aanmelding komt de advertentie direct online en is deze te beheren in je persoonlijke dashboard. Het enige wat je nog moet doen is het realiseren van transacties met de binnenkomende huurders.  

ONS TEAM

Huurbieding.nl bestaat uit vijf gedreven professionals en is gevestigd in Barendrecht aan de Augustapolder 64. Wil je in contact komen met ons team? Kees Jan Verplanke, verantwoordelijk voor al jouw vragen en sales, is te bereiken op telefoonnummer: 085-4013999. 

HANDIGE LINKS

Hoe werkt het verhuurder
Hoe werkt het huurder
Onze klanten
Contact