Kantoorruimte verhuren? Verhuur eenvoudig via Huurbieding.nl

Wil jij jouw leegstaande kantoorruimte verhuren? Huurbieding.nl is het advertentieplatform voor het verhuren van kantoorruimtes door heel Nederland. Wij begeleiden en ondersteunen jou om potentiële huurders te werven voor jouw leegstaande kantoorruimte!

 • Bereik eenvoudig duizenden potentiële huurders per maand, maximaal exposure
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA) 
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media en Google
 • 1500+ huurders per maand die reageren via Huurbieding.nl
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur bedrijfspand
 • Heldere aanpak tegen één vaste prijs à €625,- excl. btw per gebouw of straat
 • Onbeperkt leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst

 

Mijn kantoorruimte verhuren Meer info

50.000+ bezoekers per maand

O.a. dankzij: Google SEO, SEA, nieuwsbrieven, social media en offline campagnes.

1.500+ huurders die reageren

Reagerende huurders direct in je inbox, zonder tussenkomst van een platform of derden.

650+ adverterende vastgoedbedrijven

Waaronder bedrijfsmakelaars, beheerders, beleggers, fondsen en particuliere beleggers.

Prijzen en Tarieven

Het aanmelden van jouw kantoorruimte(s) kost bij Huurbieding.nl € 625,- excl. btw voor het eerste jaar en €395,- excl. btw voor ieder opvolgend jaar indien gewenst!Hiermee bereik je maandelijks ruim 50.000 unieke bezoekers. Wanneer je een kantoorgebouw of businesscenter met meerdere units leeg hebt staan dan wordt dit gerekend als één aanmelding.

Huurbieding.nl

€ 625,-

Vaste prijs (excl. btw)

Verhuur? Geen courtage! Vaste prijs.

Voordelen van kantoorruimte verhuren via Huurbieding.nl

 • Winkelcentrum, kantoorgebouw, of bedrijfsverzamelgebouw, is één aanmelding
 • Leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA) op plaatsnaam kantoorruimte
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media en Google
 • Werk samen met je bedrijfsmakelaar via het dashboard
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur
 • Retargeting op websites en Social Media
 • Profiteer direct mee van onze offline campagne in de media
 • Je makelaar laten uitvoeren van bezichtigingen en onderhandelingen
 • Gebruik dashboard met extra marketing tools, extra diensten, huurcontracten en inzien leads

Meer weten? Transacties en referenties:

Onze recente verhuurdeals.

Lees wat klanten over ons vertellen.

Account aanmaken op Huurbieding.nl!

Maak vrijblijvend en kosteloos een account aan. Bij interesse kan je snel en makkelijk jouw bedrijfspand online zetten en wij zorgen voor de vindbaarheid! Zelf geen zin om je panden aan te melden? Neem dan contact op met het team van Huurbieding.nl:

Vaste prijs & heldere aanpak!

Je betaalt een opstartfee van slechts € 625,- excl. btw. Dit wordt geïnvesteerd in de online marketingcampagne en promotie voor jouw pand. Bij verhuur van je kantoorruimte brengen wij geen courtage of andere kosten in rekening.

650 vastgoedpartijen

Momenteel werken wij voor circa 650 vastgoedpartijen door heel Nederland. Bestaande uit beheerders, beleggers, fondsen en bedrijfsmakelaars. Hierdoor hebben wij een aanbod van zo'n 4.500 kantoren, winkels en bedrijfspanden.

Actief in heel Nederland

 • Al ruim 650 verhuurders aangesloten
 • 1.500+ huurders reageren per maand
 • Meer dan 50.000 bezoekers per maand
 • Ruim 4.500 panden in ons aanbod 

Kantoorruimte verhuren via Huurbieding.nl

Wil je jouw kantoorruimte verhuren? Wij helpen je hier graag bij! Huurbieding is het platform voor het verhuren van jouw leegstaande kantoorruimte. Voor het eerste jaar dat jouw kantoorruimte online staat betaal je slechts € 625,- excl. btw. Beschik je over een leegstaande businesscenter of heb je meerdere kantoorkamers beschikbaar? Wij rekenen geen extra kosten voor meerdere ruimtes op hetzelfde adres. 

Wanneer jouw kantoorruimte wordt aangeboden op Huurbieding.nl zit het met de online zichtbaarheid goed! We zorgen voor een efficiënte advertentie-verspreiding op diverse andere verhuurwebsites en we promoten via Google SEO, Google Ads en social media. Hierdoor kunnen we zeer gerichte leads genereren voor jouw aangemelde kantoorruimte.

Hoe werkt het precies?

Biedt eenvoudig jouw kantoorruimte aan op Huurbieding.nl. Begin met het aanmaken van een account via de verhuur jouw pand pagina. Heb je al een account? Log dan direct in via deze pagina. Na het aanmaken van een account kun je direct beginnen met het plaatsen van jouw leegstaande kantoorruimte. Je aanmelding staat binnen enkele seconden online en je kunt al direct reacties ontvangen van potentiële huurders. 

Wij kiezen voor een heldere aanpak tegen een vaste advertentieprijs van €625,- excl. btw, ongeacht de afmeting(en), huurprijzen en eventuele beschikbare kantoorunits. Per advertentie kun je namelijk adverteren met meerdere ruimtes. Je kunt de advertentieprijs eenvoudig per factuur of via iDeal voldoen. Daarnaast worden courtage of andere kosten niet in rekening gebracht zodra je kantoorruimte is verhuurd of afgemeld.


MEER WETEN?

Jouw kantoorruimte kun je dus heel eenvoudig verhuren via Huurbieding.nl. Heb je geen zin of tijd om zelf een account aan te maken en jouw kantoorruimte online te zetten? Geen probleem! Wij maken het account voor je aan en zetten jouw kantoorruimte(s) direct online. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening. Informeer naar de mogelijkheden. Je kunt ons gemakkelijk bereiken per e-mail: info@huurbieding.nl of per telefoon: 085-4013999.

Jouw kantoorruimte wordt opgemerkt! 

Zodra jouw kantoorruimte online staat, wordt het aanbod direct onder de aandacht gebracht bij een groot aantal potentiële huurders. Huurbieding.nl is de grootste online aanbieder van kantoorruimtes, winkelpanden en bedrijfspanden in Nederland. Een geweldige match om jouw leegstaande kantoorruimte te verhuren! We zijn actief in meer dan 230 steden, waaronder natuurlijk alle A-locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Arnhem en Groningen. Hierdoor heb je met jouw bedrijfspand een enorm groot bereik!

Kantoorruimte verhuurd; hoe verder?

Als je jouw kantoorruimte wilt verhuren via Huurbieding.nl sluit je je aan bij de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. Je profiteert van de optimale vindbaarheid (zowel via advertenties als organisch), de maximale inzet van betaalde promotie via social media en natuurlijk tal van offline campagnes. Hierdoor kan het niet lang duren voordat jouw kantoorruimte verhuurd is! Zodra de kantoorruimte verhuurd is, wordt deze offline gehaald zodat je geen reacties meer hoeft te te ontvangen.

Mocht het toch iets langer duren voordat jouw kantoorruimte verhuurd is dan verlengen we automatisch de advertentie voor een tijdsperiode van één jaar. Hiervoor geldt een tarief van €375,- excl. btw per pand. We hanteren een opzegtermijn van één maand. 

Huurbieding.nl verleent meerdere diensten

Naast het verhuren van je kantoorruimte en het matchen van vraag en aanbod voor jouw kantoorruimte kun je Huurbieding inschakelen voor veel meer diensten. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het verhuren van je kantoorruimte (of bedrijfspand of winkelpand). Wij helpen je graag met leegstandbeheer (antikraak), het verduurzamen van je vastgoed (in contact brengen met een van onze partners voor bijvoorbeeld zonnepanelen) of het inrichten van diverse ICT gerelateerde zaken zoals internet, bellen en alarminstallaties. 

Dankzij ons uitgebreide netwerk weten wij van stad tot dorp de particuliere beleggers en institutionele beleggers te bereiken. Dus ook wanneer je liever jouw kantoorruimte wilt verkopen in plaats van verhuren, staan wij voor je klaar!

Wil je meer weten over deze extra diensten voor verhuurders? Neem dan een kijkje op de pagina extra diensten voor verhuurders of neem contact met ons op! 

Meer  informatie over een kantoorruimte verhuren via Huurbieding.nl? 

Heb je een vraag over het verhuren van jouw kantoorruimte(s)? Of wil je meer weten over Huurbieding.nl? Neem gerust contact met ons op! We zijn bereikbaar per telefoon: 085-4013999 en per mail: info@huurbieding.nl.

Maak alvast kennis met Huurbieding en bekijk onze bedrijfsvideo: