Bedrijfspand huren in Tilburg? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren
Diverse units

Tilburg

Lovense Kanaaldijk 88 en 90
€185,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Tilburg

de Kroonstraat 38
€2.500,- Per maand
Vanaf: 300 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Tilburg

Ringbaan-Oost 152
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Tilburg

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Tilburg? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfsruimte Tilburg

Tilburg is een authentieke stad die bekend staat om zijn gezelligheid en bedrijvigheid. Het is de zevende grootste stad van Nederland en dat maakt het voor veel ondernemers aantrekkelijk om zich hier te vestigen. In Tilburg heb je een uitgebreide keus aan bedrijfsruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsruimte in een verzamelgebouw of op een bedrijventerrein. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over ons aanbod, wij helpen je graag verder.

Tilburg is economisch van groot belang voor Nederland

Tilburg doet ertoe wat betreft het aanjagen van de economie en economische bedrijvigheid. In de gemeente Tilburg liggen namelijk tien grote industrieterreinen. Terreinen zoals Kraaiven, Loven en Vossenberg bieden plaats aan in totaal 7600 bedrijven en bijna 100.000 werknemers.

Daarnaast zijn er ook in het centrum en op andere locaties buiten de industrieterreinen om bedrijfspanden, kantoorpanden, winkelpanden of praktijkruimtes te huur. Het aanbod wisselt per week.

Bekijk een ons huidige aanbod in Tilburg

De voordelen van Tilburg voor jou als ondernemer

Dat Tilburg bij grote, middelgrote en kleine bedrijven zo populair is om een bedrijfsruimte te huren heeft te maken met meerdere voordelen die de stad te bieden heeft. Die voordelen zijn onder meer:

  • Een directe verbinding: De directe aansluiting met de A58, want deze snelweg zorgt ervoor dat er vanuit Tilburg een belangrijke handelsverbinding gemaakt kan worden tussen Vlissingen, Breda en Eindhoven. In de toekomst wordt verwacht dat Tilburg nog meer aansluitingen krijgt en dat de infrastructuur die om de stad ligt zich nog verder zal gaan uitbreiden.

  • Gunstige randvoorwaarden: Om te kunnen innoveren en ondernemen heb je een omgeving nodig die jou steunt en stimuleert. Met een meewerkende overheid, ondernemers die elkaar vinden, onderwijs en een arbeidsmarkt die naadloos aansluit zijn er voor jouw bedrijf in Tilburg voldoende groeimogelijkheden.

  • Het grootste aantal starters in Brabant waren afgelopen jaar te vinden in Tilburg. Ook zie je een verschuiving van vele multinationals vanuit de randstad naar Tilburg. Dit leidt tot grote successen. Denk aan de hotspots zoals de Efteling, de Beekse Bergen en de velen horeca-gelegenheden, winkels en poppodia. Met 013 heeft Tilburg een van de meest waardevolle muziekgelegenheden in de provincie. 

Ontwikkeling van betaalbare Bedrijfsruimtes en ondernemerskansen

Tilburg is zich bewust van een actieve groei. Dit betekent dat er verschillende nieuwe bedrijfsterreinen en bedrijfsruimtes worden gebouwd in de Brabanste stad. Opvallend is wel de diversiteit aan ondernemingen in en rondom Tilburg. Zo zie je dat steeds meer multinationals naar Tilburg komen, maar ook steeds meer starters vestigen zich in deze stad. En dat met succes! Wat daar zeker aan bijdraagt is de betaalbaarheid van de stad. Zonder te veel te betalen geniet je van dezelfde allure als in de randsteden. De vestiging in Tilburg is nu eenmaal aantrekkelijk, ook financieel! 

Advies op maat krijgen en vragen stellen

Als je op zoek bent naar een bedrijfsruimte dan kunnen we je advies op maat geven door op basis van jouw eisen en wensen te komen tot de bedrijfsruimte die voor jouw onderneming het meest geschikt is. We helpen je graag verder in de zoektocht. Ook is het mogelijk om je eigen bedrijfsruimte te verhuren via ons platform.

Ook voor vragen over specifieke bedrijfsruimtes of de huur van bedrijfsruimtes in Tilburg kun je bij ons terecht. Bel daarvoor naar 085-4013999. Of neem via ons contactformulier contact met ons op.

Contact opnemen