Eenvoudig adverteren via Huurbieding.nl 

Al ruim 650 vastgoedbedrijven gaan je voor. Plaats je bedrijfspand online en profiteer direct van onze 50.000+ bezoekers en vele andere voordelen. Huurbieding.nl is het advertentieplatform dat jou begeleidt en ondersteunt bij het online werven van potentiële huurders voor jouw leegstaande kantoorruimte, bedrijfspand of winkelpand via de huidige online marketing kanalen.

 • Bereik eenvoudig duizenden potentiële huurders per maand, maximaal exposure
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA)
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites (Oa Marktplaats.nl)
 • Betaalde promotie van je bedrijfspand op Social Media en Google
 • 1500+ huurders per maand die reageren via Huurbieding.nl
 • Onbeperkt leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur bedrijfspand
 • Heldere aanpak tegen één vaste prijs a €625 excl. btw per gebouw, straat of complex

Start verhuren Meer info

50.000+ website bezoekers per maand 

Middels Google SEO, SEA, nieuwsbrieven, social media en offline campagnes.

1.500+ huurders per maand   die reageren

Ontvang reagerende huurders direct in je inbox, zonder tussenkomst van een platform of derden.

650+ adverterende vastgoedbedrijven

Waaronder bedrijfsmakelaars, beheerders, beleggers, asset managers, fondsen en particuliere beleggers.

Prijzen

Het aanmelden van één bedrijfspand kost slechts €625,- excl. btw voor het eerste jaar en €395,- excl. btw voor ieder opvolgend jaar, indien gewenst! Wanneer je een kantoorruimte, bedrijfspand of winkelpand met meerdere units plaatst, wordt dit gerekend als één aanmelding.

Huurbieding.nl

€625,- 

Vaste prijs (excl. btw).

Heldere aanpak, vaste prijs, geen courtage bij verhuur

Waarom kiezen voor Huurbieding.nl?

Huurbieding.nl helpt je met extra online vindbaarheid en promotie van jouw bedrijfspand, vroeger was dit bijvoorbeeld de krant. Wij bieden een heldere aanpak tegen een vaste prijs en geen courtage kosten bij verhuur. 

 • Een gemakkelijk verlengstuk om naast Funda in Business extra leads en vindbaarheid te genereren
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur, heldere aanpak
 • Winkelcentrum, kantoorgebouw, of bedrijfsverzamelgebouw, is één aanmelding
 • Leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA) op plaatsnaam bedrijfspand
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media en Google
 • Werk samen met je bedrijfsmakelaar of opdrachtgever via het dashboard
 • Profiteer direct mee van onze offline campagne in de media
 • Je makelaar of opdrachtgever laten uitvoeren van bezichtigingen & onderhandelingen
 • Gebruik dashboard met extra marketing tools, extra diensten, huurcontracten en inzien leads

Meer weten? Transacties en referenties:

Onze recente verhuurdeals.

Lees wat klanten over ons vertellen.

Account aanmaken op Huurbieding.nl!

Maak vrijblijvend en kosteloos een account aan. Bij interesse kan je snel en makkelijk jouw bedrijfspand online zetten en wij zorgen voor de vindbaarheid! Zelf geen zin om je panden aan te melden? Neem dan contact op met het team van Huurbieding.nl:

Vooraf betalen?

Heldere aanpak, vaste prijs! Je betaalt een opstart fee van slechts € 625,- excl. btw. Dit wordt geïnvesteerd in de online marketingcampagne en promotie voor jouw pand. Bij verhuur brengen wij geen courtage of andere kosten in rekening.

Wie gingen je voor?

Momenteel werken wij voor circa 650 vastgoedpartijen door heel Nederland. Bestaande uit beheerders, beleggers, fondsen en bedrijfsmakelaars. Hierdoor hebben wij een aanbod van zo'n 4500 kantoren, winkels en bedrijfspanden.

Cijfers & feiten

 • Actief in heel Nederland;
 • Al ruim 650 verhuurders aangesloten;
 • 1500+ huurders reageren per maand;
 • Ruim 4500 panden online;
 • Meer dan 50.000 bezoekers per maand.

 Bekijk hier een korte uitleg video over Huurbieding.nl;

  

Kantoorruimte verhuren

Kantoorruimte verhuren? Huurbieding.nl is het platform voor het verhuren van jouw leegstaande kantoorruimte in Nederland. Of je nou een businesscenter wilt verhuren, meerdere kantoorkamers of een heel kantoorgebouw of per vloer?  Dan betaal je slechts €625 excl. btw, bovendien rekenen wij voor meerdere ruimtes geen extra kosten!

Bedrijfspand verhuren 

Bedrijfspand verhuren? Wij helpen graag met het verhuren van je bedrijfspand in Nederland. Opslagbox, garagebox, bedrijfspand of een logistiek centrum? Bij Huurbieding.nl ben je aan het juiste adres! Heb je slechts meerdere bedrijfshallen leeg staan in hetzelfde pand  of op hetzelfde bedrijventerrein? Dan betaal je slechts €625 excl. btw, daarnaast rekenen wij voor meerdere panden geen extra kosten!

Winkelpand verhuren

Winkelpand verhuren? Wij helpen je graag met het verhuren van je winkelpand. Er zijn via Huurbieding.nl al diverse winkelpanden verhuurd in Nederland. De leads zijn de bekende retailers, maar ook voor lokale ondernemers. Heb je meerdere winkelpanden leeg staan in een winkelstraat of meerdere winkelpanden in één winkelcentrum? Dan betaal je slechts €625 excl. btw, wij rekenen voor meerdere panden geen extra kosten!

Een kantoorruimte,  bedrijfspand of winkelpand verhuren via Huurbieding.nl

Wij helpen je graag met het verhuren van je kantoorruimte, bedrijfspand of winkelpand. Met ruim 50.000 maandelijkse bezoekers (website én diverse social media kanalen) is Huurbieding.nl het verhuurplatform die zorgt dat jouw pand (online) wordt opgemerkt door potentiële huurders. Wij zijn actief in meer dan 230 steden, waaronder alle A-locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Arnhem en we hebben daarmee een enorm groot bereik! Het aanbod bedrijfspanden via Huurbieding is opgesplitst in de volgende categorieën:

Het aanbod van Huurbieding

Maak gratis en vrijblijvend een account aan. Binnen dit account kun je vervolgens je bedrijfspand(en) online zetten. Wij houden van een heldere aanpak en hanteren een vaste prijs van €625,- excl. btw. Wanneer je jouw bedrijfspand of bedrijfspanden online hebt staan, is jouw aanbod te zien op verschillende verhuurwebsites en profiteer je van de Google Ads, SEO, social media en offline campagnes van Huurbieding.nl. Zodra je een reactie op je bedrijfspand hebt, wordt deze direct naar je doorgezet.

Meer  informatie over verhuren via Huurbieding? 

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over het adverteren via een website. Wil je daarnaast meer weten over ons als bedrijf? Twijfel niet en neem contact op met een van onze verhuuradviseurs. We zijn bereikbaar per telefoon: 085-4013999 en per mail:  info@huurbieding.nl.