Word ook eenvoudig verhuurder via Huurbieding.nl 

Al ruim 650 vastgoedbedrijven zijn je voor geweest. Sluit je ook aan en profiteer net als hen van vele voordelen. Huurbieding.nl is het advertentieplatform die jou begeleidt en ondersteund om potentiële huurders te werven voor jouw leegstaande kantoorruimte, bedrijfspand of winkelpand!

 • Bereik eenvoudig duizenden potentiële huurders per maand, maximaal exposure
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA)
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media en Google
 • 1500+ huurders per maand die reageren via Huurbieding.nl
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur bedrijfspand
 • Heldere aanpak tegen één vaste prijs a €625 excl. btw per gebouw of straat
 • Onbeperkt leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst

Start verhuren Meer info

50.000+ bezoekers per maand 

O.a. dankzij; Google SEO, SEA, nieuwsbrieven, Social Media en offline campagnes.

1.500+ huurders per maand   die reageren

Reagerende huurders direct in je inbox, zonder tussenkomst van een platform of derden.

650+ adverterende vastgoedbedrijven

Waaronder bedrijfsmakelaars, beheerders, beleggers, fondsen en particuliere beleggers.

Prijzen en tarieven

Het aanmelden van een bedrijfspand kost slechts €625,- excl. btw voor het eerste jaar en €375,- excl. btw voor ieder opvolgend jaar, indien gewenst! Wanneer je een kantoorruimte, bedrijfspand of winkelpand met meerdere units plaatst, wordt dit gerekend als één aanmelding.

HUURBIEDING.NL

€625,- 

Vaste prijs (excl. btw).

Heldere aanpak, vaste prijs, geen courtage bij verhuur

Waarom kiezen voor Huurbieding.nl?

Als verhuurder sta je direct in contact met de potentiële huurder van jouw leegstaande bedrijfspand. Huurbieding.nl helpt je met de online vindbaarheid van jouw pand. We bieden een heldere aanpak, een vaste prijs en geen courtage kosten. Lees hier de werkzaamheden die wij uitvoeren en de voordelen:

 • Winkelcentrum, kantoorgebouw, of bedrijfsverzamelgebouw, is één aanmelding
 • Leads direct in je mailbox, zonder enige tussenkomst
 • Optimale vindbaarheid in de zoekmachines (SEO & SEA) op plaatsnaam bedrijfspand
 • Verspreiding advertenties op andere verhuurwebsites
 • Betaalde promotie van je pand op Social Media en Google
 • Werk samen met je bedrijfsmakelaar via het dashboard
 • Geen courtage of andere kosten bij verhuur
 • Retargeting op websites en Social Media
 • Profiteer direct mee van onze offline campagne in de media
 • Je makelaar laten uitvoeren van bezichtigingen & onderhandelingen
 • Gebruik dashboard met extra marketing tools, extra diensten, huurcontracten en inzien leads

Meer weten? Transacties en referenties:

Onze recente verhuurdeals.

Lees wat klanten over ons vertellen.

Account aanmaken op Huurbieding.nl!

Maak vrijblijvend en kosteloos een account aan. Bij interesse kan je snel en makkelijk jouw bedrijfspand/kantoorruimte/winkelpand online zetten en wij zorgen voor de vindbaarheid! Zelf geen zin om je panden aan te melden? Neem dan contact op met het team van Huurbieding.nl:

Vooraf betalen?

Heldere aanpak, vaste prijs! Je betaalt een opstart fee van slechts € 625,- excl. btw. Dit wordt geïnvesteerd in de online marketingcampagne en promotie voor jouw pand. Bij verhuur brengen wij geen courtage of andere kosten in rekening.

Wie gingen je voor?

Momenteel werken wij voor circa 650 vastgoedpartijen door heel Nederland. Bestaande uit beheerders, beleggers, fondsen en bedrijfsmakelaars. Hierdoor hebben wij een aanbod van zo'n 4500 kantoren, winkels en bedrijfspanden.

Cijfers & feiten

 • Actief in heel Nederland;
 • Al ruim 650 verhuurders aangesloten;
 • 1500+ huurders reageren per maand;
 • Ruim 4500 panden online;
 • Meer dan 50.000 bezoekers per maand;

 Bekijk hier een korte uitleg video over Huurbieding.nl;

  

Kantoorruimte verhuren

Kantoorruimte verhuren? Huurbieding.nl is het platform voor het verhuren van jouw leegstaande kantoorruimte in Nederland. Of je nou een businesscenter wilt verhuren, meerdere kantoorkamers of een heel kantoorgebouw of per vloer?  Dan betaal je slechts €625 excl. btw, bovendien rekenen wij voor meerdere ruimtes geen extra kosten!

Bedrijfspand verhuren 

Bedrijfspand verhuren? Wij helpen graag met het verhuren van je bedrijfspand in Nederland. Opslagbox, garagebox, bedrijfspand of een logistiek centrum? Bij Huurbieding.nl ben je aan het juiste adres! Heb je slechts meerdere bedrijfshallen leeg staan in hetzelfde pand  of op hetzelfde bedrijventerrein? Dan betaal je slechts €625 excl. btw, daarnaast rekenen wij voor meerdere panden geen extra kosten!

Winkelpand verhuren

Winkelpand verhuren? Wij helpen je graag met het verhuren van je winkelpand. Er zijn via Huurbieding.nl al diverse winkelpanden verhuurd in Nederland. De leads zijn de bekende retailers, maar ook voor lokale ondernemers. Heb je meerdere winkelpanden leeg staan in een winkelstraat of meerdere winkelpanden in één winkelcentrum? Dan betaal je slechts €625 excl. btw, wij rekenen voor meerdere panden geen extra kosten!

Een kantoorruimte,  bedrijfspand of winkelpand verhuren via Huurbieding.nl

Wij helpen je graag met het verhuren van je kantoorruimte, bedrijfspand of winkelpand. Met ruim 50.000 maandelijkse bezoekers (website én diverse social media kanalen) is Huurbieding.nl het verhuurplatform die zorgt dat jouw pand (online) wordt opgemerkt door potentiële huurders. Wij zijn actief in meer dan 230 steden, waaronder alle A-locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Arnhem en we hebben daarmee een enorm groot bereik! Het aanbod bedrijfspanden via Huurbieding is opgesplitst in de volgende categorieën:

Het aanbod van Huurbieding

Maak gratis en vrijblijvend een account aan. Binnen dit account kun je vervolgens je bedrijfspand(en) online zetten. Wij houden van een heldere aanpak en hanteren een vaste prijs van €625,- excl. btw. Wanneer je jouw bedrijfspand of bedrijfspanden online hebt staan, is jouw aanbod te zien op verschillende verhuurwebsites en profiteer je van de Google Ads, SEO, social media en offline campagnes van Huurbieding.nl. Zodra je een reactie op je bedrijfspand hebt, wordt deze direct naar je doorgezet.

Meer  informatie over verhuren via Huurbieding? 

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over het adverteren via een website. Wil je daarnaast meer weten over ons als bedrijf? Twijfel niet en neem contact op met een van onze verhuuradviseurs. We zijn bereikbaar per telefoon: 085-4013999 en per mail:  info@huurbieding.nl.