Kantoorruimte huren in Groningen? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Werkplekken

Groningen

Paterswoldseweg 806
€239,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Groningen

Paterswoldseweg 806
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 35 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Groningen

Laan Corpus den Hoorn 102
€5.849,- Per maand
562 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Groningen

Laan van de vrijheid 6
€750,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Groningen

Bornholmstraat 46
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Groningen

Zernikepark 4
€130,- Per m2, per jaar
Vanaf: 600 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Groningen

Herestraat 106
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 488 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Groningen

Osloweg 55
€7.917,- Per maand
1350 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Groningen

Osloweg 1-107
€650,- Per maand
Vanaf: 126 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Groningen

Hoendiep 1
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Groningen

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Groningen? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte huren in  Groningen

Groningen is een echte studentenstad. Hierdoor heeft de stad veel kennis in huis. Dit hebben ze te danken aan bijvoorbeeld de rijksuniversiteit. Er zijn dan ook genoeg goed opgeleide mensen. Dit is ook terug te zien in het bedrijfsleven van de stad. Het is een innovatieve stad met veel bedrijven die hier aan bijdragen. Een kantoorpand huren in Groningen wordt daardoor steeds interessanter voor bedrijven. De stad zelf is een gezellige stad met veel natuur. Ofwel, een perfecte locatie om jouw onderneming te vestigen. 

Een kantoorpand huren in de binnenstad van groningen

Groningen als nieuwe ondernemerskans? 

Ja! Groningen puilt uit van nieuwe ondernemingen. En ja! Daar is nog ruimte over, voor jou. Wist jij dat Groningen in de top 10 staat van de Deloitte Fast50, ofwel, de meest snel groeiende bedrijven komen uit deze provinciestad? Niet zo gek ook, gezien het ondernemersklimaat een van de meest gunstige is in ons land. Zeg nou zelf; een kantoorpand huren in Groningen is een unieke kans voor jou als (startende) ondernemer!

Voordelen om  een kantoorpand te huren in Groningen

Groningen is niet alleen interessant om hun innovatie en een vele studenten. Groningen heeft nog veel meer te bieden voor bedrijven. Namelijk:

  1. Karakter: Sommige zeggen dat Groningen voelt als een dorp, maar wel een dorp dat alles te bieden heeft wat een stad ook biedt. Groningen is een stad met veel cultuur en oude gebouwen wat de stad karakter geeft. In combinatie met de vele natuur is het een goede plek om een kantoorruimte in Groningen te huren.

  2. Goede infrastructuur: De infrastructuur is goed geregeld in Groningen. Dit komt mede door het feit dat de studenten in Groningen uit heel Nederland komen. Zo is er een directe trein naar Amsterdam, waardoor je in ongeveer 2 uur in de hoofdstad bent.

  3. Een uitstekend ondernemingsklimaat: In Groningen staan ze erg open voor ondernemers. De gemeente van Groningen probeert daar ook actieve rol in te spelen. Zij willen namelijk hun economische positie in de regio verbeteren. Dit doen ze onder andere door het ondernemerschap te bevorderen, wat natuurlijk een voordeel is voor jouw bedrijf. Waar wacht je nog op? Huur een kantoorpand in Groningen!

Een modern kantoorpand in groningen huren?  

Groningen als lijsttrekker in het maatschappelijk verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen; een populaire term met een daadkrachtige betekenis. Weten wat je doet, weten waar je begint en weten waar je start. Het is onderscheidend en van grote waarde wanneer je kiest om bewust te ondernemen. Bewust nadenkend over het milieu, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Versterk jij ook straks jouw marktpositie door duurzaam te ondernemen? De overheid stimuleert het en ook de lokale gemeentes helpen je hier graag op weg. Zo luidt het credo: "Samen voor meer winst". Niks staat succesvol ondernemen nog in de weg wanneer je kiest voor Groningen. Zoek daarbij natuurlijk wel een geschikt pand en kies uit ons ruime assortiment kantoorpanden in Groningen. 

Kantoorruimte huren in Groningen

Op onze website is een breed aanbod te vinden van kantoorruimtes in verschillende groottes, zodat je jouw perfecte kantoorruimte in Groningen kan huren. Ook in de omgeving van Groningen, zoals Winschoten en Leeuwarden, kunnen wij je aan een kantoorruimte helpen. Wil je graag meer informatie over een kantoorruimte of heb je nog vragen neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kantoorpand huren in Groningen via Huurbieding.nl

Je bent op hét platform voor het huren van kantoorpanden in Groningen: Huurbieding.nl. Wist je dat we naast diverse kantoorpanden ook een groot aanbod hebben ten aanzien van het huren van bedrijfsruimte of het huren van winkelruimte in Groningen. Alle kantoorruimtes die je in ons overzicht ziet staan, zijn per direct beschikbaar voor huur. De kantoorruimtes en kantoorpanden die wij te huur aanbieden zijn geschikt voor zowel starters als grote ondernemingen. Wil je een kantoorpand huren in Groningen? Bekijk het uitgebreide overzicht op onze aanbodpagina kantoorpanden, op deze pagina. Selecteer een kantoorpand naar keuze. Op de detailpagina van het betreffende kantoorpand kun je ervoor kiezen om direct met de verhuurder in contact te treden om meer informatie op te vragen over het kantoorpand dat je wilt huren. Stel jouw vraag, vraag een bezichtiging aan of onderhandel vrijblijvend over jouw eigen huurprijs per maand.

De volgende stap is het invullen van jouw contactgegevens en jouw reactie komt direct in de mailbox van de verhuurder terecht en je bent een stap dichterbij een kantoorpand huren in Groningen! Heb je een bezichtiging aangevraagd? Dan plan je rechtstreeks met de verhuurder een bezichtigingsdatum voor het kantoorpand dat je graag wilt huren. Door direct in contact te staan met de verhuurder maak je snel en laagdrempelig de juiste afspraken met elkaar! Een kantoorpand huren in Groningen is nog nooit zo simpel geweest!