Bedrijfspand huren in Den Haag? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren
Diverse units

Den Haag

Tauber 52
€300,- Per m2, per jaar
Vanaf: 16 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Den Haag

Waldorpstraat 11-17
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Den Haag

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Den Haag? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfspand Den Haag

Den Haag is dé politieke stad van Nederland. Alle politieke beslissingen komen uit deze historische stad. Den Haag is ook een belangrijke stad voor ondernemingen. Veel grote bedrijven hebben zich al gevestigd in de stad, zoals KPN, ING & PostNL. Den Haag heeft daarom veel te bieden en zijn er genoeg bedrijfsruimtes te vinden in de stad.

Een stad vol cultuur en natuur

Den Haag heeft niet alleen een breed aanbod aan bedrijfsruimtes. Ook beschikt de binnenstad van Den Haag over veel culturele trekpleisters. Denk bijvoorbeeld aan het Mauritshuis, het binnenhof of Paleis Noordeinde. Als je de drukte van stad wilt ontlopen zijn er vele natuurparken te waar je tot rust komt van het bedrijfsleven. Ga eens langs grote parken, zoals het Zuiderpark of het Haagse bos. Bovendien ligt het strand op steenworp afstand van de stad.

Den Haag voor ondernemers

Den Haag is van alle markten thuis. En daarom weet iedere ondernemer ook wel zijn of haar plek te vinden. Kies voor een bedrijfspand in het centrum van Den Haag en geniet van de bruisende stad. Of begeef jezelf tussen de ondernemers met een bedrijfspand op een van de bedrijventerreinen van Den Haag. 

Genoeg reismogelijkheden

Ben je veel onderweg naar klanten in- of buiten Nederland? Dat is geen punt voor een stad als Den-Haag. De stad ligt in de randstad, waardoor het openbaar vervoer en uitgebreide wegennet voor genoeg reismogelijkheden zorgt. Den Haag heeft meerdere treinstations met Den Haag Centraal, Hollands Spoor en Laan van NOI als belangrijkste stations. Ook de HTM brengt je verder met het uitgebreide tram- en busnetwerk. Met de auto bereik je jouw bedrijfspand in Den Haag ook eenvoudig vanaf de A4, A12 en A13. Ook ligt schiphol en de Rotterdam The Hague Airport niet ver van de stad vandaan.

Bedrijfspand huren in Den Haag of omliggende steden?

Neem ook eens een kijkje bij ons aanbod van bedrijfspanden in steden in de buurt van Den Haag. Denk hierbij aan steden als Delft, Leiden en Zoetermeer. Of vul hier gratis jouw zoekopdracht in. Dan gaan wij vrijblijvend voor je op zoek naar een passende bedrijfsruimte.