Klantenvertellen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Daarom verzamelen wij reviews via Klantenvertellen.nl. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 9,7

Mark

9


9

Huurbieding is een dynamische, professionele dienstverlener welke vernieuwend in de markt bezig is.

Elmer

9


9

Huurbieding heeft mijn leegstaande huurpand binnen zeer korte tijd aan een nieuwe huurder geholpen!

Ralph

9


9

Mijn ervaring met Huurbieding.nl is zeer positief. Wij ontvangen zeer regelmatig leads die leiden tot succesvolle verhuringen. Daarnaast ervaar ik het contact met Huurbieding.nl als erg positief.

Nik

8


8

Wij verhuren diverse panden via huurbieding.nl dit bevalt ons prima. Medewerkers van Huurbieding.nl zijn zeer kundig en vriendelijk. Doordat ze steeds verder door ontwikkelingen zijn de leads welke we krijgen ook steeds waardevoller.

Wim

10


10

De mannen willen het beste voor de verhuurder

Frank

9


9

Huurbieding.nl is een platform waar huurders en verhuurders elkaar vinden. De reactie tijd vanuit huurbieding is snel en werkt prettig waardoor er ook echt resultaten uit voortkomen!

Taco

10


10

Bij ieder pand wat we hebben aangemeld bij huurbieding is er een huur/verhuur transactie tot stand gekomen

Freek

9


9

De mannen van Huurbieding hebben mij persoonlijk te woord gestaan en mij ontzettend geholpen met het vinden van de juiste locatie. Echt te gek dat ik samen met de verhuurder de prijs kon overeenkomen, dat zorgde echt dat ik kon huren waar ik naar zocht en de verhuurder die ook blij was met de deal. Win/win. Huurbieding is echt een innovatie omtrent vraag een aanbod van panden. Je zou bijna willen dat dit ook zo kan met huizen. Thanks guys en succes met jullie business.

Samanta

10


10

Heel snel en prettig geholpen en fijn dat ik gelijk contact had met de eigenaar zelf. Ik ben erg blij met mijn nieuwe kantoor!!

O.

8


8

Ik maak nu circa een jaar gebruik van Huurbieding.NL voor diverse verhuurobjecten in portefeuille en ik moet zeggen dat ik tot nog toe binnen afzienbare tijd de ruimtes marktconform verhuurd heb. Dit enigszins tegen mijn verwachting in maar absoluut positief verrast.