Klantenvertellen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Daarom verzamelen wij reviews via Klantenvertellen.nl. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 9,7

Daisy

8


8

Huurbieding heeft ons in contact gebracht met portentiele huurders.

Peiter

10


10

Binnen de Rotterdamse vastgoedkringen komen we iedere keer weer die jonge honden tegen van Huurbieding.nl. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat deze jongens goed bezig zijn met hun verfrissende concept is inmiddels meer dan duidelijk gebleken. Gisteren hebben ze weer één van onze goede relaties blij kunnen maken met een hele mooie kantoorruimte op toplocatie tegen superscherpe voorwaarden. Wat een briljant idee dat Alvast Leegstandbeheer en Huurbieding.nl samen op Provada 2016 gaan staan!

Anne

9


9

Zeer goede service, positief en samenwerkend contact met de heren! Petje af en ga vooral zo door!

Raymond

8


8

Gisteren een kantoorruimte in Utrecht opgeleverd. Deze huurder had zich via Huurbiedingen gemeld. E komen veel meer leads via huurbiedingen dan via conventionele site als Funda in business.Ik moet zeggen dat ik dit in het begin niet verwacht had. We waren nogal sceptisch. Maar uiteindelijk heeft het wel zijn waarde bewezen.

Jos

8


8

Het team is erg betrokken bij het verloop van de aangeleverde leads.

Nadia

9


9

Goed initiatief om de verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte toegankelijk te maken!Huurbieding.nl heeft al meerdere malen geleid tot een succesvolle verhuring.

Daisy

8


8

Huurbieding heeft ons in contact gebracht met portentiele huurders.

Robert

10


10

Zeer gedreven team! Méér respons dan welk ander kanaal ook. Kortom de "marktplaats" voor huurder en verhuurder.

Martin

9


9

Fijn dat de leads direct bij ons als eigenaar binnen komen. Zodoende kan ik zonder tussenkomst van een makelaar de potentiële huurder voor mijn pand interesseren.

Koen

8


8

Prettig, vriendelijk en kennis van zaken.