Klantenvertellen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Daarom verzamelen wij reviews via Klantenvertellen.nl. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 9,7

Louk

3


3

In ruim een jaar slechts één maal een loze reactie ontvangen. Jullie zijn meer bezig met jezelf te verkopen dan de panden aan de man te brengen. Geen aanrader.


Reactie Huurbieding.nl:

Uw pand in Zevenaar loopt inderdaad niet storm, echter is huurbieding.nl voor onbepaalde tijd en blijven wij proberen om een huurder binnen te halen. Google op kantoorruimte zevenaar en u staat op de 1e pagina van Google. Wij zorgen voor de vindbaarheid en promotie van uw pand en daar betaalt u ook ons voor.

Kim

9


9

Wij, als vastgoedbeheerder, zoeken continu naar manieren om het vastgoed van de eigenaren goed te verhuren. Huurbieding is een goede partij, om dit samen mee op te pakken. De leads die binnenkomen, pakken wij serieus op en vaak verhuren we uiteindelijk aan die partijen.

E.J.P

8


8

Inmiddels hebben wij doormiddel van huurbieding diverse locaties kunnen verhuren. Daarwaar de gevestigde orde niet de juiste groep wist te bereiken lukte het Huurbieding wel. Een heel vernieuwend platform voor de verhuurmarkt!

Marie-Chantal

9


9

Zeer proffesionele organisatie. Al meerdere huurders hebben via huurbieding.nl bij Lebe Business Centers een mooi kantoor of bedrijfspand gevonden.

Michel

9


9

Advertenties van huurbiedingen zie ik terug op alle plaatsten waar gezocht zou kunnen worden naar te huur staand onroerend goed. Via deze site krijg ik heel veel aanvragen voor bezichtigingen. De bezichtigingen zijn over het algemeen serieuze kandidaten.

Ruben

10


10

Vanaf moment een ben ik uitstekend geholpen door Huurbieding.nl. Het ging super makkelijk vai de website en ik had binnen no time een huurder! Ik raad dan ook iedereen aan om kantoor ruimte via huurbieding.nl te verhuren.

Freek

9


9

De mannen van Huurbieding hebben mij persoonlijk te woord gestaan en mij ontzettend geholpen met het vinden van de juiste locatie. Echt te gek dat ik samen met de verhuurder de prijs kon overeenkomen, dat zorgde echt dat ik kon huren waar ik naar zocht en de verhuurder die ook blij was met de deal. Win/win. Huurbieding is echt een innovatie omtrent vraag een aanbod van panden. Je zou bijna willen dat dit ook zo kan met huizen. Thanks guys en succes met jullie business.