Klantenvertellen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Daarom verzamelen wij reviews via Klantenvertellen.nl. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 9,2

Nik

8


8

Wij verhuren diverse panden via huurbieding.nl dit bevalt ons prima. Medewerkers van Huurbieding.nl zijn zeer kundig en vriendelijk. Doordat ze steeds verder door ontwikkelingen zijn de leads welke we krijgen ook steeds waardevoller.

Wim

10


10

De mannen willen het beste voor de verhuurder

Frank

9


9

Huurbieding.nl is een platform waar huurders en verhuurders elkaar vinden. De reactie tijd vanuit huurbieding is snel en werkt prettig waardoor er ook echt resultaten uit voortkomen!

Taco

10


10

Bij ieder pand wat we hebben aangemeld bij huurbieding is er een huur/verhuur transactie tot stand gekomen

Freek

9


9

De mannen van Huurbieding hebben mij persoonlijk te woord gestaan en mij ontzettend geholpen met het vinden van de juiste locatie. Echt te gek dat ik samen met de verhuurder de prijs kon overeenkomen, dat zorgde echt dat ik kon huren waar ik naar zocht en de verhuurder die ook blij was met de deal. Win/win. Huurbieding is echt een innovatie omtrent vraag een aanbod van panden. Je zou bijna willen dat dit ook zo kan met huizen. Thanks guys en succes met jullie business.

Samanta

10


10

Heel snel en prettig geholpen en fijn dat ik gelijk contact had met de eigenaar zelf. Ik ben erg blij met mijn nieuwe kantoor!!

O.

8


8

Ik maak nu circa een jaar gebruik van Huurbieding.NL voor diverse verhuurobjecten in portefeuille en ik moet zeggen dat ik tot nog toe binnen afzienbare tijd de ruimtes marktconform verhuurd heb. Dit enigszins tegen mijn verwachting in maar absoluut positief verrast.

Louk

3


3

In ruim een jaar slechts één maal een loze reactie ontvangen. Jullie zijn meer bezig met jezelf te verkopen dan de panden aan de man te brengen. Geen aanrader.


Reactie Huurbieding.nl:

Uw pand in Zevenaar loopt inderdaad niet storm, echter is huurbieding.nl voor onbepaalde tijd en blijven wij proberen om een huurder binnen te halen. Google op kantoorruimte zevenaar en u staat op de 1e pagina van Google. Wij zorgen voor de vindbaarheid en promotie van uw pand en daar betaalt u ook ons voor.

Kim

9


9

Wij, als vastgoedbeheerder, zoeken continu naar manieren om het vastgoed van de eigenaren goed te verhuren. Huurbieding is een goede partij, om dit samen mee op te pakken. De leads die binnenkomen, pakken wij serieus op en vaak verhuren we uiteindelijk aan die partijen.

E.J.P

8


8

Inmiddels hebben wij doormiddel van huurbieding diverse locaties kunnen verhuren. Daarwaar de gevestigde orde niet de juiste groep wist te bereiken lukte het Huurbieding wel. Een heel vernieuwend platform voor de verhuurmarkt!