Klantenvertellen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Daarom verzamelen wij reviews via Klantenvertellen.nl. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 9,7

Douglas

8


8

Prima voor de moeilijke objecten uit de portefeuille om een beetje reuring te krijgen

Alain

10


10

Goede service en snelheid wat het verhuur resultaat absoluut ten goede brengt.

Jan

10


10

Diverse ruimtes weten te verhuren van Amsterdam, tot aan breda. Elk leeg pand melden wij direct aan op Huurbieding.nl. Erg tevreden over de services en dat wij als eigenaar 100% controle behouden over de binnenkomende huurders.

Erica

10


10

Super services! Had binnen 24 uur een bezichtiging met de eigenaar en een week later zat ik al in mijn nieuwe kantoorruimte. Bedankt Huurbieding voor de snelle services.

Nick

10


10

Huurbieding geeft verhuurder de macht in eigen handen. Door het eenvoudige te gebruiken platform kan je de advertentie zelf snel aanpassen en bewerken zonder tussenkomst van een derde. Het merendeel van de potentiële huurders hadden we te danken aan huurbieding.nl en gelukkig is inmiddels het meeste verhuurd.

David

10


10

Fris team, je wordt erg goed en snel geholpen!

Joost

9


9

Frisse club met nieuwe ideeën over de verhuur van panden. Mijn eigen ervaring is dat het werkt!

Sjoerd

8


8

Huurbieding.nl vult de vindbaarheid op internet aan waar de traditionele manier van aanbieding van winkelruimtes stopt! Hierdoor een huurder gevonden, die anders niet zo snel bij ons terecht zou komen.

Martijn

7


7

Bieden toegang tot andere gebruikersmarkt dan reguliere adviseurs. Ideaal platform voor kleinschalige kantoor- en bedrijfsruimtes.

Anouk

8


8

Top!!!