Klantenvertellen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Daarom verzamelen wij reviews via Klantenvertellen.nl. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 9,7

Ton

9


9

Diverse panden aangemeld bij Huurbieding.nl. Respons is hoger dan bij traditionele manieren. Hierdoor al meerdere units weten te verhuren

p

6


6

weinig tot geen respons


Reactie Huurbieding.nl:

Geachte heer Laats,Jammer om te horen. Helaas hebben wij nog niet tot het gewenste resultaat geleidt bij u. Huurbieding.nl is voor onbepaalde tijd, sommige panden gaan sneller dan anderen. Uiteraard blijven we onze uiterste best doen om zoveel mogelijk partijen binnen te halen.

taco

10


10

we hebben via huurbieding onze panden eerder verhuurd tegen goede condities

G-J.

5


5

Tot op heden niet tot verhuur gekomen. Verwachtingspatroon was hoger


Reactie Huurbieding.nl:

Geachte heer Deenen,Helaas nog niet tot verhuur gekomen, wel al diverse partijen binnen gehaald. Op Google staat uw pand op de 1e pagina van zowel op kantoorruimte als winkelruimte huren. Wij zorgen voor de vindbaarheid en promotie van uw pand.

Mohammed

9


9

Duidelijk en snelle reactie op mijn vragen.

Omar

10


10

Jonge, gedreven ondernemers die niet alleen sterk zijn in acquisitie maar zich ook in blijven zetten na de aanmelding. Ga zo door!

Johan

8


8

Snelle plaatsing, goede service, door de laagdrempeligheid wordt er regelmatig gereageerd op moeilijke objecten en in een aantal gevallen heeft dat ook daadwerkelijk tot verhuur geleid.

Suzanne

8


8

Leuk om je eigen pand als banner-reclame of pop-up terug te zien op andere sites. Ook de doorplaatsing werkt positief. Aanpassingen op het aanbod zijn eenvoudig door te voeren.

Paul

9


9

Diverse objecten in het Rijnmond gebied in samenwerking met Huurbieding verhuurd! Wij zijn tevreden over de korte lijnen en communicatie met de mannen van Huurbieding.

Maurits

8


8

Inmiddels diverse projecten gedaan met Huurbieding.nl. Een uitstekende marketingtool voor de verhuur van commercieel vastgoed als verlengstuk van de reguliere makelaarsdiensten. Huurbieding.nl is in staat om op een laagdrempelige wijze kandidaat huurders met ons in contact te brengen.