Klantenvertellen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Daarom verzamelen wij reviews via Klantenvertellen.nl. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 9,7

Diederik

Cornerstone Vastgoed

Positief!


7

Website doet wat het moet doen, een huurder vinden en in ons geval zelfs 3!

Corné

Vogé Vastgoed B.V.

Veel extra leads


9

Door gebruik te maken van Huurbieding.nl krijg je binnen korte tijd veel extra leads, waaronder ook goed bruikbare. Als je zelf je vastgoed wilt verhuren is een partij als Huurbieding.nl onmisbaar.

Mark

Uitstekend platform, wederom in korte tijd huurders gevonden


10

Goeie en overzichtelijke website, als verhuurder wordt snel en adequaat gereageerd op vragen en informatie wordt direct aangepast op de site. Grote slagingskans!

Office

Dennenborgh BV

Snel, klantgericht en een heldere aanpak


10

Wij werken sinds enkele maanden samen met Huurbieding.nl en we hebben diverse goede leads gehad. Inmiddels hebben we dankzij een lead via Huurbieding.nl een succesvolle deal kunnen afsluiten voor een bedrijfspand in Zwijndrecht. De communicatie duidelijk en klantgericht. Wij kunnen Huurbiedingen zeker aanraden!

Stefan

NSI

Een verrijking voor lead generatie


8

Wij hebben al diverse kwalitatief goede leads ontvangen via het platform van Huurbieding. Prettig hierbij is dat we zelf de eerste screening kunnen doen. Recent hebben wij dankzij Huurbieding een succesvolle deal gedaan van 600 m2 kantoor in Rotterdam.

Wouter

HNK

Prima partner om mee samen te werken!


8

Huurbieding werkt altijd zeer prettig. Ze zijn snel en volgen goed op. De match tussen vraag en aanbod is er niet altijd, maar je krijgt via Huurbieding wel altijd gerichte aanvragen en dat schakelt heel fijn.

Stefanie

Impact Vastgoed

Veel leads en snelle klantvriendelijke service!


9

Huurbieding levert veel leads voor een goede prijs.De service is erg klantvriendelijk en goed. Alle wijzigingen en opmerkingen worden altijd snel verwerkt.

Evert

Suyderland Venrode BV

Prima!


8

Snel en eenvoudig in contact komen met kandidaten

Taco

Progam Vastgoedontwikkeling

Heldere aanpak en goede communicatie.


10

Werken al enige jaren met Huurbieding.nl voor onze leegstaande bedrijfspanden en met succes. Al veel leads hebben geresulteerd in een transactie. De leads zetten wij direct door naar onze makelaars. Hierdoor is Huurbieding.nl voor ons transparant en voor de makelaar een extra toevoeging.

Z

Prettige samenwerking


8

De samenwerking met huurbieding is erg prettig. Ze reageren snel en wijzigingen worden ook nagenoeg meteen doorgevoerd!