Klantenvertellen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Daarom verzamelen wij reviews via Klantenvertellen.nl. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 8,7

Frank

VDH Vastgoed

Complete info met serieuze zoekers


10

Van huurbieding krijgen we geregeld aanvragen. De aanvragers zijn over het algemeen serieuze zoekers en de informatie die we krijgen via huurbieding is compleet om ook snel concret informatie aan zoekers te verstrekken.

Sebastiaan Bakker

Kolpa van der Hoek Makelaars Taxateurs

Constante lead generatie


9

Voor een van de bedrijfsverzamelgebouwen in onze portefeuille hebben wij om online een groter publiek te bereiken Huurbieding ingezet. Huurbieding heeft ons diverse bruikbare leads geleverd waarna wij vervolgens in gesprek konden gaan met deze partijen, bedankt daarvoor!

sylvia

renoveerjetrap.nl

snelle reactie


7

Snelle reactie van Huurbieding.nl,maar de reactie van de dan verhuurder laat veel te wensen over . dat is heel laks helaas.

Rick Wijers

Flexizone

Top, professioneel & informeel


10

Top, professioneel & informeel

x

Bedrijf wat te vertrouwen is


7

Prima bedrijf, krijgen netjes melding als er een mogelijk huurder is. Wat alleen jammer is, dat huurders denken een bod te kunnen uitbrengen op een pand. Daarnaast zouden wij graag zien dat de huurprijs ntb is, en niet dat deze op 1 euro per maand gezet dient te worden, omdat kandidaat huurders vervolgens denken dat ze echt een ruimte voor 1 euro per maand kunnen huren...

Boaz

Mileway

Zeer prettige samenwerking!


10

Huurbeiding.nl helpt ons als belegger met het aanboren van nieuwe leads. De samenwerking is top!

Bas

Goede service en mooi platform voor kleine tot middelgrote units


10

Goede service en mooi platform voor kleine tot middelgrote units

Bertus

Soepeler kan het niet verlopen!


10

Ontzorging tot en met, zowel contractueel als het contact tussen alle betrokken partijen is zeer soepel verlopen. Echt een aanrader om met deze partij te werken!

Klaas

Amstelkroon

Prettig om een andere doelgroep te bereiken


10

Wij merken dat huurbieding laagdrempelig is waardoor ook geïnteresseerden die niet snel een makelaar benaderen, contact opnemen!

Leo en wim

Maatschap L.a en P.w van der vliet

Fijne contacten en goed resultaat


9

Fijn en snel contact