Klantenvertellen

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Daarom verzamelen wij reviews via Klantenvertellen.nl. Op dit moment scoren wij gemiddeld een 9,7

Klaas

9


9

Huurbieding.nl brengt huurder en verhuurder sneller bij elkaar! Laagdrempelig, waardoor het eerste contact snel gelegd wordt. Een voorstel wordt dan snel gedaan. Blij met de verhuur van ruim 350 m2 in Breukelen!

Andrea

8


8

Leuke club, heel alert, denken met je mee!

Arnold

9


9

Keurige website voor het verhuren van onze leegstaande panden. Huurbieding.nl is een verlengstuk voor online marketing en lead generatie. Wij hebben al meerdere transacties weten te realiseren. Huurbieding.nl verzorgde de lead en de makelaar ronde het af.

Mireille

9


9

Onderscheidend vermogen door proactieve houding en laagdrempelige communicatie.Systeem voor aanvragen werkt prima waardoor er geen tijd verloren gaat tussen reactie en te ondernemen actie.

Simon

9


9

Een leuk en vernieuwend platform waaruit diverse extra leads komen naast de reguliere kanalen.

Maurice

9


9

Kaz (stagair) heeft mij uitermate goed geholpen en geassisteerd naar het vinden van een geschikte kantoorruimte voor mijn onderneming.Behalve dat er alleen vanuit mijn visie gehandeld werd, dacht Kaz met mij mee en kwam met een volgend te huren object wat precies paste in mijn situatie.

Klaas

8


8

Huurbieding is een innovatief platform wat met name inspeelt op de huurmarkt buiten de A1 winkelgebieden en levert hiermee een oplossing om buiten de traditionele makelaars wereld snel een verhuur tot stand te brengen.

Melissa

10


10

Helemaal super! Snel contact en heel fijn mee gedacht!!

Wijnand

8


8

Voor sommige objecten is het een bruikbare toevoeging om de online vindbaarheid te vergroten.

Lout

10


10

Goed