Roermond meer dan alleen de designer outlet!

2 september 2020

Roermond meer dan alleen de designer outlet!

 

Roermond is het meest bekend van de Designer Outlet Roermond. Hier huisvesten namelijk circa 200 internationale designermerken wat is gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad.

Geopend in november 2001 en trekt nu ruim 8 miljoen bezoekers per jaar en is hierdoor een van de grootste attracties in Nederland.

Dankzij deze toerisme vanuit binnen en het buiteland bruist het in Roermond, maar ook door de circa 41.0000 inwoners.

Looskade 20 Roermond:
Het is een iconisch rond gebouw met prachtig uitzicht op de rivier de Maas. Regus Roermond Looskade beschikt over:

- Kantoorruimte: Volledig gemeubileerde en ingerichte privékantoren die zijn afgestemd op één persoon of een compleet bedrijf. 

- Coworking: Een sociale manier van werken in een gemeenschappelijke of open kantoorruimte. Reserveer een plek voor dagelijks gebruik of kom gewoon langs en maak gebruik van een flexplek.

- Flexibele serviceoplossingen: Onder flexibele oplossingen vallen privékantoren of coworkingruimtes voor 5, 10 of een onbeperkt aantal dagen per maand. Ons business center Roermond Looskade is zowel stijlvol als praktisch. Bovendien is er vergaderruimte en zijn virtuele kantoren beschikbaar. Lees meer:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/roermond-looskade-20/2916

Looskade 12-22 Roermond:
Het object ligt aan de entree van Roermond, aan de noordwestelijke rand van het centrum en kernwinkelgebied. Via de lokale en regionale wegen is het object goed bereikbaar. Openbaar vervoer in de directe nabijheid. Meer info:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-looskade-12-22/2208

ROOOMS Roermond:
ROOOMS Roermond ligt aan Westhoven 7 in Roermond. Dit bijzondere pand is opgedeeld in vele ruimtes van verschillende formaten. Zo vind je altijd een werkplek of kantoor die bij je onderneming past. Bekijk hier de mogelijkheden of kom gezellig langs!

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-westhoven-7/3310

Boven de Wolfskuil 3 Roermond:
Business Center Roerpoort is een imposant, stijlvol ontworpen business center voorzien van prachtige kantoorruimtes in diverse maten. Het kantoorgebouw is strategisch gelegen, op een A-locatie in Roermond, direct aan de A73 (afslag 21) en op enkele auto-minuten van het centrum van Roermond. Lees meer:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-boven-de-wolfskuil-3/1199

ECI 1-7 Roermond:
In het ontwikkelingsgebied Roerdelta, dichtbij het hart van Roermond, ligt ECI Roermond. De voormalige Electro Chemische Industrie heeft daar plaats gemaakt voor een plek om te eten, ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten, grote en kleine evenementen, exposities, cursussen en diverse film-, theater- en popvoorstellingen én fraaie kantoren. Allemaal verzameld in dit tot Rijksmonument bekroonde gebouw:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-eci-1-7/2219

Produktieweg 1 Roermond:
Een royaal en representatief kantoor(verzamel)gebouw (totaal VVO: ± 4.500 m²!), gelegen op het bedrijventerrein Roerstreek-Noord. Zowel bij het gebouw - maar ook op het tegenover gelegen parkeerterrein – is voldoende parkeergelegenheid aanwezig (totaal ± 120 plaatsen). En huren kan al vanaf ± 18 m² tot 400 m² al vanaf €209,-- per maand all- in. De nieuwe look van dit kantoor zal overeenkomen met het hedendaagse kantoor. Laat u verrassen en kies voor uw nieuwe huisvesting deze fraaie kantoren. Meer info:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-produktieweg-1/2161

Noordhoven 2 Roermond:
Op bedrijvenpark ‘Spickerhoven’ gelegen, representatief vrijstaand-geschakeld kantoorgebouw met buitenterreinen en parkeerplaatsen (52) op eigen terrein. Het is gebouwd in ca. 1998 en recent gemoderniseerd. Door zijn opzet en praktische indeling is het gebouw tevens geschikt voor de vestiging van meerdere bedrijven:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-noordhoven-2/2806

Hanze 14 Roermond:
Opslag- of werkruimte kopen of huren in Roermond krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox reserveren om te kopen of te huren die aan alle moderne eisen voldoet. Voor meer informatie:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/roermond-de-hanze-14/3192

Slachthuisstraat Roermond:
Dit kantoorgebouw ligt gunstig dichtbij het centrum van Roermond en beschikt over een eigen parkeerterrein. Het gebouw heeft een centrale entree, welke via de lift toegang geeft tot de lange en korte vleugels. In het gebouw bent u hier in goed gezelschap van Bureau Jeugdzorg. Op dit moment is er 1.126 m² kantoorruimte beschikbaar op verschillende verdiepingen, vanaf 262 m². Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-slachthuisstraat-31-35/1921

Paul van Schaicklaan 3B Roermond:
Nette, efficiënt in te delen bedrijfsruimte op goed bereikbare locatie. De bedrijfsruimte is ca. 1.351 m² groot. Inpandig zijn enkele kantoren gerealiseerd. De bedrijfsruimte voorziet in een vrije hoogte van ca. 6 meter onderkant spant, beschikt over 3 lichtstraten en heeft twee overheaddeuren op maaiveldniveau. Momenteel is het object onderverdeeld in twee compartimenten van ca. 790 m² en ca. 561 m², doch deze zijn eventuele samen te voegen:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/roermond-paul-van-schaiklaan-3b--3c/3117

 

Terug naar het nieuws overzicht