Verhuurd: Looskade 12-22
Roermond

6041 LE

Kantoorpand Looskade 12-22 Roermond
verhuurd
Kantoorpand Looskade 12-22 Roermond
Kantoorpand Looskade 12-22 Roermond

Architectonisch bijzonder fraai kantoorgebouw met energielabel A op een unieke locatie bij de entree van Roermond. Het Buitenop / Looskade is één van de voornaamste kantorenlocaties van Roermond en ligt direct ten zuiden van de Maasbrug. Komende vanuit richting Weert bepaalt het gebouw mede het gezicht van Roermond. Het pand is ontworpen door de Italiaanse architect Natalini, die ook verantwoordelijk is voor het in 2000 aan het Buitenop gebouwde kantoorgebouw, dat nagenoeg in dezelfde stijl werd gerealiseerd. De architectuur, de materialen en vooral de ronde vorm en hoogte van het gebouw met de 2 in het oog springende spitsen zorgen voor een uniek gebouw op een even unieke locatie met een uniek uitzicht over de Maas en Maasplassen.

Het kantoorgebouw bestaat uit 13 bouwlagen, te weten begane grond en 11 kantoorverdiepingen alsmede 1 verdieping in de spitsen voor techniek. Per laag bestaat het gebouw uit circa 400 m² VVO kantoren die zijn gelegen rondom de centrale kern met liften, trappen, toiletten en overige voorzieningen. Bij het gebouw zijn 82 parkeerplaatsen aangelegd, waarvan 67 in de parkeergarage en op het parkeerdek en 15 aan de straatzijde in eigen, afsluitbare vakken.

Het object ligt aan de entree van Roermond, aan de noordwestelijke rand van het centrum en kernwinkelgebied. Via de lokale en regionale wegen is het object goed bereikbaar. Openbaar vervoer in de directe nabijheid.

Aansluiting op de A73 is op circa 1,5 km te verkrijgen en de A2 is te bereiken in de richting Weert op ca. 10 min. autorijden.

Het kantoorgebouw bestaat uit een betonskelet en metselwerk. Aluminium kozijnen met dubbel glas. Het dak is uitgevoerd in de vorm van 2 spitsen die worden gedekt met zink. De kantoorruimten worden verwarmd middels een luchtbehandelingssysteem inclusief koeling en verwarming.

Verdere voorzieningen: ISRA punt en CAI per verdieping, kabelgoten, systeemplafond met armaturen, liften en trappen, toiletgroep per bouwlaag en minder validentoilet op de begane grond, aansluitingen pantry op elke bouwlaag aanwezig.

Globale indeling en grootte
Begane grond: entree, centrale hal met trappenhuis en liften, toiletgroep en mindervaliden-toilet, hal met 2e entree, kantoorruimten / vergaderruimten, inpandig noodtrappenhuis, totaal ca. 253,5 m².
1e verdieping: vide hal, portaal met trappenhuis en liften, toiletgroep, vrij indeelbare kantoorruimten, inpandig noodtrappenhuis, totaal ca. 360 m².
2e verdieping tot en met 11e verdieping: portaal met trappenhuis en liften, toiletgroep, vrij indeelbare kantoorruimten, inpandig noodtrappenhuis, totaal per verdieping ca. 400 m².

Beschikbaar
-10e verdieping: 268 m²
-11e verdieping: 235 m²
-Totaal beschikbaar 503 m²

Het kantoorgebouw omvat in totaal ca. 4.200 m² kantoren (verhuurbaar vloeroppervlak) met per laag circa 400 m². De 1e verdieping alsook de 9e, 10e en 11e verdieping zijn kleiner als gevolg van de vide (1e verdieping) en de torenspitsen (9e, 10e en 11e verdieping).

Huurprijs vanaf
€2.742,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
235 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Looskade 12-22
Postcode
6041 LE
Plaats
Roermond
Omgeving
Kantorenlocatie
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Totaal beschikbaar
503 m²
€5.868,- per maand
10e verdieping
268 m²
€3.127,- per maand
11e verdieping
235 m²
€2.742,- per maand

Meer in de buurt

Werkplekken
diverse units

Roermond

Looskade 20
Vanaf €139,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Roermond

Boven de Wolfskuil 3
Vanaf €390,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Roermond

De Hanze 14
Vanaf €115,- Per maand
Vanaf: 12 m²
Bekijk dit pand