Westhoven 7
Roermond

6042 NV

Kantoorpand Westhoven 7 Roermond
Kantoorpand Westhoven 7 Roermond
Kantoorpand Westhoven 7 Roermond

ROOOMS Roermond ligt aan Westhoven 7 in Roermond. Dit bijzondere pand is opgedeeld in vele ruimtes van verschillende formaten. Zo vind je altijd een werkplek of kantoor die bij je onderneming past. Bekijk hier de mogelijkheden of kom gezellig langs!

Bezoek parkeert gratis aan de voorzijde van het pand en wordt binnen vrolijk ontvangen door Wendy, de Community Manager. Zij is jouw aanspreekpunt en regelt alles binnen het pand. MeetingROOOMS, extra meubilair, verse koffie of hulp bij uitbreiding van je kantoor. Wendy is the woman for the job!

Naast eigen kantoren en flexplekken is ROOOMS Roermond heel geschikt voor het houden van bijeenkomsten en vergaderingen. Er zijn 4 MeetingROOOMS van verschillende formaten, van 2 tot 40 personen, het kan allemaal. De samenwerking met FOOODS maakt het plaatje compleet. Jij zorgt voor een goede presentie en wij voor de ruimte, koffie, vlaai en lunch. (bijna) Alles is mogelijk!

Flexwerkplek huren
Vanaf €50,- p/mnd  

Flexwerken is ideaal voor zzp’ers, freelancers, startups of mensen die graag flexibel zijn in het aantal uren dat ze komen werken. Waarom? Thuis is het soms lastig focussen; privé en zakelijk loopt makkelijk door elkaar. Bij ROOOMS sla je de laptop open en je kunt meteen in alle rust aan de slag in een inspirerende omgeving. Je bent omringd door interessante ondernemers met dezelfde mindset. Kom je er even niet uit? Dan is er altijd wel iemand die met je wil sparren.

Het voordeel van het huren van een flexplek bij ROOOMS is dat je direct toegang hebt tot alle locaties. Fijn als je veel op pad bent of als je klanten niet te ver wilt laten reizen.

Daarnaast biedt Roooms toegang tot de bruisende Roooms community waar regelmatig leuke, informatieve events voor worden gehouden. Regelmatig ontstaat er bij ons een nieuwe samenwerking tussen huurders!

Inbegrepen bij alle flex abonnementen: - Complete service
- Koffie, thee, water en fruit
- Supersnelle Wifi
- Ontspannen in de GameROOOM
- Gratis printen (max. 200 prints p.m.)
- Toegang tot de ROOOMS community
- Maandelijks opzegbaar

Strippenkaart
€50,- excl. btw

Ben je veel op reis tijdens je werk? Dan is het af en toe wel handig om ergens rustig te werken. Bij ROOOMS kun je lekker meters maken, op meerdere inspirerende locaties én in het gezelschap van mensen met de juiste mindset. Ook als je een kantoor aan huis hebt, maar afspraken op een representatieve locatie wilt ontvangen is ROOOMS dé plek waar je een ongeëvenaarde eerste indruk maakt.

Een ROOOMS strippenkaart geeft je de mogelijkheid om zonder abonnement te komen werken in de co-workingruimte. Complete vrijheid dus! En is je strippenkaart vol? Dan bestel je gemakkelijk een nieuwe bij de Community Manager.

Strippenkaarten zijn 1 jaar geldig en kunnen op alle locaties gebruikt worden. Per kaart heb je 10 uur toegang tot de co-workingruimte tijdens openingstijden.

Kantoor
Vanaf €350,- p/mnd

Je eigen kantoorruimte in een bruisend bedrijfsverzamelgebouw? ROOOMS biedt de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren op maat. Omdat algemene ruimtes zoals vergaderruimtes, de koffiehoek en toiletten al zijn inbegrepen huur je alleen de oppervlakte die je nodig hebt om te werken. Zijn je werknemers vaak op pad en maar af en toe op kantoor? Dan kunnen zij gebruik maken van de flexplekken die op iedere locatie aanwezig zijn. En het fijne is… Alles is inclusief in de prijs is inbegrepen.

Bij binnenkomst zullen je klanten verrast zijn door de kleurrijke, hippe uitstraling van ROOOMS. Ze ontvangen een warm welkom van de community manager en worden doorverwezen naar jouw kantoor. De community manager verzorgt tevens alle randzaken. Zo kun jij de focus leggen op jouw business.

Bovendien ben je automatisch onderdeel van de bruisende ROOOMS community; een netwerk van gelijkgestemde ondernemers. Neem deel aan een van de business events, borrels of netwerksessies en wie weet vind je wel je toekomstige zakenpartner. Onze community managers werken continu aan een mooi aanbod van events die jou als professional verrijken.

Inbegrepen in de huur: - Voorschot warmte, elektra en water
- Koffie/thee/water en fruit
- Supersnelle Wifi
- Ontvangst van je bezoek bij de receptie
- Ontspannen in de GameROOOM
- Gratis printen (max. 200 prints p.m.)
- Toegang tot de ROOOMS community
- Zakelijk postadres
- Gebruik van diverse vergaderruimtes
- Schoonmaak kantoor & algemene ruimten
- Onderhoud gebouw gebonden installaties

Hele werkplek per persoon vanaf
€50,- p/mnd excl. btw
Of normale kantoorruimte tot
2500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Westhoven 7
Postcode
6042 NV
Plaats
Roermond
Oplevering
Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Roermond

Noordhoven 2
€315,- Per maand
365 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Roermond

Noordhoven 19
€150,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Roermond

Slachthuisstraat 31-35
€3.175,- Per maand
Vanaf: 282 m²
Bekijk dit pand