Kantoorpand Eci 1-7 Roermond
Kantoorpand Eci 1-7 Roermond
Kantoorpand Eci 1-7 Roermond

Luxe kantoorambiance in een historische omgeving.
In het ontwikkelingsgebied Roerdelta, dichtbij het hart van Roermond, ligt ECI Roermond. De voormalige Electro Chemische Industrie heeft daar plaats gemaakt voor een plek om te eten, ruimte voor vergaderingen, bijeenkomsten, grote en kleine evenementen, exposities, cursussen en diverse film-, theater- en popvoorstellingen én fraaie kantoren. Allemaal verzameld in dit tot Rijksmonument bekroonde gebouw.

Veel oorspronkelijke bouwkundige elementen zijn bewaard gebleven en grotendeels in het zicht gelaten, waardoor de ruimten een zeer bijzondere sfeer oproepen. De indrukwekkende afmetingen van de verschillende etages bieden veel mogelijkheden voor een eigen indeling van de werkvloer. Door het industriële verleden en het monumentale karakter voegt het gebouw zich flexibel naar verschillende inrichtingsstijlen, van klassiek tot modern.

De vele grote ramen geven de kantoren een licht en transparant karakter. De parketvloeren zorgen voor een warme uitstraling. Al met al uitdagend en stimulerend voor de creatie van een geheel eigen imago.

Locatie:
De ECI kantoren, gesitueerd aan de westelijke singelringen centraal gelegen in Midden Limburg. Op korte afstand van de ontsluiting met de A2 en de A73, op loopafstand van de binnenstad en NS-station is deze locatie vanuit alle richtingen uitstekend bereikbaar.

Beschikbaar vloeroppervlakte:
Voor verhuur is nog beschikbaar een totale oppervlakte van circa 424 m².
ECI 1: begane grond 58 m² te huur
ECI 2: 1e verdieping 161 m² te huur
ECI 4: 3e verdieping circa 205 m² te huur

Indeling:
Begane grond:
Centrale, representatieve hal, bereikbaar via glazen entree middels een elektrische schuifpui. Deze is voorzien van een camera-/intercomsysteem. De hal is afgewerkt met een hardstenenvloer en voorzien van een centrale pantry en toiletgroep. De kantoorruimten zijn te bereiken per lift en trap met een industriële uitstraling.

1e verdieping:
Twee gesplitste kantoorruimten. Bereikbaar via trap/lift. Voorzien van parketvloer met vloerpotten, pantry en separate toiletgroep. Wanden afgewerkt met stucwerk. Industriële plafonds en verlichting.

2e verdieping:
Kantoorruimten met veel oude industriële elementen verdeeld over een voor- en achterdeel met uitzicht op de Roer en de Cultuurfabriek. Mogelijkheid tot flexibele indeling en combinatieverhuur. Parketvloer met vloerpotten, pantry en separate toiletgroepen. Wanden afgewerkt met stucwerk.

3e verdieping:
Loft kantoor met stoere industriële uitstraling en hoog plafond.
Voorzien van parketvloer met vloerpotten, pantry, separate toiletgroep.
Wanden afgewerkt met stucwerk.

Dakterras:
Voor gezamenlijk gebruik.

Parkeren:
Er zijn circa 40 gereserveerde parkeerplaatsen; toewijzing naar ratio. Daarnaast de mogelijkheid van vergunning of betaald parkeren (gemeente Roermond).

Huurprijs vanaf
€459,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
58 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Eci 1-7
Postcode
6041 MA
Plaats
Roermond
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
ECI 4
205 m²
€1.623,- per maand
ECI 2
161 m²
€1.275,- per maand
ECI 1
58 m²
€459,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte
diverse units

Roermond

Boven de Wolfskuil 3
Vanaf €390,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Roermond

Produktieweg 1
Vanaf €209,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Roermond

Looskade 12-22
Vanaf €2.742,- Per maand
Vanaf: 235 m²
Bekijk dit pand