Huurbieding.nl en Lebe Group groeien door dankzij strategische samenwerking!

5 oktober 2021

Huurbieding.nl en Lebe Group groeien door dankzij strategische samenwerking!


De start van de samenwerking is tot stand gekomen rond de zomer in 2015 tijdens een ontmoeting tussen Kees Jan Verplanke (Huurbieding.nl) & Frank Berden (Lebe Group), toen nog op het kantoor aan de Kaldenkerkerweg 20 te Venlo. Huurbieding.nl was toen net gestart en vooral actief in de randstad wilde in één keer groot starten in Limburg en vond daarbij Lebe Group als eerste partner. Lebe Group was toen zelf net in de markt met Lebe Business Centers en was op zoek naar extra vindbaarheid om in contact te komen met potentiële huurders voor de kantoor- & bedrijfsruimtes. Kort na de eerste afspraak kwamen de eerste locaties online. 

Terugkijkend over de afgelopen 6 jaar, was de start van deze samenwerking een win – win situatie voor beide partijen. Frank Berden: Het was een mooie kans om in één keer Lebe Business Centers in de markt te zetten en goed zichtbaar te zijn op het internet voor extra leads. Al snel volgde ook onze reguliere kantoorruimtes, winkels en bedrijfsruimtes. Door deze samenwerking had Huurbieding.nl ook in één keer een positie en wisten ook andere vastgoed beleggers/ beheerders uit Limburg de weg naar Huurbieding.nl te vinden voor extra leads.

Nu
Lebe Group heeft ruim 40 kantoren, winkels en bedrijfshallen online op Huurbieding.nl. De binnenkomende leads worden nu opgepakt door Mathijs van Dinther en Jordy Terheijden, zij verzorgen het proces van de bezichtigingen tot aan het huurcontract. Huurbieding.nl heeft landelijk ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden online staan, waarvan er nu ruim 250 in Limburg staan. Lebe Business Centers wil vooral faciliteren in kantoorruimtes voor groeiende ondernemingen. Op locaties door heel Limburg, alsmede ook buiten Limburg, bieden ze voor zowel starters als bestaande bedrijven huisvesting op maat. Door de laagdrempelige manier van reageren op huurbieding.nl en de laagdrempelige aanpak en flexibele huurvoorwaarden bieden ze bedrijven de mogelijkheid om met marktconforme snelheid in te spelen op veranderende omstandigheden. Daarnaast zijn de Business Centers voorzien van een zeer compleet, ondersteunend dienstenpakket waardoor ondernemers zich kunnen concentreren op hun corebusiness. Huurbieding.nl helpt Lebe Group al jaren naar tevredenheid om met zowel starters als bestaande bedrijven die op zoek zijn naar passende huisvesting in contact te komen.

Over Lebe 
Lebe Group is sinds 1990 actief in onder andere de markt van bedrijfsmatig vastgoed. Uitgangspunt van Lebe Group is om klanten gerichte en flexibele oplossingen op maat te bieden in bedrijfshuisvesting, zowel kleine als meer omvangrijke oppervlaktes, tot ongeveer 10.000m². Dat gebeurt op basis van een zelf ontwikkeld, eigentijds concept waarin huisvesten, ontmoeten en ontzorgen centraal staat. Lebe group beschikt in totaal over ca. 500.000 m2 bedrijfsmatig vastgoed waarmee ondersteuning geboden wordt aan diverse bedrijven. Het betreft hier zowel kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslagruimte & woonruimte. Meer informatie, zie www.lebe.nl.

Overzicht aanbod Lebe Group op Huurbieding,nl;
https://www.huurbieding.nl/aanbieder/lebe-group/788

Over Huurbieding.nl
Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.500 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden!

Overzicht beschikbare bedrijfspanden op Huurbieding.nl;
Kantoorruimte Nederland
Bedrijfsruimte Nederland
Winkelruimte Nederland

 

Terug naar het nieuws overzicht