Flexibiele kantoorruimte Venlo
Zeer flexibel met ideale groeimogelijkheden, huren in het hart van Venlo tegenover het Centraal Station? Dat kan. Onze kantoorruimte is de ideale uitvalsbasis naar de grote steden zoals Eindhoven, Nijmegen, Düsseldorf, Keulen, Duisburg. Binnen een straal van 100 km 5 grote vliegvelden. (Düsseldorf met trein naar Venlo 45 minuten)  In Sablones zijn mooie, trendy kantoorruimtes te huur van gevarieerde afmetingen en per maand opzegbaar. U deelt het gebouw met veel andere ondernemers. Aan de achterzijde van het gebouw komt een Storagebox Citystorage die middels een loopbrug te bereiken is. Ideaal voor de opslag van  presentatiemartiaal, archief/boekhouding, voorraad enz. zodat deze toch dichtbij uw kantoor is.

Locatie:
De kantoorruimte die wij in Venlo aanbieden heeft een uitstekende ligging in het centrum van Venlo, tegenover het centrale station, busstation en nabij het kernwinkelgebied met alle bijbehorende voorzieningen.

Bereikbaarheid: 
De bereikbaarheid is zeer goed te noemen zowel per auto als bus en trein. Dichtbij gelegen de autosnelwegen A40 en A61. Verder zoals hierboven omschreven tegenover het centrale station.

SERVICES:
Wat mag u bij ons verwachten? Hieronder ziet u een opsomming van de diverse punten van service die wij u graag geven!

Festina Lente
U kunt iedere werkdag bij ons terecht voor een lunch. Wij organiseren regelmatig ontbijtsessies en u kunt bij ons diners en feesten houden, zowel voor bedrijven als particulieren. 

Secretaresse service
Wij bieden backoffice en sales ondersteuning op vakkundige wijze, waarbij service, kwaliteit en discretie essentieel zijn. Uitbesteding van werkzaamheden kan zowel structureel, incidenteel als projectmatig.

SEO Zoekmachine optimalisatie
Laat uw website optimaliseren door onze SEO-specialisten. Wij leggen de basis voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Social Media
Tijdens presentaties en workshops krijgen deelnemers inzicht en handvatten aangereikt om direct aan de slag te gaan met nieuwe media en online marketing.

Self Storage
Buiten kantoorruimte hebben wij ook opslag / selfstorage mogelijkheden. Zo verliest u op kantoor geen ruimte aan administratie, voorraad, beursmateriaal enz. Ook mogelijkheden tot kleine productieruimtes is mogelijk.

Sablones seminair
Voor al onze leden zal er maandelijks een gast spreker zijn. Dit kan een korte social media training zijn, een uitleg over beter vindbaar worden bij Google of een advies seminar over zaken doen in het buitenland.

Voorzieningen:
-Luchtbehandelinginstallatie.
-Verwarming/koeling via radiatoren en v.v. thermostaatkranen en heteluchtverwarming
-Liftinstallatie

Parkeren:
Aan de achterzijde van het object bevindt zich een afsluitbaar parkeerterrein. Er zijn 38 parkeerplaatsen aangelegd in combinatie met een overdekte fietsenstalling waar ca 40 fietsen kunnen gestald worden..

Kantoorruimte en opslagruimte Venlo
Combineren van kantoorruimte met opslagruimte in Venlo
Wanneer u bij ons een opslagruimte huurt dan kunt u per maand een kantoorruimte erbij huren in Venlo. De locaties zijn dichtbij elkaar gelegen, dus kan natuurlijk erg handig zijn. Wanneer u graag een kantoorruimte in Venlo wilt huren voor 1 dag dan is dit ook mogelijk. Neem dan contact op via de knop “vragen”.

Huurprijs vanaf
€240,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
15 m²
Kantoorruimte oppervlakte
2597 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Kaldenkerkerweg 20
Postcode
5913 AE
Plaats
Venlo
Oplevering
In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief BTW)
Kantoorruimte 1
15 m²
€240,- per maand
Kantoorruimte 2
22 m²
€405,- per maand
Kantoorruimte 3
23 m²
€415,- per maand
Kantoorruimte 4
27 m²
€440,- per maand
Kantoorruimte 5
70 m²
€1.120,- per maand
Kantoorruimte 6
117 m²
€1.800,- per maand
Kantoorruimte 7
150 m²
€2.125,- per maand
Kantoorruimte 8
370 m²
€4.500,- per maand

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Venlo

Groot Bollerweg 10
€4.000,- Per maand
1400 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Venlo

Tjalkkade 10
€40,- Per m2, per jaar
Vanaf: 210 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte

Venlo

Groethofstraat 103
€1.250,- Per maand
270 m²
Bekijk dit pand