Kantoorpand Kaldenkerkerweg 20 Venlo
Kantoorpand Kaldenkerkerweg 20 Venlo
Kantoorpand Kaldenkerkerweg 20 Venlo

Bij Sablones in Venlo, werkt u te midden van een inspirerende mix van commercie en creativiteit. Flexibiliteit staat bij Sablones altijd voorop. Ook de locatie is een pluspunt.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

De naam Sablones verwijst naar de Romeinse nederzetting die ergens in deze omgeving lag en die onlosmakelijk met de oorsprong van Venlo is verbonden. Het nieuwe Sablones is een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei ondernemers, net zoals de vroegere nederzetting dat was voor handelaren in de Romeinse tijd.

Kenmerken

Bij Sablones kunt u een presentabele werkplek huren (vanaf 15 m²) van waaruit u uw onderneming kunt vormgeven en besturen. Door onze service-gerichte instelling en flexibele voorwaarden bent u bij ons geen huurder, maar partner.

Beschikbaar: per direct.

Bestemming
Hoofdbestemming: Kantoorruimte

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: 2.165 m2

Totale oppervlakte: 4.571 m2

Te huur: kantoorkamers vanaf 15 m².

Sablones in Venlo is een laagdrempelig bedrijfsverzamelgebouw met mogelijkheden tot het huren van een kantoorruimte, alsmede een flexplek / flexkantoor en/of een vergaderruimte van 2 tot 25 personen.

Bereikbaarheid:

Auto      
Het object ligt op korte afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73). Daarnaast is het stadscentrum van Venlo binnen enkele autominuten te bereiken.

Openbaar vervoer
Het object op is ca. 250 meter loopafstand gelegen van het NS-station Venlo-Blerick, waar zicht tevens ook het bus knooppunt bevindt.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten

Huurprijs per maand
Huurprijzen vanaf € 265,00 per maand exclusief btw op basis van een kantoorruimte met een oppervlakte van 15 m².

Servicekosten
De servicekosten (o.a. de levering van gas, water en elektra, internet, schoonmaak algemene ruimte, alarm- en beveiligingskosten, receptiefunctie en algemene onderhoudskosten) zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

Huurtermijn
In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid
In overleg, doch op korte termijn

Opleveringsniveau
De verschillende ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, de wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt, er is internet aanwezig en iedere ruimte is individueel te verwarmen en te koelen. Optioneel kunnen de ruimtes ook gemeubileerd worden gehuurd.

Huurprijs vanaf
€310,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
18 m²
Kantoorruimte oppervlakte
2597 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Kaldenkerkerweg 20
Postcode
5913 AE
Plaats
Venlo
Oplevering
Gemeubileerd, In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoorruimte 1
18 m²
€310,- per maand
Kantoorruimte 2
20 m²
€350,- per maand
Kantoorruimte 3
30 m²
€500,- per maand
Kantoorruimte 4
35 m²
€585,- per maand

Meer in de buurt

Bedrijfsruimte

Venlo

Ampèrestraat 9
€73.646,- Per maand
17000 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Venlo

Kaldenkerkerweg 28
Vanaf €270,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Winkelruimte

Venlo

Urbanusstraat 2C
€865,- Per maand
130 m²
Bekijk dit pand