Aanbod: Bedrijfspanden Tilburg

Sorteer op:
Bedrijfsruimte
diverse units

Tilburg

Lovense Kanaaldijk 84
Vanaf €149,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Bedrijfsruimte Tilburg

Tilburg is een grote stad en dit maakt het voor ondernemers natuurlijk uiterst interessant om zich hier te vestigen. Dit levert een hoop bedrijvigheid op en maakt het aantrekkelijk voor ondernemers om zich hier te vestigen.

Tilburg is economisch van groot belang voor Nederland

Tilburg doet ertoe wat betreft het aanjagen van de economie en economische bedrijvigheid. In de gemeente Tilburg liggen namelijk tien grote industrieterreinen. Terreinen zoals Kraaiven, Loven en Vossenberg bieden plaats aan in totaal 7600 bedrijven en bijna 100.000 werknemers.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook in het centrum en op andere locaties buiten de industrieterreinen om bedrijfspanden, kantoorpanden, winkelpanden of praktijkruimtes te huur. Het aanbod wisselt per week. Bekijk ons huidige aanbod in Tilburg.

De voordelen van Tilburg voor jou als ondernemer

Dat Tilburg bij grote, middelgrote en kleine bedrijven zo populair is als locatie heeft te maken met meerdere voordelen die de stad biedt. Die voordelen zijn onder meer:

  • Een directe verbinding: De directe aansluiting met de A58, want deze snelweg zorgt ervoor dat er vanuit Tilburg een belangrijke handelsverbinding gemaakt kan worden tussen Vlissingen-Breda-Eindhoven. In de toekomst wordt verwacht dat Tilburg nog meer aansluitingen krijgt en dat de infrastructuur die om de stad ligt zich nog verder zal gaan uitbreiden.

  • Gunstige randvoorwaarden: Om te kunnen innoveren en ondernemen heb je een omgeving nodig die jou steunt en stimuleert. Met een meewerkende overheid, ondernemers die elkaar vinden, onderwijs en een arbeidsmarkt die naadloos aansluit zijn er voor jouw bedrijf in Tilburg voldoende groeimogelijkheden.

Advies op maat krijgen en vragen stellen

Als je op zoek bent naar een bedrijfsruimte dan kunnen we je advies op maat geven door op basis van jouw eisen en wensen te komen tot de bedrijfsruimte die voor jouw onderneming het meest geschikt is. We helpen je graag verder in de zoektocht.

Ook voor vragen over specifieke bedrijfsruimtes of de huur van bedrijfsruimtes in Tilburg kun je bij ons terecht. Bel daarvoor naar 085-4013999. Of neem via ons contactformulier  contact met ons op.