Kantoorruimte huren Tilburg? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Tilburg

Doctor Hub. van Doorneweg 195
Vanaf €3.677,- Per maand
Vanaf: 355 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Tilburg

Sportweg 14
Vanaf €1.078,- Per maand
Vanaf: 113 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Tilburg

Fabrieksstraat 1B
€2.708,- Per maand
215 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Tilburg

Stationsstraat 17-19
Vanaf €675,- Per maand
Vanaf: 44 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Kantoorpand Tilburg

Tilburg is een grote en bedrijvige stad in het hart van Brabant. Tilburg is niet voor niets de zesde stad van Nederland. De binnenstad is volop in ontwikkeling met nieuwe initiatieven, nieuw ondernemerschap en nieuwbouw. Dit maakt het echt een dynamische stad, of zoals men zelf zegt; ‘een stad van de 21e eeuw’. De stad biedt een ideaal vestigingsklimaat voor ondernemers, omdat steeds meer startende ondernemers en multinationals kiezen voor Tilburg. Genoeg perspectief dus om hier een kantoorpand te huren.

Bereikbaarheid

Als ondernemer zit je gewoon goed in Tilburg. De stad heeft een enorm goede bereikbaarheid en ideale ligging. Via de omringende snelwegen en het uitgebreide treinnetwerk, ben je binnen no-time in de omliggende steden. Binnen anderhalf uur ben je bijvoorbeeld al in Amsterdam.

Veel bedrijventerreinen

Dat Tilburg bedrijvig is zie je voornamelijk terug in het aantal bedrijventerreinen in de stad. Voor ieder type ondernemer is er wel een bedrijventerrein te vinden, of je nu groot, klein of lokaal wilt gaan ondernemen. Een aantal grote bedrijventerreinen zijn: Vossenberg
Tradepark 58 en Schepersven.

Studentenstad

Tilburg is een bruisende studentenstad en jaarlijks studeren hier duizenden studenten aan bijvoorbeeld de Fontys Hogeschool of de Tilburg University. Deze studenten kunnen gemakkelijk doorstromen op de arbeidsmarkt van Tilburg, dit zorgt voor goede economische toekomstperspectieven, wat de stad extra aantrekkelijk maakt voor ondernemers.

Kantoorpand huren in Tilburg?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze innovatieve en creatieve stad? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod op de website. Wil jij meer informatie over onze kantoorpanden in Tilburg, neem dan vrijblijvend contact met ons op.