Bedrijfsruimte huren Groningen? Bekijk ons aanbod bedrijfspanden

Sorteer op:
Bedrijfsruimte
diverse units

Groningen

Osloweg 39 - 95
Vanaf €3.750,- Per maand
Vanaf: 1040 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfsruimte
diverse units

Groningen

Duinkerkenstraat 5
Vanaf €135,- Per maand
Vanaf: 19 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Bedrijfspand Groningen

Groningen is veruit de grootste stad van het noorden van Nederland. Het is een stad met een sterk ondernemersklimaat en veel jonge inwoners die hoogopgeleid zijn. Dit is mede te danken aan de grote schoolinstellingen in groningen, zoals het Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool. Dit alles maakt Groningen tot de economische motor van Noord-Nederland. Hierdoor zijn er genoeg bedrijfsruimtes te vinden in de vele bedrijfsparken die de stad te bieden heeft.

Ondernemen in Groningen

Groningen zorgt voor een belangrijke handelspositie tussen Nederland en Duitsland. De handel tussen Groningen en Duitsland is dan ook erg belangrijk voor de regio. Ook voor bedrijven die zich op Nederland richten is Groningen een uitstekende vestigingsplaats. De gemeente van Groningen investeert veel in het bevorderen van de ondernemerschap in de regio.

Wat heeft Groningen zelf te bieden?

Naast het goede ondernemersklimaat in de stad heeft Groningen zelf ook veel te bieden. Groningen is een gezellige stad met veel historische gebouwen en bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan, de Martinitoren, de Grote Markt of Het Hanze Huis. Bovendien zit de stad vol natuur en parken wat de stad nog aantrekkelijker maakt.

Uitstekend bereikbaar

Ondanks dat Groningen in het noorden van het land is gevestigd, is de stad per auto goed bereikbaar via de A7 en A28. Doordat er veel studenten in Groningen studeren is het openbaar vervoer in de stad uitstekend geregeld. Met de trein ben je bijvoorbeeld vanuit Groningen binnen anderhalf uur in Lelystad.

Bedrijfsruimte huren in Groningen?

Huurbieding.nl heeft een uitgebreid aanbod aan bedrijfspanden in verschillende oppervlaktes. Wil jij meer informatie over het huren van een bedrijfsruimte in Groningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!