Kantoorruimte huren Groningen? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Boumaboulevard 63 -105
Vanaf €330,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Laan Corpus den Hoorn 102
Vanaf €4.941,- Per maand
Vanaf: 593 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Osloweg 39 - 95
Vanaf €3.750,- Per maand
Vanaf: 1040 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Groningen

Zernikepark 4
€3.771,- Per maand
650 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Osloweg 1-107
Vanaf €700,- Per maand
Vanaf: 140 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Duinkerkenstraat 5
Vanaf €135,- Per maand
Vanaf: 19 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Leonard Springerlaan 23
Vanaf €2.930,- Per maand
Vanaf: 293 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Weet je wat Huurbieding.nl zo uniek maakt? Je kunt vrijblijvend bieden op de huurprijs van de beschikbare panden. Je komt direct in contact met de verhuurder.

Kantoorruimte Groningen

Groningen is een echte studentenstad. Hierdoor heeft de stad veel kennis in huis. Dit hebben ze te danken aan bijvoorbeeld de rijksuniversiteit. Er zijn dan ook genoeg goed opgeleide mensen. Dit is ook terug te zien in het bedrijfsleven van de stad. Het is het een innovatieve stad met veel bedrijven die hier aan bijdragen. Het wordt daarom steeds interessanter voor bedrijven om een kantoorpand te huren in Groningen. De stad zelf is een gezellige stad met veel natuur. De perfecte plek om je bedrijf te vestigen dus.

Voordelen om in Groningen een kantoorpand te huren

Groningen is niet alleen interessant om hun innovatie en een vele studenten. Groningen heeft nog veel meer te bieden voor bedrijven. Namelijk:

  1. Karakter: Sommige zeggen dat Groningen voelt als een dorp, maar wel een dorp die alles te bieden heeft wat een stad ook biedt. Groningen is een stad met veel cultuur en oude gebouwen wat de stad karakter geeft. In combinatie met de vele natuur is het een goede plek om een kantoorruimte in de groningse stad te huren.

  2. Goede infrastructuur: De infrastructuur is goed geregeld in Groningen. Dit komt doordat er studenten in groningen wonen die uit heel Nederland komen. Zo is er een directe trein naar Amsterdam, waardoor je in ongeveer 2 uur in de hoofdstad bent.

  3. Een uitstekend ondernemingsklimaat: In Groningen staan ze erg open voor ondernemers. De gemeente van Groningen probeert daar ook actieve rol in te spelen. Zij willen namelijk hun economische positie in de regio verbeteren. Dit doen ze onder andere door de ondernemerschap te bevorderen. Wat een voordeel is voor jouw bedrijf.

Kantoorruimte huren in Groningen

Op onze website is een breed aanbod te vinden van kantoorruimtes in verschillende groottes. Wil je graag meer informatie over een kantoorruimte of heb je nog vragen neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.