Kantoorruimte huren Groningen? Bekijk ons aanbod kantoorpanden

Sorteer op:
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Leonard Springerlaan 23
Vanaf €3.410,- Per maand
Vanaf: 341 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Boumaboulevard 63 -105
Vanaf €1.416,- Per maand
Vanaf: 136 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Hoendiep 1
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Osloweg 1-107
Vanaf €650,- Per maand
Vanaf: 126 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Groningen

Paterswoldseweg 806
€1.620,- Per maand
162 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Paterswoldeweg 806
Vanaf €69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Groningen

Osloweg 55
€7.917,- Per maand
1350 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Laan Corpus den Hoorn 102
€100,- Per m2, per jaar
Vanaf: 500 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte

Groningen

Elzenlaan 2-4
€1.196,- Per maand
90 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte
diverse units

Groningen

Van Ketwich Verschuurlaan 98
Vanaf €425,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand huren in Groningen? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van leegstaand vastgoed. In meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je bedrijfspand of kan je het bedrijfspand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Groningen

Groningen is een echte studentenstad. Hierdoor heeft de stad veel kennis in huis. Dit hebben ze te danken aan bijvoorbeeld de rijksuniversiteit. Er zijn dan ook genoeg goed opgeleide mensen. Dit is ook terug te zien in het bedrijfsleven van de stad. Het is het een innovatieve stad met veel bedrijven die hier aan bijdragen. Het wordt daarom steeds interessanter voor bedrijven om een kantoorpand te huren in Groningen. De stad zelf is een gezellige stad met veel natuur. Ofwel, een perfecte locatie om jouw onderneming te vestigen. 

de binnenstad van groningen

Groningen als nieuwe ondernemerskans? 

Ja! Groningen puilt uit van nieuwe ondernemingen. En ja! Daar is nog ruimte over, voor jou. Wist jij dat Groningen in de top 10 staat van de Deloitte Fast50, ofwel, de meest snel groeiende bedrijven komen uit deze provinciestad? Niet zo gek ook, gezien het ondernemersklimaat een van de meest gunstige is in ons land.  

Voordelen om in Groningen een kantoorpand te huren

Groningen is niet alleen interessant om hun innovatie en een vele studenten. Groningen heeft nog veel meer te bieden voor bedrijven. Namelijk:

  1. Karakter: Sommige zeggen dat Groningen voelt als een dorp, maar wel een dorp die alles te bieden heeft wat een stad ook biedt. Groningen is een stad met veel cultuur en oude gebouwen wat de stad karakter geeft. In combinatie met de vele natuur is het een goede plek om een kantoorruimte in Groningen te huren.

  2. Goede infrastructuur: De infrastructuur is goed geregeld in Groningen. Dit komt mede door het feit dat de studenten in Groningen uit heel Nederland komen. Zo is er een directe trein naar Amsterdam, waardoor je in ongeveer 2 uur in de hoofdstad bent.

  3. Een uitstekend ondernemingsklimaat: In Groningen staan ze erg open voor ondernemers. De gemeente van Groningen probeert daar ook actieve rol in te spelen. Zij willen namelijk hun economische positie in de regio verbeteren. Dit doen ze onder andere door de ondernemerschap te bevorderen, wat natuurlijk een voordeel is voor jouw bedrijf.

modern kantoor in groningen 

Groningen als lijsttrekker in het maatschappelijk verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen; een populaire term met een daadkrachtige betekenis. Weten wat je doet, weten waar je begint en weten waar je start. Het is onderscheidend en van grote waarde wanneer je kiest om bewust te ondernemen. Bewust nadenkend over het milieu, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Versterk jij ook straks jouw marktpositie door duurzaam te ondernemen? De overheid stimuleert het en ook de lokale gemeentes helpen je hier graag op weg. Zo luidt het credo: "Samen voor meer winst". Niks staat succesvol ondernemen nog in de weg wanneer je kiest voor Groningen. Zoek daarbij natuurlijk wel een geschikt pand en kies uit ons ruime assortiment kantoorpanden in Groningen. 

Kantoorruimte huren in Groningen

Op onze website is een breed aanbod te vinden van kantoorruimtes in verschillende groottes, zodat je jouw perfecte kantoorruimte in Groningen kan huren. Ook in de omgeving van Groningen, zoals Winschoten en Leeuwarden, kunnen wij je aan een kantoorruimte helpen. Wil je graag meer informatie over een kantoorruimte of heb je nog vragen neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.