Uitbreiding samenwerking JLL & Huurbieding.nl, dankzij succesvolle transactie!

7 december 2022

Uitbreiding samenwerking JLL & Huurbieding.nl, dankzij succesvolle transactie!


De transactie:
Stichting Careyn heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 1.685 m² kantoorruimte met CK Capital Partners in de LOTUS Office Campus. De LOTUS Office Campus is gelegen aan de George Hintzenweg 81 in Rotterdam Alexander.

De campus bestaat uit 4 markante kantoorgebouwen die via een binnentuin met elkaar verbonden zijn; de gemeenschappelijke voorzieningen op de begane grond van LOTUS C & E worden volgend jaar uitgebreid met restaurants, bars, auditorium, zakencentrum en een herontwikkeling van de voetgangersingang naar de algehele campus. Het LOTUS kantorencomplex van 35.000 m2 en 811 parkeerplaatsen ligt op loopafstand van het intercitystation van Rotterdam Alexander en grenst aan de snelweg A20.

Careyn is een zorgorganisatie in de VVT sector die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van vooral kwetsbare ouderen. Zij zullen rond februari haar centrale ondersteunende diensten gaan huisvesten in LOTUS B. JLL adviseerde de verhuurder CK Capital Partners in collegiale samenwerking met CBRE, Cushman&Wakefield en Parc Makelaars.

Huurder werd aangedragen door Huurbieding.nl.

Orgineel: 
https://www.jll.nl/nl/nieuws/careyn-huurt-ca--1-685-m--kantoorruimte-in-lotus-b-in-rotterdam-

Over Huurbieding.nl
Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.500 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-werkt-het/hoe-het-werkt-verhuurder

Dankzij bovengenoemde transactie, hebben wij vanuit JLL Rotterdam de kans gekregen om ook met andere kantoorgebouw te starten, waaronder de volgende kantoorgebouwen:


Aert van Nesstraat 45, Rotterdam

 

 
Terug naar het nieuws overzicht