M-Tower presenteert panden nu ook op Huurbieding.nl

5 september 2023

M-Tower presenteert panden nu ook op Huurbieding.nl


Sinds vorige maand mag Huurbieding.nl nu ook drie objecten van M-Tower presenteren op de site. De drie objecten van M-Tower hebben alle een strategische ligging, perfecte parkeermogelijkheden en een hoog afwerkingsniveau.

Kantorencomplex Noordkaap te Eindhoven

Gelegen op een zichtlocatie op een modern en opvallend bedrijvencentrum in Eindhoven biedt
M-Tower vier verschillende kantoorruimtes aan. De kantoorruimtes bevinden zich op de 5e etage en worden turn-key opgeleverd. Ontdek kantorencomplex ‘Noordkaap’ hieronder:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/eindhoven-anderlechtstraat-15-5628wb/4900

Kantoorgebouw Central Business Park te Utrecht

Op bedrijventerrein ‘Lage Weide’ in Utrecht ligt het kantoorgebouw Central Business Park. In dit kantoorgebouw zijn verschillende ‘flex offices’ beschikbaar. Het gebouw beschikt over een comfortabele lobby met gratis koffie en WIFI, over een leuke ‘huiskamer’, gratis toegankelijke vergaderruimte en over een gezamenlijk buitenterrein met terras. Kijk binnen bij kantoorgebouw Central Business Park: https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/utrecht-reactorweg-301-3542ad/4901

Kantoorruimte centrum Roermond

Een kantoorruimte nodig dicht bij het centrum van Roermond? Zoek niet verder. Binnen een geweldig kantoorgebouw zijn nu twee kantoorruimtes op eerste en tweede verdieping beschikbaar. Het kantoorgebouw is goed bereikbaar Zowel de N280, verbonden met de A2 en A73, het stadshart, Designer Outlet Roermond en het Centraal Station van Roermond zijn in slechts enkele minuten bereikbaar. Nieuwsgierig geworden? Ontdek de kantoorruimtes hier:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/roermond-slachthuisstraat-31-35-6041cb/1921

Over M-Tower

M-Tower Group Ltd. investeert in kantoorruimte en logistiek vastgoed in de VS, Israël en Nederland. Doordat M-Tower het vastgoed zelf bezit en beheert, staan ​​ze dichter bij hun huurders en is er meer mogelijk. M-Tower heeft meer dan 30 jaar vastgoedervaring en doet geen concessies aan de kwaliteit van haar projecten, van locatie tot de kwaliteit van bouwmaterialen. Ze geloven in nauwgezette planning en langetermijndenken en zijn pas tevreden als haar huurders dat ook zijn.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-werkt-het/hoe-het-werkt-verhuurder

Terug naar het nieuws overzicht