M-Tower presenteert panden nu ook op Huurbieding.nl

5 september 2023

M-Tower presenteert panden nu ook op Huurbieding.nl


Sinds vorige maand mag Huurbieding.nl nu ook elf objecten van M-Tower presenteren op de site. De elf objecten van M-Tower hebben alle een strategische ligging, perfecte parkeermogelijkheden en een hoog afwerkingsniveau.

Kantorencomplex Noordkaap te Eindhoven

Gelegen op een zichtlocatie op een modern en opvallend bedrijvencentrum in Eindhoven biedt
M-Tower vier verschillende kantoorruimtes aan. De kantoorruimtes bevinden zich op de 5e etage en worden turn-key opgeleverd. Ontdek kantorencomplex ‘Noordkaap’ hieronder:
Anderlechtstraat 15, Eindhoven | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorgebouwen  Central Business Park te Utrecht

De kantoorgebouwen bevinden zich op het bedrijventerrein “Lage Weide”. Op dit bedrijventerrein zijn bekende ondernemingen gevestigd als de Hema, Douwe Egberts, WE International B.V., Ziggo, Fonq en Herbalife International B.V. Het betreft hier een kleinschalig kantorenpark, bestaande uit 4 gebouwen. Kijk binnen bij de kantoorgebouwen Central Business Park:
- Reactorweg 301: Reactorweg 301, Utrecht | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)
- Atoomweg 350: Atoomweg 350, Utrecht | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl
- Atoomweg 400: Atoomweg 400, Utrecht | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)
- Kobaltweg 11: Kobaltweg 11, Utrecht | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte centrum Roermond

Een kantoorruimte nodig dicht bij het centrum van Roermond? Zoek niet verder. Binnen een geweldig kantoorgebouw zijn nu twee kantoorruimtes op eerste en tweede verdieping beschikbaar. Het kantoorgebouw is erg goed bereikbaar. Nieuwsgierig geworden? Ontdek de kantoorruimtes hier:
Slachthuisstraat 31-35, Roermond | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte  op het Arena Park te Hilversum

Representatieve kantoorruimte gelegen op het Arena Park te Hilversum. Dit vooraanstaande kantorenpark is direct gelegen aan de Rijksweg A27 (Utrecht – Hilversum), en op loopafstand van NS station "Hilversum Sportpark”. Kijk hier binnen! :
Olympia 1, Hilversum | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimten   te Breda

Op zoek naar een kantoorruimte in Breda? M-Tower biedt verschillende kantoorgebouwen aan binnen Breda! Ontdek de mogelijkheden van M-tower in Breda hier:
- Voorerf 2: Voorerf 2, Breda | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)
- Paardeweide 2-4: Paardeweide 2-4, Breda | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl) 
- Takkebijsters 3: Takkebijsters 3, Breda | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Kantoorruimte op bedrijvenpark Noorderpoort te Venlo

Noorderpoort 9 is een representatief kantoorgebouw. Het ligt op het moderne bedrijvenpark Noorderpoort, een zeer populaire huisvestingslocatie voor bedrijven in de regio Venlo. Op de begane grond van het gebouw zijn 8 kantoren voor verhuur beschikbaar. De ruimtes zijn turn-key ingericht en ook voor internet en koffie is gezorgd. Als huurder kun je gratis gebruik maken van de aanwezige ruimte en de zakelijke lunch/lounge ruimte. Beniewd geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan hier: Noorderpoort 9, Venlo | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Over M-Tower

M-Tower Group Ltd. investeert in kantoorruimte en logistiek vastgoed in de VS, Israël en Nederland. Doordat M-Tower het vastgoed zelf bezit en beheert, staan ​​ze dichter bij hun huurders en is er meer mogelijk. M-Tower heeft meer dan 30 jaar vastgoedervaring en doet geen concessies aan de kwaliteit van haar projecten, van locatie tot de kwaliteit van bouwmaterialen. Ze geloven in nauwgezette planning en langetermijndenken en zijn pas tevreden als haar huurders dat ook zijn.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-werkt-het/hoe-het-werkt-verhuurder

Terug naar het nieuws overzicht