Huurbieding.nl start voor Metroprop in Heerlen!

19 oktober 2023

Huurbieding.nl start voor Metroprop in Heerlen!


Onlangs is Huurbieding.nl gestart voor Metroprop met 6 winkelruimtes in Heerlen. De winkelruimtes zijn gelegen in het kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen. De binnenstad van Heerlen vormt het koopcentrum van de regio Parkstad Limburg met circa 255.000 inwoners. Elke week telt het centrum van Heerlen een bezoekersaantal van circa 144.000 bezoekers. Ontdek de verschillende winkelruimtes van Metroprop in Heerlen hieronder.

Winkelruimtes aan de Promenade

De Promenade in Heerlen is een voetgangersgebied in het centrum van de stad. De Promenade is een populaire plek voor winkelen, eten en drinken, en wordt vaak gebruikt voor evenementen en activiteiten. Ontdek de winkelruimtes aan de Promenade hier:
1: Promenade 37-43, Heerlen | Winkelpand huren (huurbieding.nl)
2: Promenade 7-8, Heerlen | Winkelpand huren (huurbieding.nl)

Geleenstraat

De Geleenstraat is een van de bekende aanlooproutes richting het centrale Pancratiusplein en de Bongerd en ontwikkelt zich zowel op horeca als op retailgebied. Bekijk de winkelruimtes aan de Geleenstraat hier:
1: Geleenstraat 6, Heerlen | Winkelpand huren (huurbieding.nl)
2: Geleenstraat 48, Heerlen | Winkelpand huren (huurbieding.nl)

Saroleastraat

In de A1 winkel-as van Heerlen, de Saroleastraat, dé hoofdwinkelstraat van Heerlen, treft u deze mooie winkelruimte: Saroleastraat 22, Heerlen | Winkelpand huren (huurbieding.nl)

Bongerd 

In het drukke winkelcentrum “De Bongerd” is in het souterrain maar liefst 800 m2 winkelruimte beschikbaar, ontdek de winkelruimte hier: Bongerd 8, Heerlen | Winkelpand huren (huurbieding.nl)

Over Metroprop

Metroprop is sinds 1980 gespecialiseerd in het ontwikkelen, beheren en verhuren van gebouwen in stadscentra in geheel Nederland. Met een nadruk op Amsterdam, Utrecht, maar ook Brabant en Limburg.Onze focus ligt op bestaande, vaak monumentale gebouwen en locaties in een stedelijke omgeving. Onze kracht ligt in het combineren van beleggers- én huurdersbelangen. Wij streven er naar beide partijen zo goed mogelijk van dienst te zijn.Met onze liefde voor oude gebouwen en een luisterend oor voor onze huurders doen we dit al en paar decennia. Maar we blijven altijd zoeken naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-werkt-het/hoe-het-werkt-verhuurder

Terug naar het nieuws overzicht