Promenade 7-8
Heerlen

6411 JA

Winkelpand Promenade 7-8 Heerlen
Winkelpand Promenade 7-8 Heerlen
Winkelpand Promenade 7-8 Heerlen

Winkelunits op een goede locatie aan de Promenade in het centrum van Heerlen. 

Het oppervlak van Promenade 7 is ca. 492 m², verdeeld over 343 m² begane grond en 149 m² opslag/technische ruimte de eerste verdieping.

Het verkoopvloeroppervlak van Promenade 8 is ca. 42 m², daarnaast is er nog een personeelsruimte met pantry en toilet van ca. 23 m². 

Samen met de Saroleastraat, Bongerd en het Corio Center vormt de Promenade het A1 winkelgebied van Heerlen. Direct naast het object ligt de WE fashion en daarnaast ligt warenhuis Berden. De Promenade wordt getransformeerd naar een groene strook in het centrum van Heerlen.

Locatie:
Gelegen in het kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen op een goede winkellocatie direct naast de WE. In de nabijheid zijn onder andere winkelcentrum Corio Center, de stadsschouwburg en het Maankwartier gesitueerd. Naastgelegen winkels zijn verder Berden, Kruidvat, Douglas etc.

Het centrum van Heerlen is zeer goed toegankelijk vanaf de N281. Verder is NS-station Heerlen CS, waar recentelijk het “Maankwartier” is gerealiseerd, binnen loopafstand bereikbaar.

De binnenstad van Heerlen vormt het koopcentrum van de regio| Parkstad met ca. 240.000 inwoners. Verder telt Heerlen zelf ca. 87.000 inwoners (bron: CBS). Daarnaast zorgt de woonboulevard voor een grote passantenstroom, voor een groot deel zelfs afkomstig van over de Belgische en Duitse grens. Dit maakt Heerlen tot een kernwinkelgebied met volop kansen voor ondernemers.

Objecten:
Gebouw Promenade 7:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.) Begane grond - winkel ca. 343 m² Eerste verdieping - opslag/ technische ruimte ca. 149 m²
Totaal ca. 492 m²

Gebouw Promenade 8:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond – winkel ca. 42 m²
Begane Grond – multifunctionele ruimte ca. 23 m²
Totaal ca. 65 m²

Parkeren:
Betaald parkeren in de directe omgeving. Diverse parkeergarages op loopafstand bereikbaar.

Bestemming:
Het gehuurde valt binnen de gemeente Heerlen in het bestemmingsplan “City-West” .U dient zelf contact op te nemen met de gemeente Heerlen, om te onderzoeken of uw bedrijfsvoering valt binnen het bestemmingsplan.

Opleveringsniveau:
De objecten worden in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd.

- Promenade 7: De momenteel in het gehuurde aanwezige installaties worden om niet aangeboden. Derhalve is verhuurder niet verantwoordelijk voor de werking hiervan.  

- Promenade 8: Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere over airco’s, mechanische ventilatie, drie keukenblokken waarvan twee op de begane grond, deels vloerverwarming, deels conventionele verwarming middels radiatoren en alarm.

Huurgegevens:
Huurprijs Promenade 7: In overleg.
De huurpenningen dienen maandelijks vooraf te worden voldaan.  

Huurprijs Promenade 8:
€ 1.000,- per maand.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand.

Btw:
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Huurprijs vanaf
Huurprijs op aanvraag
Oppervlakte
Vanaf: 65 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Winkelpand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Promenade 7-8
Postcode
6411JA
Plaats
Heerlen
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Betaald parkeren in de directe omgeving
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Promenade 7
492 m²
Huurprijs op aanvraag
Promenade 8
65 m²
Huurprijs op aanvraag

Meer te huur in de buurt

Winkelpand huren

Heerlen

Bongerd 8
€4.167,- Per maand
800 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
Diverse units

Heerlen

Promenade 37-43
€1.250,- Per maand
Vanaf: 78 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Heerlen

Geleenstraat 6
Huurprijs op aanvraag
300 m²
Bekijk dit pand