Basis Bedrijfshuisvesting start met het plaatsen op Huurbieding.nl

24 augustus 2023

Basis Bedrijfshuisvesting start met het plaatsen op Huurbieding.nl

Basis Bedrijfshuisvesting is sinds kort begonnen met het adverteren van commercieel vastgoed op Huurbieding.nl. Voor de start is Basis Bedrijfshuisvesting begonnen met vier plaatsingen in Alphen aan de Rijn en Nieuwkoop.

Alphen aan den Rijn

Basis Bedrijfshuisvesting biedt in Alphen aan den Rijn representatieve en hoogwaardig afgewerkte panden aan. Waaronder één locatie met bedrijfsruimten, één locatie met kantoorruimte en één multifunctionele locatie.

Ontdek de bedrijfsruimten die Basis aanbiedt in Alphen a/d Rijn hieronder:
https://www.huurbieding.nl/huren/bedrijfspand/alphen-aan-den-rijn-nikkelweg-14-2401mm/4863

Ontdek de kantoorruimte in Alphen a/d Rijn hieronder:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/alphen-aan-den-rijn-prins-bernhardlaan-4-2405vz/4864 

Ontdek de multifunctionele ruimte in Alphen a/d Rijn hieronder:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/alphen-aan-den-rijn-stationsplein-5-2405bk/4861 

Nieuwkoop

In Nieuwkoop biedt Basis Bedrijfshuisvesting een zeer representatief en multifunctionele bedrijfs- en kantoorruimte aan, op het bedrijventerrein “De Olm”. Ontdek de bedrijfs- en kantoorruimte zelf:
https://www.huurbieding.nl/huren/bedrijfspand/nieuwkoop-teddingtonweg-28g-2421ll/4862 

Over Basis Bedrijfshuisvesting

Basis Bedrijfshuisvesting, is al ruim 35 jaar dé bedrijfsmakelaar van de randstad. Gespecialiseerd in commercieel onroerend goed. Met drie vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda zijn zij marktleider in de randstad. Het belangrijkste in de bedrijfsvoering is en blijft dan ook de regionale kennis van de markt, gekoppeld aan een actieve marktbenadering. Daarnaast onderhoudt Basis Bedrijfshuisvesting uitstekende contacten met lokale winkeliers en institutionele beleggers.

De makelaars, taxateurs, vastgoedadviseurs, juridische specialisten en beleggingsadviseurs van Basis Bedrijfshuisvesting hebben de juiste mix van vakmanschap, kennis en mentaliteit in huis en bieden een compleet aanbod van diensten op het gebied van commercieel onroerend goed.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

 


 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht