Stationsplein 5
Alphen Aan Den Rijn

2405 BK

Kantoorruimte Stationsplein 5 Alphen Aan Den Rijn
Kantoorruimte Stationsplein 5 Alphen Aan Den Rijn
Kantoorruimte Stationsplein 5 Alphen Aan Den Rijn

Unieke kans! Op deze opvallende zichtlocatie kunt u hier uw eigen commerciële unit ofwel kantoor-/praktijk-/winkelruimte huren! Deze moderne bedrijfspanden maken deel uit van een schitterend en markant complex naast het Openbaar Vervoer knooppunt van Alphen aan den rijn.

Opvallende locatie:
Deze unit ligt tegenover het station en het bus knooppunt van Alphen aan den Rijn. Dit zorgt voor een uitstekende, opvallende ligging met een goede bereikbaarheid. Dagelijks is uw bedrijf ook in de picture bij de vele passanten richting de trein of één van de vele bussen! Ook de vele passerende fietsers zien direct uw onderneming!

In de picture dus!

De ligging en uitstraling dragen bij aan het unieke, eigentijdse karakter van het gehele complex. Behalve de gunstige ligging tegenover het station is er in de nabijheid veel bedrijvigheid en is ook het centrum op korte afstand.

Algemeen:
Er zijn in totaal een drietal naast elkaar gelegen commerciële ruimtes beschikbaar. Te weten: Stationsplein 5 en Stationsplein 9.

Elke commerciële ruimte is volledig self-supporting, dus uw bedrijf heeft hier dan ook een zeer representatieve en professionele uitstraling. De nummers 5 en 9 hebben een front van circa 15 meter breed met hoge ramen. Stationsplein 1 heeft behalve een etalage richting het station ook nog een front van circa 18 meter aan de zijkant!

Hierdoor kunt u in elke unit uw bedrijf zeer overtuigend presenteren en heeft u de professionele uitstraling die u zoekt!

Oppervlakte per unit en Huurprijzen:
Huurprijs per jaar exclusief BTW en exclusief energiekosten

Stationsplein 5 ca. 250 m² € 39.750,=

Er zijn geen servicekosten verschuldigd.

Bestemming:
De bestemming is zeer ruim te noemen. Zowel kantoren, dienstverlening, sportvoorzieningen, maatschappelijke voorzieningen, ambachtelijke bedrijvigheid, horeca (categorie 1) en diverse winkeltypes zijn toegestaan.

U kunt u hier onder andere uw kantoor of praktijk vestigen zoals bijvoorbeeld een Uitzendbureau, Administratiekantoor, Sportschool, Personal training of Schoonheidsspecialiste. Verder zijn er dus diverse winkeltypen mogelijk.

Opleverniveau:

De units worden opgeleverd met;
- Cementdekvloer
- Vloerverwarming
- Pantry
- Dubbel toilet met voorportaal met fonteintje
- Mechanische ventilatie
- Meterkast met aansluiting gas, elektra en water
- Glasvezelaansluiting
- Basis installatie elektra met wandcontactdozen
- Wanden worden behangklaar/spuitklaar opgeleverd

Omgeving:
In de omgeving van dit complex hebben de afgelopen jaren grootschalige herontwikkelingen plaatsgevonden. Hierdoor zijn er zeel veel inwoners in de nabijheid komen wonen. Ook is er diverse bedrijvigheid.

Bereikbaarheid:
Uiteraard is de bereikbaarheid uitstekend met het openbaar vervoer. Het station van Alphen aan den Rijn en het bus knooppunt liggen tegen over de units. Ook is het zeer goed bereikbaar met de auto door de gunstige ligging ten opzichte van de N11 en de N207

Alphen aan den Rijn:
De woonplaats Alphen aan den Rijn heeft circa 70.000 inwoners. De gemeente telt inmiddels circa 110.000 inwoners. Door de regio functie in het Groene Hart heeft Alphen aan den Rijn een zeer groot verzorgingsgebied.

Huurprijs
€3.313,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
250 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Winkelruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Stationsplein 5
Postcode
2405 BK
Plaats
Alphen Aan Den Rijn
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Alphen Aan Den Rijn

Prins Bernhardlaan 4
€2.453,- Per maand
218 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Alphen Aan Den Rijn

Laan der Continenten 172-184
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Alphen Aan Den Rijn

De Schans 23
€35,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand