Kantoorruimte huren in Ridderkerk? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren

Ridderkerk

Gieterijstraat 76
€1.500,- Per maand
133 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Ridderkerk

Ridderhaven 1 1
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 2665 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Ridderkerk

Wolweverstraat 24-34
€4.315,- Per maand
Vanaf: 414 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Ridderkerk

Klompenmakerstraat 3
€15.545,- Per maand
1622 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Ridderkerk

Bourgondischelaan 30-A
€285,- Per maand
Vanaf: 16 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Ridderkerk

Ridderhaven 1-54
4860 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Ridderkerk? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand in Ridderkerk

Ridderkerk is een stad in Zuid-Holland, gelegen op het eiland Ijsselmonde. Met Barendrecht, Dordrecht en Rotterdam als omliggende steden is het een goede locatie om een kantoorruimte of zelfs kantoorpand te huren. Ridderkerk is gelegen aan de Noord en de Nieuwe Maas en heeft ook een eigen haven, de Ridderhaven. Deze haven ligt tegenover het Unesco Werelderfgoed de Kinderdijk. De stad heeft verschillende bedrijventerreinen en dus ook een groot aanbod kantoorpanden te huur via Huurbieding.

Bereikbaarheid

Ridderkerk ligt aan het verkeersknooppunt van de A15 en A16. Het ligt tussen de grotere steden van regio Rotterdam in en dat maakt het dus een goede locatie voor een kantoorpand. Ridderkerk is aangesloten op het busnetwerk van Rotterdam (RET). Ook kun je ervoor kiezen om met de waterbus naar kantoor te gaan. Benieuwd naar andere kantoorpanden in de buurt? Neem eens een kijkje bij de kantoorpanden in, Barendrecht, Dordrecht, Schiedam, Hoogvliet en Rotterdam. Huurbieding heeft voor iedere ondernemer een passend kantoorpand.

Hart voor duurzaamheid en innovatie

In het bedrijfsleven wordt duurzaamheid steeds belangrijker. In Ridderkerk is zelfs de Duurzaamheidskring opgezet als open netwerk voor bedrijven, organisaties en inwoners. Met een kantoorpand in Ridderkerk kun je dus ook stappen zetten richting duurzaamheid. Maar ook richting innovatie, want ook daarbij biedt de gemeente steun met de Innovation Board. Bijkomend voordeel is natuurlijk een groter netwerk binnen de stad.

Waarom kiezen voor Huurbieding?

Kiezen voor Huurbieding betekent kiezen voor een-op-eencontact met de verhuurder. Dus geen tussenpersonen, maar direct contact. Wil je het kantoorpand van binnen bekijken? Met een druk op de knop kun je een bezichtiging plannen.