Kantoorruimte huren in Schiedam? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren

Schiedam

Spoorstraat 7
€6.058,- Per maand
469 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Schiedam

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Schiedam? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte in Schiedam

Schiedam, bekend van zijn jenever en gin, is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. De stad heeft een zeer historische binnenstad, inclusief prachtige historische havens. Schiedam is zeer aantrekkelijk voor ondernemers omdat er vele kansen geboden worden en de stad gunstige pluspunten kent.

Schiedam stimuleert economische positie

Ondernemen in Schiedam is een goede keus, omdat de stad vele netwerken en verenigingen voor ondernemers kent. Er zijn in totaal 9 bedrijventerreinen waarop veel uiteenlopende bedrijven gevestigd zijn. De gemeente behandelt specifieke thema’s in het bedrijfsleven om hun sterke economische positie te versterken. Omdat Schiedam ook nog eens dichtbij Rotterdam en zijn hogescholen en universiteit ligt, is er aan opgeleid personeel geen gebrek! Een kantoorruimte huren in Schiedam is dan ook een goede keus. 

Bereikbaarheid Schiedam en omstreken

Schiedam ligt voor een deel in Ring Rotterdam, waardoor de stad via de A4 en A20 goed bereikbaar is. Vanuit hier zijn natuurlijk andere grote steden ook zeer goed aan te rijden. De stad heeft een NS-station, metrolijnen én een tram om je binnen en buiten de stad te vervoeren.

Kantoorruimte huren in Schiedam?

Wil jij ook een kantoorruimte huren in Schiedam? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod kantoorpanden in deze stad en omliggende steden zoals Rotterdam, Vlaardingen, Delft en Spijkenisse. Zit er iets voor je tussen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.