Kantoorruimte huren in Dordrecht? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren

Dordrecht

Kamerlingh Onnesweg 55
€6.500,- Per maand
800 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Dordrecht

Mijlweg 61
4200 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Dordrecht

Wolwevershaven 30
€1.250,- Per maand
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Dordrecht

Mijlweg 61
€120,- Per m2, per jaar
Vanaf: 530 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Dordrecht

Laan der Verenigde Naties 275
€969,- Per maand
Vanaf: 155 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Dordrecht

Merwedestraat 38
€2.950,- Per maand
325 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Dordrecht

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Dordrecht? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorpand Dordrecht

Dordrecht is een belangrijke vestigingsplaats voor de transport- en maritieme sector. De stad ligt aan het drukst bevaarde rivierenpunt van Europa wat Dordrecht tot de zuidelijke toegangspoort van de randstad maakt. Logistiek gezien heeft Dordrecht dan ook een gunstige ligging, gezien de bereikbaarheid van de havens in Rotterdam en Antwerpen. Dit zijn voor veel bedrijven een belangrijke reden om zich te vestigen in Dordrecht. Wij lichten graag voor je uit wat de stad nog meer te bieden heeft als je een kantoorpand in Dordrecht gaat huren.

Dordrecht heeft een intensieve netwerkcultuur

Er wordt heel wat genetwerkt in Dordrecht. Bedrijven zoeken elkaar regelmatig op om gezamenlijk resultaat te boeken. De gemeente vindt dit belangrijk en werkt daarom ook vaak met ondernemers samen om het ondernemersklimaat te verbeteren. De gemeente heeft bijvoorbeeld een Arbeidsmarktbeleid ingesteld. Hier werken verschillende instellingen met elkaar samen om de arbeidsmarkt in goede staat te houden en te verbeteren. Zo blijven ondernemingen ook in de toekomst over genoeg gekwalificeerde vakmensen beschikken.

Dordrecht heeft een ruim aanbod aan kantoorpanden

Doordat de gemeente de belangen van ondernemingen hoog in het vaandel heeft, wordt er continu geïnvesteerd in nieuwe bedrijfs- en kantoorpanden. Er zijn verschillende bedrijfsparken waar bedrijven zich kunnen vestigen. Denk bijvoorbeeld aan het Businesspark Amstelwijck. Dit park staat bekend om zijn groene, stijlvolle en zakelijke omgeving. Ook is het bedrijfspark goed te bereiken met de trein en auto, net als vele andere bedrijfsparken in Dordrecht.

Kantoorpand in Dordrecht huren?

Heb jij interesse om een kantoorpand in Dordrecht te huren? Bekijk dan een ons meest recente aanbod. Ons aanbod verandert regelmatig, waardoor er elke week mooie kantoorpanden tussen zitten. Ook voor het huren van een kantoorruimte in omliggende steden, zoals Rotterdam en Gorinchem, zit je bij ons goed. Wil je eerst nog meer informatie over een van onze kantoorpanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.