Kantoorruimte huren in Barendrecht? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Werkplekken

Barendrecht

Kamerlingh Onnesweg 10
€350,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Barendrecht

Trondheim 11 -15
€690,- Per maand
Vanaf: 72 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Barendrecht

Zuideinde 65-77
€3.188,- Per maand
Vanaf: 306 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Barendrecht

Riga 2
Huurprijs op aanvraag
2206 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Barendrecht

Kamerlingh Onnesweg 10
€115,- Per m2, per jaar
Vanaf: 145 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Barendrecht

Escudostraat 2
€464,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Barendrecht? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Barendrecht

Denk jij eraan om een kantoorruimte te huren in Barendrecht? Barendrecht heeft veel te bieden voor de ondernemers die drukte van Rotterdam willen ontlopen door zich net buiten de havenstad te vestigen.

Het ondernemersklimaat in het dorp

Net als in Rotterdam is het ondernemersklimaat in Barendrecht zeer goed. Dit heeft voor een groot gedeelte te maken met de gunstige ligging van Barendrecht. De stad ligt midden in de Randstad en dat brengt vele ondernemerskansen met zich mee.

Niet alleen de ligging, ook de gemeente neemt diverse stappen om het ondernemersklimaat van de stad zo goed mogelijk te maken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat er genoeg kantoorruimtes beschikbaar zijn. Barendrecht heeft diverse bedrijventerreinen waar ondernemers zich kunnen vestigen, zoals Dierenstein, Vaanpark en Bijdorp.

Wat heeft het dorp nog meer te bieden?

Een goed ondernemersklimaat is belangrijk, maar een dorp moet natuurlijk meer bieden dan dat. En in Barendrecht is dat ook zeker het geval. Er zijn genoeg faciliteiten, zoals winkelcentra en horecagelegenheden.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Barendrecht?

Omdat het dorp zo dichtbij Rotterdam ligt profiteert Barendrecht van een uitstekende bereikbaarheid. Met het openbaar vervoer verplaats je jezelf snel door de rest van de randstad met bijvoorbeeld de trein of metro. Ook als je liever met de auto reist zijn er genoeg mogelijkheden. De A29 zorgt bijvoorbeeld voor een goede verbinding met de A15 en A16.

Kantoorruimte huren in Barendrecht?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes; een kantoorruimte huren in Barendrecht is dus zeker mogelijk. Zo ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Barendrecht. Wij hebben bijvoorbeeld diverse kantoorpanden in Rotterdam en Dordrecht in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.