Veldboom start met vijf locaties op Huurbieding

5 september 2023

Veldboom start met vijf locaties op Huurbieding

 

Sinds kort is Veldboom gestart met het adverteren van diverse panden op Huurbieding.nl. De samenwerking tussen Veldboom en Huurbieding.nl is tot stand gekomen door Guido Weghorst en Kees-Jan Verplanke. Na overleg is besloten om te starten met vier kantoorruimtes in Nieuwegein, Enschede, Amersfoort en Meppel en met één bedrijfsruimte in Groningen.

Kantoorruimte

De kantoorruimtes waar Veldboom mee is gestart hebben meerde moderne kantoorunits, die aan al uw zakelijke behoeften voldoen. Alle kantoorruimten liggen op strategische locaties. Ontdek de kantoorruimten hieronder:

- Nieuwegein: Appelvink 1, Nieuwegein | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)
- Enschede: brandweerstraat 20-30, Enschede | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)
- Amersfoort: Asch van Wijckstraat 4, Amersfoort | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)
- Meppel: Werkhorst 36, Meppel | Kantoorruimte huren (huurbieding.nl)

Bedrijfsruimte

Naast de kantoorruimtes is Veldboom ook gestart met het adverteren van een veelzijdige werkruimte in Groningen. De uitgestrekte loods van maar liefst 300 m² is de perfecte locatie voor ondernemers die streven naar efficiëntie, functionaliteit en groei. De loods is biedt diverse mogelijkheden door de flexibiliteit in indeling. Of u nu een productiebedrijf, een ambachtsman, een logistieke professional of een creatieve geest bent, deze loods is ideaal. Ontdek de loods  aan de Duinkerkenstraat in Groningen hieronder:
Duinkerkenstraat 38, Groningen | Bedrijfspand huren (huurbieding.nl)

Over Veldboom

Veldboom is een full-service samenwerkingspartner voor het ontwikkelen en beheren van vastgoed in en rondom steden in Nederland. Veldboom is modern, energiek en focust zich op het creëren van waarde met een jong en gedreven team, die het overtreffen van verwachtingen nastreeft. Door de intensieve samenwerking met gemeenten, architecten, milieudeskundigen en burgers co-creëert  Veldboom tijdloze woningen, bedrijfspanden, gebouwen en buurten met waarde voor haar gebruikers. De nadruk bij de projecten van Veldboom ligt niet op ‘de stenen’, maar op het bijdrage aan geluk. Door het centraal stellen van de eindgebruiker voegt Veldboom kwaliteit en variëteit toe waar ze komen. Meer weten over Veldboom? Zie: https://veldboom.nl/

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-werkt-het/hoe-het-werkt-verhuurder

Terug naar het nieuws overzicht