Veldboom Mini-storage opslagruimtes beschikbaar via Huurbieding.nl!

26 januari 2024

Veldboom Mini-storage opslagruimtes beschikbaar via Huurbieding.nl!

 
Opzoek naar een ruimte voor je skispullen, je fiets of motor, voor je hobby of bijbaan of heb je andere spullen waar je (tijdelijke) ruimte voor nodig hebt? Bij Huurbieding.nl bieden wij sinds kort de opslagruimtes van Veldboom Mini-storage aan.

De ruimtes zijn voorzien van een lichtpunt, een stroompunt (incl. verbruik) en een toegangsdeur met sluitwerk. De locaties Veldboom Mini-storage zijn gelegen in omgeving Almere, omgeving Enschede en omgeving Groningen. Alle locaties zijn met camera’s beveiligd en overdag is er toezicht. Het huren van de ruimtes van een van de locaties van Veldboom Mini-storage is mogelijk al vanaf 1,5 m2 tot 20 m2. Meer ruimte nodig of meer voorzieningen nodig? Maatwerk is bij Veldboom Mini-storage altijd mogelijk!

Opslagruimte Almere

De opslagruimten van Veldboom Mini-storage in de omgeving Almere zijn optimaal gelegen in Almere stad en in Almere Haven. Ontdek de locaties van Veldboom Mini-storage hier:
- Louis Armstrongweg 18-24, Almere | Self storage huren (huurbieding.nl)
- Louis Armstrongweg 100, Almere | Self storage huren (huurbieding.nl)
- Kerkstraat 95, Almere | Self storage huren (huurbieding.nl)

Opslagruimte Enschede

De opslagruimten in de omgeving Enschede zijn makkelijk bereikbaar en zijn rijk uitgerust, ontdek de locaties van Veldboom Mini-storage in de omgeving Enschede hieronder:
- Hengelosestraat 70, Enschede | Self storage huren (huurbieding.nl)
- Oldenzaalsestraat 168, Enschede | Self storage huren (huurbieding.nl)
- Tweede Emmastraat 9, Enschede | Self storage huren (huurbieding.nl)

Opslagruimte Groningen

De opslagruimten in de omgeving Groningen zijn gelegen op een bedrijventerrein ten zuidoosten van de stad Groningen. De opslagruimten zijn gemakkelijk bereikbaar via de zuidelijke ringweg. Ontdek de opslagruimte van Veldboom Mini-storage in omgeving Groningen hier:
Duinkerkenstraat 38, Groningen | Self storage huren (huurbieding.nl)

Over Veldboom

Veldboom is een full-service samenwerkingspartner voor het ontwikkelen en beheren van vastgoed in en rondom (middelgrote) steden in Nederland. Ze zijn modern, energiek en focussen op het creëren van waarde. Ze werken intensief samen met gemeenten, architecten, milieudeskundigen en burgers om door middel van co-creatie te komen tot tijdloze woningen, bedrijfspanden, gebouwen en buurten met waarde voor haar gebruikers. De nadruk in Veldbooms projecten liggen niet op ‘de stenen’, maar op het bijdragen aan (woon)geluk. Door de eindgebruiker centraal te stellen voegt Veldboom kwaliteit en variëteit toe waar ze komen.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: Kantoorruimte verhuren, winkelruimte verhuren of bedrijfsruimte verhuren doe je via Huurbieding.nl

Terug naar het nieuws overzicht