Van Vliet Bedrijfsmakelaars aan de slag met Huurbieding.nl

27 oktober 2023

Van Vliet Bedrijfsmakelaars aan de slag met Huurbieding.nl


Van Vliet Bedrijfsmakelaars is sinds kort gestart met het adverteren van twee bedrijfspanden op Huurbieding.nl. De samenwerking tussen Van Vliet Bedrijfsmakelaars en Huurbieding.nl is tot stand gekomen dankzij Paul Norbruis. Voor de start is Van Vliet begonnen met twee plaatsingen, één in Ridderkerk en één Zwijndrecht.

Functionele bedrijfs-/kantoorruimte met buitenterrein in Zwijndrecht

Op het bedrijventerrein De Geer is een functioneel opgezette bedrijfsruimte te huur. De bedrijfsruimte is voorzien van onder andere een  onderheide betonvloer, een vrije hoogte van circa 4 meter onder de staalconstructie, een overheaddeur in de zijgevel en led-verlichting. Het kantoorgedeelte is voorzien van systeemplafonds met led verlichting, verwarming en koeling.
Op het bedrijventerrein De Geer zijn diverse groot- en kleinschalige handels- en productiebedrijven gevestigd. Verder biedt bedrijventerrein De Geer een uitstekende verbinding van en naar de rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda). Benieuwd geworden naar deze functionele bedrijfs-/kantoorruimte in Zwijndrecht? Ontdek de locatie hieronder:
Houtkopersstraat 5, Zwijndrecht | Bedrijfspand huren (huurbieding.nl)

Compleet en modern fitnesscentrum in Ridderkerk

Aan de rand van het terrein Oosterpark ligt een compleet, modern en recent ingericht fitnesscentrum in twee lagen. Het pand is al volledig ingericht ten behoeve van de voortzetting van een fitness. Zo beschikt het pand al over was-/kleedruimten met douches, diverse sportzalen, diverse kantoor-/praktijkruimten, receptie met toegangscontrole, een uitgebreide bar/lounge gedeelte en nog veel meer. De Oosterparkweg op het bedrijventerrein Oosterpark biedt een uitstekende verbinding van en naar A15 (Europoort-Rotterdam-Gorinchem), A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) en A29 (Rotterdam-Zierikzee). Ontdek het fitnesscentrum hier:
Oosterparkweg 35A, Ridderkerk | Bedrijfspand huren (huurbieding.nl)

Over Van Vliet Bedrijfsmakelaars

Van Vliet verhuurt of verkoopt geen bedrijfsobjecten; Ze bieden kansen voor ondernemers.

Bij Van Vliet vindt u gedreven professionals die vaak al lange tijd bij het bedrijf werken en dus over een flinke dosis ervaring beschikken. Zeker waar dat het gebied tussen de zuidzijde van Rotterdam en Gorinchem betreft. Wat uw wens op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed ook is, Van Vliet gaat altijd net even verder om de ideale oplossing voor u te vinden. Daarbij kunt u Van Vliet zien als een one-stop-shop; van oriëntatie en planontwikkeling tot advies over renovatie, juridische hulp bij contracten en eventueel beheer – Van Vliet biedt alle kennis onder één dak.

Over Huurbieding.nl

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

Terug naar het nieuws overzicht