Van start voor ''For You''!

18 mei 2021

Van start voor ''For You''!


FOR YOU is een innovatief en fullservice kantoorconcept en heeft als missie “ Making your office feel like home”. FOR YOU biedt u een stijlvolle werkomgeving met alles wat u wenst en wanneer u dat wenst. Wanneer u kiest voor FOR YOU nemen wij uw zorg uit handen. Kantoor houden op de manier die u prettig vindt; virtueel, tijdelijk of een vast kantoor. Zo kunt u zich focussen op wat er toe doet: uw onderneming.

FOR YOU, een kantooroplossing op maat: van een office, flexkantoor, postadres, telefoonbeantwoording, vergaderen etc. FOR YOU biedt u een enorme keuzemogelijkheid, u kunt zo zelf kiezen wat het beste bij uw bedrijf past.

Kantoorruimte en werkplekken Breda

FOR YOU Breda is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van Oranjeboom “De Drie Hoefijzers”. Het prachtig gerestaureerde kantoorgebouw ligt aan het begin van de Ceresstraat, op loopafstand van het Centraal Station (6 min.) en de binnenstad van Breda (circa 1 km). Ook de uitvalswegen van en naar Breda liggen op enkele minuten rijden. Authentieke, klassieke kantoor- en vergaderruimten maken dit kantoorgebouw tot een unieke werkplek! Lees meer over deze unieke kantoorlocatie en plan vrijblijvend een bezichtiging in via:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/breda-ceresstraat-13/3784

Kantoorruimte en werkplekken Utrecht

De locatie van FOR YOU Utrecht in Papendorp is zeer gunstig gelegen. Direct aan de A12 en de A2 en er is een directe busverbinding met Utrecht Centraal Station. Mede door de goede bereikbaarheid, hoogwaardige uitstraling en parkachtige inrichting is het dé vestigingslocatie bij uitstek. Het gebouw is een ontwerp met veel glaswerk. Hierdoor ontstaat er een moderne, prettige en lichte kantooromgeving. Voor meer informatie:
https://www.huurbieding.nl/aanbod/werkplekken/utrecht-orteliuslaan-850/2858

Kantoorruimte en werkplekken  Maastricht 

FOR YOU locatie in Maastricht zit in het inspirerende Parc Céramique. Dit Parc zit sinds 2009 op een unieke locatie in de prestigieuze Maastrichtse wijk Céramique en bestaat uit 3 kantoorgebouwen. Reken op prachtig uitzicht over de stad Maastricht! Parc Céramique is enorm goed bereikbaar vanaf de snelweg en het Centraal Station van Maastricht. Vanaf je kantoor, (flex)werkplek of vergaderruimte loop je zo richting de gezellige binnenstad en Wyck: het verrassende geheim van Maastricht. Ontdek FOR YOU Maastricht hier:
https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/maastricht-wim-duisenbergplantsoen-31-6221se/4993

Kantoorruimte en werkplekken  Amsterdam

Ontvangt je gasten op de plek waar in 1928 tijdens de Olympische Zomerspelen geschiedenis werd geschreven. In een klassiek bolwerk van sportgeschiedenis; gemaakt van 2 miljoen hand gelegde bakstenen. Met uitzicht op de grasmat en de atletiekbaan. Ontdek het geweldige FOR YOU Amsterdam hier: https://www.huurbieding.nl/huren/kantoorruimte/amsterdam-olympisch-stadion-24-28-1076de/4995 

OVER HUURBIEDING.NL

Huurbieding.nl is een verhuurplatform voor leegstaande kantoren, winkels en bedrijfspanden. Momenteel adverteren er circa 650 vastgoedpartijen op Huurbieding.nl en tonen er maandelijks 1.750 + ondernemers interesse in de ruim 4.500 kantoor, winkel en bedrijfspanden! Meer weten? Zie: https://www.huurbieding.nl/hoe-verhuur-werkt

Terug naar het nieuws overzicht