SynergyPark: nieuwe moderne bedrijfsunits te huur!

1 december 2020

SynergyPark: nieuwe moderne bedrijfsunits te huur!

 

Op bedrijventerrein Hondsgemet aan de Iepenwei in Geldermalsen verschijnen binnenkort twee aantrekkelijke panden met elk vier bedrijfsunits. Initiatiefnemer JCVANKESSEL Vastgoed biedt ze aan als huurlocaties. Ideaal voor toekomstgerichte ondernemers, want ze voldoen in álle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst.

De units die de JCVANKESSEL Groep gaat bouwen, zijn alle acht standaard voorzien van een kleine kantoorruimte en een grotere bedrijfsruimte. De bedrijfsruimtes verschillen in vloeroppervlakte van 240 tot 600 m2. Deze kunnen eveneens aan elkaar gekoppeld worden. 

Klaar voor de toekomst
De nieuwe units worden in alle details ecologisch verantwoord en milieubewust gerealiseerd. Zo bestaat de hoofdstructuur voornamelijk uit CO2-reducerende, massieve houtbouw: dé duurzame bouwwijze van de toekomst. Ook worden de units voorzien van de modernste warmtepompsystemen en ledverlichting. Bovendien zijn de ruimtes voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem met daarmee voldoende luchtverversing.

De verbruikskosten van elektra voor verwarmen, koelen en ventilatie kunnen bij normaal gebruik en onder normale omstandigheden volledig worden gecompenseerd met een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie op de unit.

Groeimogelijkheid

De units worden in principe als acht losse bedrijfseenheden te huur aangeboden, maar verbinding van twee of meer verschillende units is ook mogelijk. Een modulair verdiepingsvloersysteem maakt het ten slotte mogelijk om op termijn het vloeroppervlak uit te breiden. Dat maakt de units ideaal voor ondernemers met groeiambities.

Representatief

De units worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen en in een moderne, strakke architectuur. Daarmee vormen ze een representatieve locatie waar ondernemers met trots hun gasten kunnen ontvangen. Ze zijn bovendien goed bereikbaar: rechtstreeks via de Plettenburglaan of aan de zijde van het bedrijventerrein via de Iepenwei. Ook worden er voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd en krijgt elke unit een laad- en losmogelijkheid op eigen terrein.

Vraag vrijblijvend een bezichtigingsafspraak aan of lees meer informatie over de bedrijfsunits: 

https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/geldermalsen-de-iepenwei-14-15/3486

Terug naar het nieuws overzicht