Verhuurd: De Iepenwei 14-15
Geldermalsen

4191 PD

Bedrijfspand De Iepenwei 14-15 Geldermalsen
verhuurd
Bedrijfspand De Iepenwei 14-15 Geldermalsen
Bedrijfspand De Iepenwei 14-15 Geldermalsen

Groen ondernemen met bijzonder lage verbruikskosten kan op het SynergyPark: representatieve bedrijfsruimtes op bedrijventerrein Hondsgemet bij Geldermalsen.


Het SynergyPark is een representatief en ruim opgezet bedrijvenpark op Hondsgemet in Geldermalsen en bestaat uit twee modern vormgegeven bedrijfspanden met elk vier bedrijfsruimtes. De huurunits voldoen in álle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst en zijn ideaal voor toekomstgerichte ondernemers met groeiambitie! U kunt hier onbezorgd ondernemen, voor al het andere wordt gezorgd.


SynergyPark Oost en West hebben de volgende bedrijfsruimtes te huur.
SynergyPark 01 | bedrijfsruimte 543 m² | kantoor 52 m² | zolder 52 m² | 16 parkeerplaatsen
SynergyPark 02 | bedrijfsruimte 212 m² | kantoor 28 m² | zolder 28 m² | 8 parkeerplaatsen
SynergyPark 03 | bedrijfsruimte 332 m² | kantoor 28 m² | zolder 28 m² | 4 parkeerplaatsen
SynergyPark 04 | bedrijfsruimte 543 m² | kantoor 52 m² | zolder 52 m² | 15 parkeerplaatsen

Klaar voor de toekomst

Duurzaam ondernemen begint met een solide basis. Op het SynergyPark voldoen de bedrijfspanden in alle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst: ideaal voor toekomstgerichte ondernemers met groeiambitie.

In de bedrijfsruimte valt het duurzame aspect van het pand duidelijk op in de vorm van massief houten gelamineerde liggers. Daarnaast ziet u dat het casco van de kantoorruimtes eveneens van hout is. Hout is een prachtig materiaal en geeft een duurzame uitstraling aan uw organisatie.

De bedrijfsruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Met laad- en losmogelijkheid op eigen terrein komt de sectionaaldeur goed van pas. Moderne installaties dragen verder bij aan het werkcomfort met een razendsnelle glasvezelverbinding, een modern warmtepompsysteem, ledverlichting en een geavanceerde ventilatie met voldoende luchtverversingscapaciteit en warmteterugwinsysteem. Op SynergyPark is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Lage verbruikskosten

Uitstekende isolatie en moderne installaties zorgen voor bijzonder laag uitvallende verbruikskosten. De verbruikskosten voor basis elektra (verwarmen, koelen ventileren en verlichten) worden gecompenseerd door een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie op iedere bedrijfsruimte (onder normale omstandigheden en verbruik). De unit beschikt over verbruiksmeters voor elektriciteit en water. Huurder is vrij om zelf contracten met leveranciers af te sluiten.Moderne architectuur
In uitstraling komen de bedrijfspanden niks te kort. Deze zijn in een moderne en strakke architectuur vormgegeven. Samen met de gebruikte hoogwaardige materialen, detailafwerking en het ruim opgezette en goed onderhouden voorterrein maakt dit van het SynergyPark een professionele en representatieve locatie om trots gasten te ontvangen.

Bereikbaarheid
Het SynergyPark is uitstekend bereikbaar met een rechtstreekse ontsluiting via de Plettenburglaan of via de Iepenwei. Dankzij de gunstige ligging aan knooppunt Deil rijdt u van het SynergyPark ‘direct’ de A2 en de A15 op. 

Beschikbaarheid
SynergyPark wordt in twee fases gerealiseerd. Fase 1 bestaat uit SynergyPark Oost en komt met het voorterrein in november van dit jaar voor de verhuur beschikbaar. Enkele maanden later wordt SynergyPark West in fase 2 opgeleverd.

Over bedrijventerrein Hondsgemet
Hondsgemet ligt centraal in Nederland, direct aan de A15. Het is een ruim en modern bedrijventerrein met oog voor uitstraling, duidelijke bewegwijzering, collectieve beveiliging en afsluiting van het bedrijventerrein voor een prettig en veilig ondernemersklimaat.

Over de verhuurder
JCVANKESSEL Vastgoed is de eigenaar en de verhuurder van het SynergyPark. We zijn ervaren in verhuur en dat merkt u aan ons oog voor detail. We dragen zorg voor het onderhoud van het voorterrein, maar zorgen er ook voor dat de groenvoorziening, beveiliging, bebording en bijvoorbeeld de gladheidsbestrijding in orde is.

We zitten bij u in de buurt zodat we schade of storingen snel voor u oplossen. Panden op Hondsgemet in ons beheer zijn bijvoorbeeld de Pletterenburg-panden.

Huurvoorwaarden in overleg

De zekerheidstelling bestaat uit een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en btw.

De huurovereenkomst is op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ). Bij aanvang is de huurtermijn 5 jaar met vervolgens een optietermijn van 2 jaar en aansluitend telkens een huurtermijn van 1 jaar. Voor elke huurtermijn geldt een opzegperiode van 1 jaar. 

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden op het SynergyPark?
Kijk op www.synergypark.nl of neem voor meer informatie contact op met JCVANKESSEL Vastgoed via vastgoed@synergypark.nl of bel met +31 (0)345 58 94 10.

Huurprijs vanaf
€1,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
360 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Iepenwei 14-15
Postcode
4191 PD
Plaats
Geldermalsen
Omgeving
Hondsgemet
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit Oost 01
595 m²
€1,- per maand
Unit West 01
595 m²
€1,- per maand
Unit West 02
360 m²
€1,- per maand
Unit West 04
595 m²
€1,- per maand

Meer in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Waardenburg

Achterweg 46
€80,- Per m2, per jaar
Vanaf: 277 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Waardenburg

Ringweistraat 2-20
€80,- Per m2, per jaar
Vanaf: 224 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Zaltbommel

Hogeweg 133 -141B
Vanaf €1.440,- Per maand
Vanaf: 135 m²
Bekijk dit pand