Storage Share vindbaar op Huurbieding.nl.

29 November 2021

Storage Share vindbaar op Huurbieding.nl.


Storage Share, aanbieder van mini-opslag in heel Nederland, heeft elf opslagruimtes geplaatst op Huurbieding.nl. Het gaat om de volgende locaties:
- Hoogeveen; 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/hoogeveen-parmentierstraat-2/3987
- Groningen; 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/groningen-osloweg-39/3993
- Meppel; 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/meppel-industrieweg-11/3994
- Putten;
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/putten-handelsweg-30/3995
- Drachten; 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/drachten-de-roef-19/3996
- Zutphen; 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/zutphen-zweedsestraat-2/3997
- Doetinchem; 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/doetinchem-havenstraat-122a/3998
- Hardenberg; 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/hardenberg-lange-spruit-1/3999
- Leeuwarden;
 https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/leeuwarden-lange-marktstraat-11/4000
- Gouda; 
https://www.huurbieding.nl/aanbod/bedrijfspand/gouda-marconistraat-70h/4002

Opslagruimte huren bij Storage share?

Huren bij Storage Share is ideaal voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Storage Share is tot vijftig procent goedkoper dan traditionele dan opslagbedrijven. Er zijn geen bijkomende kosten en de huurovereenkomst is maandelijks kosteloos opzegbaar. Huren bij Storage Share is veilig en vertrouwd huren, bij jou in de buurt. Op zoek naar tijdelijke opslag van je inboedel vanwege een verhuizing of verbouwing? Hobby-spullen opslaan? Of ben je een ZZP-er met veel gereedschap of een ondernemer die voorraden wil opslaan? Storage Share heeft altijd een opslagruimte die bij jouw situatie past!

Vastgoed-eigenaar? Storage share zoekt nieuwe locaties!

Storage Share verbouwt leegstaand en onrendabel vastgoed succesvol tot opslagruimtes. Dit zijn enerzijds kantoren die langdurig leeg staan en vanwege de locatie of het voorzieningenniveau niet langer geschikt zijn als kantoorruimte. Anderzijds verhuurt Storage Share bedrijfshallen die compleet verbouwd worden en voor de lange termijn ingezet worden voor de opslag van inboedels en bedrijfsvoorraden. “We zijn gespecialiseerd in het weer rendabel maken van wat wij noemen ‘bedrijfsruimte met een vlekje’”, licht mede-eigenaar Julian Doorten toe. “Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsruimtes op een verdieping, bedrijfsruimtes zonder ramen of lage bedrijfsruimtes. Dit soort ruimtes zijn prima geschikt om in te richten als opslagruimtes.” Vorige maand werd Storage Share bekroond tot het derde snelstgroeidende tech-bedrijf van Nederland in de ‘Technology Fast 50 2021’ van Deloitte. Storage Share realiseerde een omzetgroei van maar liefst 2.628 procent (gemeten over de periode 2017-2020).

 

Terug naar het nieuws overzicht