ROOOMS Roermond flexplekken en kantoorruimtes te huur!

26 juni 2020

ROOOMS Roermond flexplekken en kantoorruimtes te huur!

 

ROOOMS Roermond ligt aan Westhoven 7 in Roermond.

Dit bijzondere pand is opgedeeld in vele ruimtes van verschillende formaten. Zo vind je altijd een werkplek of kantoor die bij je onderneming past. Bekijk hier de mogelijkheden of kom gezellig langs!

Bezoek parkeert gratis aan de voorzijde van het pand en wordt binnen vrolijk ontvangen door Wendy, de Community Manager. Zij is jouw aanspreekpunt en regelt alles binnen het pand. MeetingROOOMS, extra meubilair, verse koffie of hulp bij uitbreiding van je kantoor. Wendy is the woman for the job!

Naast eigen kantoren en flexplekken is ROOOMS Roermond heel geschikt voor het houden van bijeenkomsten en vergaderingen. Er zijn 4 MeetingROOOMS van verschillende formaten, van 2 tot 40 personen, het kan allemaal. De samenwerking met FOOODS maakt het plaatje compleet. Jij zorgt voor een goede presentie en wij voor de ruimte, koffie, vlaai en lunch. (bijna) Alles is mogelijk!

Er zijn zowel flexplekken, privé kantoorruimtes en vergaderruimtes beschikbaar voor de verhuur. Neem nu snel een kijkje naar het actuele aanbod op:

https://www.huurbieding.nl/aanbod/kantoorpand/roermond-westhoven-7/3310

#Roermond #Westhoven #Ondernemen #Huren 

Terug naar het nieuws overzicht