Progam verkoopt bedrijfscomplex via lead Huurbieding.nl

14 januari 2021

Progam verkoopt bedrijfscomplex via lead Huurbieding.nl

Huurbieding.nl heeft de focus om leads te genereren voor te huur staande kantoren, winkels en bedrijfspanden in Nederland. Maar zo enkele keer zit er een lead tussen die reageert als huurder met uiteindelijk gaat voor koop! Zo ook voor het pand aan de Oosteinde 3 te Barendrecht.

Wederom een succesvolle samenwerking tussen het platfrom en de bedrijfsmakelaar!
Hier schreven wij al eerder over:
https://www.huurbieding.nl/nieuws/de-bedrijfsmakelaar-steeds-vaker-klant-bij-huurbiedingnl/381
https://www.huurbieding.nl/nieuws/succesvolle-samenwerking-met-briq-real-esate/469

Lees hier het persbericht:

Het in Rotterdam gevestigde Laboratorium Dr. A. Verwey B.V., onderdeel van AGROLAB group, heeft onlangs een bedrijfs- en kantoorruimte met een totaal metrage van 3.600 m² aan het Oosteinde 3 te Barendrecht gekocht van Progam. Het complex is gelegen op een perceel van ruim 5.500 m² en voorziet de nieuwe eigenaar van aanzienlijke groeimogelijkheden.  In het jaar dat Dr. A. Verwey haar 120 jarige bestaan viert zal het complex na een grondige renovatie medio 2021 in gebruik worden genomen. 

Dr. A. Verwey is sinds 2011 onderdeel van de AGROLAB group, een gespecialiseerd laboratorium voor de internationale handel en proces industrie gericht op de levensmiddelen- en voedingsmiddelen branche. De Agrolab groep is een internationaal opererende laboratoriumgroep met 25 vestigingen binnen Europa.

 Progam, heeft het complex afgelopen jaar in eigendom verkregen als uitbreiding op haar verhuurportefeuille, echter is in nauw overleg met Dr. A. Verwey besloten om tot verkoop over te gaan.

Progam is in het gehele traject begeleidt door BRiQ real estate in samenwerking Marble real estate en het platform van www.huurbieding.nl.

Orgineel:
https://briq.nl/nieuws/progam-verkoopt-bedrijfscomplex-aan-laboratorium-dr-a-verwey-bv/

Terug naar het nieuws overzicht